Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №522 від 13.10.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"




  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Грудень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Січень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Новини Рівне

#До професійного свята

ВАТ “Поліссяхліб”: головне у хлібі - якість

ВАТ “Поліссяхліб”: головне у хлібі - якість

Щедро наділа наш рідний край Матінка-земля безцінним багатством. Невичерпні ресурси має наша Батьківщина - безкраї ліси, бездонні озера та родючі ґрунти, на яких вирощують золотоволосу пшеницю, а невтомні руки працьовитих хліборобів перетворюють її на те, що є основою життя - Хліб.

Здавна відомо, що існування людини неможливе без хліба, бо як є хліба край, то і в хліві рай, а як хліба ні куска, так і в горниці тоска. Проте чи завжди такий необхідний продукт для життєдіяльності людини, її гарного здоров’я є таким корисним та благотворним. Останнім часом ми часто нарікаємо на якість хлібобулочних виробів, які купляємо щодня. Отож, щоб дізнатися, чим булки та паляниці зажили собі сумнівної слави, ми завітали на одне з найпотужніших виробників хлібобулочних виробів Рівненщини - ВАТ “Поліссяхліб” та поспілкувалися з самими батьками щойно народженого продукту - технологами.

Головний технолог Вікторія ГАЛЯНТ та начальник цеху Ольга-Віра ВІРУН розповіли, що дійсно багато сучасних виробників вдаються до найрізноманітніших способів, щоб якомога більше продовжити життя створеному продукту, збагатитися за будь-яку ціну. Проте наразі достеменно не відомо, як такі “корисні” добавки впливають на організм людини, які незворотні зміни здатні викликати, та врешті змінити сам “довгограючий” новостворений хлібець. Звісно, про яку якість тут може йтися, якщо придбаний хліб зберігається і не черствіє по тижню, коли природній процес - від одного до двох днів, залежно від виду виробу.

На противагу цьому фахівці, які трудяться на “Поліссіхліб” переконані: найважливіше - якість, а не якнайбільший термін зберігання. Тому використовують тільки натуральну сировину, позаяк вважають, що тільки природній, екологічно чистий продукт зданий забезпечити міцне здоров’я та приємні незабутні смакові відчуття справжнього хліба, який пам’ятаємо з дитинства. Тим більше, що існує безліч різноманітних природних способів, за яких можна забезпечити довше зберігання та покращити смакові властивості. Такими розробками займаються у спеціально обладнаних лабораторіях підприємства. Цілий підрозділ трудиться над створенням нових рецептів, заснованих на використанні натуральних продуктів, наприклад, домашнього сиру, фруктів. Таким чином у хлібопекарів щодня народжується новий покращений рецепт. Проте на підприємстві суворо дотримуються державних та міжнародних стандартів якості, а нову рецептуру обов’язково погоджують та затверджують в об’єднанні підприємств хлібопекарної промисловості “Укрхлібпром”, яке створене з метою постійної координації господарської діяльності та взаємодопомоги його учасників для досягнення спільними зусиллями умов найбільш ефективного господарювання, нарощування випуску продукції для більш повного забезпечення в ній потреб споживачів. Цьогоріч хлібобулочні експерименти ознаменував черговий весільний коровай неймовірної краси, вагою у 236 кг, який пекарі подарували молодятам на День міста. А 2009 року 176-кілограмовий коровай від “Поліссяхліб” потрапив до Книги рекордів України. Подібна випічка так припала до душі рівнянам, що відтепер підприємство отримує замовлення на понад п’ятдесят короваїв на тиждень. Причому майстрині виготовляють випічку на будь-який смак кожної господині і за будь-яким рецептом під індивідуальне замовлення, прикрашаючи вироби прісним тістом, яке виглядає природно і незабутньо красиво.

Проте на підприємстві постійно розширюють асортимент продукції, позаяк основним орієнтиром є потреби споживача, і головна мета - забезпечити попит. Таким чином “Поліссяхліб” виготовляє понад 40 класичних і особливих найменувань хлібобулочних виробів та більше 30 різновидів здобних та кондитерських виробів, випечених за кращими традиціями і рецептами. А також відтепер з’явилися і безалкогольні напої: мінеральна природна вода та негазована питна вода. Досягають такого рівня виробництва завдяки провідним технологіям та сучасному технологічному устаткуванню.

Водночас висока якість продукції забезпечує підприємству провідну позицію на ринку харчової промисловості як лідера галузі, що підтверджено численним нагородами: Диплом - Лауреат Всеукраїнського конкурсу якості продукції “100 кращих товарів України - 2004”, Диплом - Переможець Всеукраїнського конкурсу якості продукції “100 кращих товарів України - 2005”, Переможець - у відкритому рейтингу популярності “Гордість міста”, Диплом - Переможець Всеукраїнського конкурсу-виставки “Кращий вітчизняний товар 2006 року”, Грамота - за представлення якісної продукції на ХХ ювілейній Міжнародній агропромисловій виставці-ярмарку “Агро-2008”, Переможець на Міжнародній спеціалізованій виставці “Україна зернова 2008”, не оминули нагороди підприємство як сумлінного платника податків тощо.

А керує підприємством досвідчений керівник Віктор Володимирович НАГОРНЮК, який вважає своїм життєвим кредо - чинити завжди так, якого ставлення хотів би для себе; своїм обов’язком - забезпечити споживача такою продукцією, як для власної родини; працювати так, щоб не соромно було дивити у вічі людям. Також Віктор Володимирович переконаний, що для того, щоб створити якісний продукт, вдихнути у нього любов та тепло, потрібні золоті працьовиті руки, тому на підприємстві поважають, цінять та шанують працівників, забезпечують найкращі умови праці. Саме підприємство ще при вході на територію зустрічає в кращих слов’янських традиціях хлібом-сіллю - чистота, затишок, комфорт відчувається скрізь. Піклуються на підприємстві і про здоров’я працівників - проводять періодичний медичний огляд і, за потреби, надають фінансову допомогу на профілактику та лікування; і про кваліфікацію кадрів - працівники постійно підвищують та удосконалюють свою професійну майстерність.

У переддень професійного свята - Дня харчової промисловості колектив ВАТ “Поліссяхліб” вітає зі святом своїх колег, працівників, а головне, споживачів. Бажає їм міцного здоров’я та… смачного!!!

13.10.2011Лариса САВКОВА


Переглядів: 451

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 947 від 17.01.2020p.
¤ 
Юний рівнянин відправився на III зимові Олімпійські ігри

Юний рівнянин відправився на III зимові Олімпійські ігри

Юнацькі змагання розпочалися 9 січня в швейцарській Лозанні....

¤ 
Хвороби мовою тиску та пульсу

Хвороби мовою тиску та пульсу

Щоб бути здоровим, слід не лише вести здоровий спосіб життя, а й контролювати свій стан, щоб за найменших збоїв вчасно запобігти розвитку недуги. Найпростіший метод діагностики, який здоровим людям потрібно робити час від часу, а тим, хто страждає від серцево-судинних проблем та гіпертонії, щодня, – це вимірювання тиску та пульсу тонометром....

¤ 
До посадки розсади готуйсь!

До посадки розсади готуйсь!

Хоч зима ще у розпалі, городній сезон уже стартує. Саме зараз час підготувати все необхідне для садіння розсади, від якості якої залежить майбутній врожай. Успішним досвідом вирощування розсади у своєму онлайн-щоденнику ділиться лучанка Людмила БАСОК. Їй дача не тільки дарує гарні врожаї, а й приносить задоволення....

¤ 
П’яний водій на смерть збив велосипедиста

П’яний водій на смерть збив велосипедиста

Смертельний наїзд стався на автодорозі села Каноничі, що на Володимиреччині, 11 січня близько 17:20....

¤ 
«Доступні ліки» поруч.

«Доступні ліки» поруч.

Як знайти аптеку онлайн?

В Україні запрацював онлайн-інструмент для пошуку аптек, які працюють за урядовою програмою «Доступні ліки». Сервіс показує всі аптеки держпрограми в радіусі 7 кілометрів від медичного закладу. Як працює карта, які переваги дає і які зміни очікують на держпрограму наступного року, дізнавались наші експерти....

¤ 
Микола Шустов просить у Зеленського ініціювати державну програму з лікування дитячого діабету

Микола Шустов просить у Зеленського ініціювати державну програму з лікування дитячого діабету

Голова Олександрійської ОТГ, що у Рівненському районі Микола Шустов став автором ініціативи, щодо розробки та затвердження Державної програми з лікування дитячого цукрового діабету «Солодкі діти»....





Найпопулярніші 15 статей:

1. Усюди коти й грибки [369] (670)
2. 8-10 червня у Радивилові відбудеться Всеукраїнський фестиваль-конкурс козацької пісні “Встань, козацька славо! Засвіти знамена!” [295] (664)
3. “Ремб” робить усе, як треба, і навіть краще! [337] (660)
4. Як модернізувати «Рівнеоблводоканал»? [774] (659)
5. Вертикальна трансмісія [427] (656)
6. Реінкарнація берези

[257] (655)
7. МФК “КАРДИНАЛ-РІВНЕ” - У ФІНАЛІ [613] (655)
8. Комп’ютерних талантів у нас багато! Буде ще більше! [427] (654)
9. Колоновидні яблуні. [777] (654)
10. Обманливі вихиляси стегнами [384] (652)
11. »Дякуємо Вам за те, що ви існуєте!» [257] (651)
12. Велика сила кохання [257] (649)
13. Огірки з м’ятою і базиліком [881] (641)
14. Італійські канікули разом з чоловіком: як Бейонсе відзначила свій 37-й день народження [878] (639)
15. Відіпрати кухонні рушники допоможе гірчиця [933] (634)

ТОП-15 свіжого номера:

1. На Дубенщині під колесами авто загинув пішохід (172)
2. Черговий «похід» у магазин закінчився кайданками (169)
3. За сприяння центрів зайнятості Рівненщини у 2019 році працевлаштовано 36,6 тис. громадян (167)
4. 41 кілограм бурштину вилучили на Рівненщині (167)
5. Нетверезий порушник пропонував хабара патрульним (165)
6. На Березнівщині поліцейські вилучили незаконну деревину (164)
7. Посолити і не насолити. Або кожному інгредієнту – свої солоні правила (164)
8. Пасажирський потяг збив людину (164)
9. Рівненські аудитори протягом минулого року забезпечили відшкодування втрат ресурсів на суму понад 12 мільйонів гривень (163)
10. 10 речей, які можуть знищити вашу розсаду (162)
11. Пільговики Рівненщини можуть переходити на готівкову форму виплат у будь-який час (161)
12. Мати – мачуха. Невигадана історія (161)
13. На які базові показники при оподаткуванні впливатимуть нові мінімальна зарплата та прожитковий мінімум (159)
14. Матеріальна допомога, земельні питання, будівництво шкіл і садочків: (155)
15. Щоб розсада не мала “чорної” ніжки (154)




 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс