Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №522 від 13.10.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

Актальні ціни на бензин, дизель.
Олас - якісне пальне.

  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Липень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Серпень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31


#До професійного свята

ВАТ “Поліссяхліб”: головне у хлібі - якість

ВАТ “Поліссяхліб”: головне у хлібі - якість

Щедро наділа наш рідний край Матінка-земля безцінним багатством. Невичерпні ресурси має наша Батьківщина - безкраї ліси, бездонні озера та родючі ґрунти, на яких вирощують золотоволосу пшеницю, а невтомні руки працьовитих хліборобів перетворюють її на те, що є основою життя - Хліб.

Здавна відомо, що існування людини неможливе без хліба, бо як є хліба край, то і в хліві рай, а як хліба ні куска, так і в горниці тоска. Проте чи завжди такий необхідний продукт для життєдіяльності людини, її гарного здоров’я є таким корисним та благотворним. Останнім часом ми часто нарікаємо на якість хлібобулочних виробів, які купляємо щодня. Отож, щоб дізнатися, чим булки та паляниці зажили собі сумнівної слави, ми завітали на одне з найпотужніших виробників хлібобулочних виробів Рівненщини - ВАТ “Поліссяхліб” та поспілкувалися з самими батьками щойно народженого продукту - технологами.

Головний технолог Вікторія ГАЛЯНТ та начальник цеху Ольга-Віра ВІРУН розповіли, що дійсно багато сучасних виробників вдаються до найрізноманітніших способів, щоб якомога більше продовжити життя створеному продукту, збагатитися за будь-яку ціну. Проте наразі достеменно не відомо, як такі “корисні” добавки впливають на організм людини, які незворотні зміни здатні викликати, та врешті змінити сам “довгограючий” новостворений хлібець. Звісно, про яку якість тут може йтися, якщо придбаний хліб зберігається і не черствіє по тижню, коли природній процес - від одного до двох днів, залежно від виду виробу.

На противагу цьому фахівці, які трудяться на “Поліссіхліб” переконані: найважливіше - якість, а не якнайбільший термін зберігання. Тому використовують тільки натуральну сировину, позаяк вважають, що тільки природній, екологічно чистий продукт зданий забезпечити міцне здоров’я та приємні незабутні смакові відчуття справжнього хліба, який пам’ятаємо з дитинства. Тим більше, що існує безліч різноманітних природних способів, за яких можна забезпечити довше зберігання та покращити смакові властивості. Такими розробками займаються у спеціально обладнаних лабораторіях підприємства. Цілий підрозділ трудиться над створенням нових рецептів, заснованих на використанні натуральних продуктів, наприклад, домашнього сиру, фруктів. Таким чином у хлібопекарів щодня народжується новий покращений рецепт. Проте на підприємстві суворо дотримуються державних та міжнародних стандартів якості, а нову рецептуру обов’язково погоджують та затверджують в об’єднанні підприємств хлібопекарної промисловості “Укрхлібпром”, яке створене з метою постійної координації господарської діяльності та взаємодопомоги його учасників для досягнення спільними зусиллями умов найбільш ефективного господарювання, нарощування випуску продукції для більш повного забезпечення в ній потреб споживачів. Цьогоріч хлібобулочні експерименти ознаменував черговий весільний коровай неймовірної краси, вагою у 236 кг, який пекарі подарували молодятам на День міста. А 2009 року 176-кілограмовий коровай від “Поліссяхліб” потрапив до Книги рекордів України. Подібна випічка так припала до душі рівнянам, що відтепер підприємство отримує замовлення на понад п’ятдесят короваїв на тиждень. Причому майстрині виготовляють випічку на будь-який смак кожної господині і за будь-яким рецептом під індивідуальне замовлення, прикрашаючи вироби прісним тістом, яке виглядає природно і незабутньо красиво.

Проте на підприємстві постійно розширюють асортимент продукції, позаяк основним орієнтиром є потреби споживача, і головна мета - забезпечити попит. Таким чином “Поліссяхліб” виготовляє понад 40 класичних і особливих найменувань хлібобулочних виробів та більше 30 різновидів здобних та кондитерських виробів, випечених за кращими традиціями і рецептами. А також відтепер з’явилися і безалкогольні напої: мінеральна природна вода та негазована питна вода. Досягають такого рівня виробництва завдяки провідним технологіям та сучасному технологічному устаткуванню.

Водночас висока якість продукції забезпечує підприємству провідну позицію на ринку харчової промисловості як лідера галузі, що підтверджено численним нагородами: Диплом - Лауреат Всеукраїнського конкурсу якості продукції “100 кращих товарів України - 2004”, Диплом - Переможець Всеукраїнського конкурсу якості продукції “100 кращих товарів України - 2005”, Переможець - у відкритому рейтингу популярності “Гордість міста”, Диплом - Переможець Всеукраїнського конкурсу-виставки “Кращий вітчизняний товар 2006 року”, Грамота - за представлення якісної продукції на ХХ ювілейній Міжнародній агропромисловій виставці-ярмарку “Агро-2008”, Переможець на Міжнародній спеціалізованій виставці “Україна зернова 2008”, не оминули нагороди підприємство як сумлінного платника податків тощо.

А керує підприємством досвідчений керівник Віктор Володимирович НАГОРНЮК, який вважає своїм життєвим кредо - чинити завжди так, якого ставлення хотів би для себе; своїм обов’язком - забезпечити споживача такою продукцією, як для власної родини; працювати так, щоб не соромно було дивити у вічі людям. Також Віктор Володимирович переконаний, що для того, щоб створити якісний продукт, вдихнути у нього любов та тепло, потрібні золоті працьовиті руки, тому на підприємстві поважають, цінять та шанують працівників, забезпечують найкращі умови праці. Саме підприємство ще при вході на територію зустрічає в кращих слов’янських традиціях хлібом-сіллю - чистота, затишок, комфорт відчувається скрізь. Піклуються на підприємстві і про здоров’я працівників - проводять періодичний медичний огляд і, за потреби, надають фінансову допомогу на профілактику та лікування; і про кваліфікацію кадрів - працівники постійно підвищують та удосконалюють свою професійну майстерність.

У переддень професійного свята - Дня харчової промисловості колектив ВАТ “Поліссяхліб” вітає зі святом своїх колег, працівників, а головне, споживачів. Бажає їм міцного здоров’я та… смачного!!!

13.10.2011Лариса САВКОВА


Переглядів: 263

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 926 від 15.08.2019p.
¤ 
Особливі спортсмени вибороли І місце на чемпіонаті України

Особливі спортсмени вибороли І місце на чемпіонаті України

З 2 по 4 серпня у місті Дніпро проходив чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату....

¤ 
«Верес» здобуває другу поспіль перемогу у чемпіонаті!

«Верес» здобуває другу поспіль перемогу у чемпіонаті!

Рівненський «Верес» здобув другу поспіль перемогу у чемпіонаті України серед команд Другої ліги. У стартовому домашньому матчі сезону рівняни обіграли «Чайку» завдяки голу Дмитра Ховбоші....

¤ 
На Рівненщині вербували жінок для сексуальної експлуатації за кордоном

На Рівненщині вербували жінок для сексуальної експлуатації за кордоном

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом торгівлі людьми, слідчі слідчого управління ГУНП в Рівненській області повідомили про підозру у вчинені злочину трьом рівнянкам. Нині вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання....

¤ 
Рівненщиною можна буде подорожувати віртуально

Рівненщиною можна буде подорожувати віртуально

Тож невдовзі усі охочі зможуть побувати в різних куточках області прямо з моніторів своїх гаджетів....

¤ 
На Рівненщині модернізують службу «швидкої» допомоги

На Рівненщині модернізують службу «швидкої» допомоги

В Рівненській області створять нову оперативну диспетчерську. Модернізована служба працюватиме на базі Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Фахівці централізовано прийматимуть виклики і до пацієнта виїжджатиме та машина, яка знаходиться найближче....

¤ 
У Рівному психолог Нацгвардії врятувала життя жінці

У Рівному психолог Нацгвардії врятувала життя жінці

Діловода психологічної служби Юлію Сухан знає весь особовий склад військової частини 3055 Нацгвардії як людину, яка завжди готова вислухати. Проте вона може не лише рятувати серця мудрою порадою, а й життя. У цьому переконалася рівнянка, яка ледве не померла біля супермаркету....





Найпопулярніші 15 статей:

1. Розшифровка аналізу крові: [841] (16957)
2. Моє місто - найкраще [427] (6104)
3. Як правильно приймати вітаміни? [749] (6092)
4. Секс із мусульманином [271] (5276)
5. Авокадо - це фрукт чи овоч? [318] (5092)
6. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (4664)
7. Догляньте мене до смерті [278] (4643)
8. Секрети ігрових автоматів: як грати і вигравати? [755] (4626)
9. Первентин - легальний наркотик нового покоління [345] (4534)
10. Як позбутися шпори на п’яті [850] (4132)
11. Якщо у сні приснився вуж [219] (3197)
12. Біснуватих везуть у Рогачів [256] (3167)
13. Кращі засоби для потенції чоловіків - ТОП-10 [891] (3103)
14. Коли розпочинати садити городину [599] (2975)
15. Розклад руху автобусів [253] (2936)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Кореччина: чоловік вбив дружину (256)
2. На Рівненщині внаслідок двох ДТП постраждало четверо осіб (251)
3. Рівнянина арештували за підозрою у вчиненні серії зґвалтувань (250)
4. Понад 3 тисячі вакансій може запропонувати Рівненська обласна служба зайнятості (238)
5. «Культурно-мистецька медіа-школа для дітей та підлітків» працюватиме у Рівному (235)
6. Навіщо ґазди «солять» грядки (235)
7. Зловмисник ледь не до смерті побив незнайомого (234)
8. Три державні банки знову видають «теплі кредити» для ОСББ (234)
9. Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека перетворилася на справжній будівельний майданчик (234)
10. Жнива на Рівненщині – на фінішній прямій (234)
11. На Рівненщині реалізують 12 освітніх проєктів за кошти ДФРР (233)
12. Щодо застосування нових форм фінансової гарантії (231)
13. Стало відомо, хто буде пародіювати Володимира Зеленського у «Вечірньому Кварталі» (228)
14. Що треба знати про сидерати (227)
15. Як отримати багатий врожай озимого часнику (227)




 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс