Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №561 від 26.07.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Футзал

Міні-футбол - на старті

Міні-футбол - на старті

20 липня в Києві відбулося розширене засідання Загальних зборів Екстраліги. Окрім представників клубів Екстраліги, у ньому взяли участь представники ФФУ (В.Дердо) та АМФУ (Ю.Сорочик, В.Олійник, В.Дараган). Разом із питаннями порядку денного учасники засідання визначили механізм подання нормативноправових документів щодо організації та проведення чемпіонату України з футзалу. Озвучуючи позицію ФФУ, Віктор Дердо зазначив, що дві організації в найшвидший термін повинні підготувати відповідні документи та своє бачення щодо організації наступного чемпіонату, і подати їх на розгляд Виконкому ФФУ, який попередньо заплановано на першу половину серпня.

На засіданні, окрім президентів “Енергії”, “Урагану”, “Кардиналу”, вповноваженого представника “Локомотива” були присутні представники хмельницького “Спортлідер +”, які прийняли рішення наступного сезону долучитися до клубів Екстраліги.

Для планування керівництвом клубів підготовки до наступного сезону, Загальними зборами Екстраліги було затверджено дату початку змагань (15 вересня) та взято до розгляду декілька варіантів системи розіграшу змагань.

Було прийнято рішення провести наступне засідання Загальних зборів Екстраліги після того, як відбудеться засідання виконкому ФФУ, на якому остаточно затвердити всі питання, пов’язані з організацією та проведенням чемпіонату України з футзалу серед клубів Екстраліги.

Президент “Єнакієвця” Андрій НОВИКОВ розповів про переговори Экстраліги з АМФУ:

 На сьогодні ситуація незрозуміла. Чотири клуба (“Ураган”, “Енергія”, “КардиналРівне”, “Єнакієвець”) однозначно підтримують проведення чемпіонату під егідою Екстраліги, “Локомотив” заявляє, що виступатиме в тому чемпіонаті, який буде легітимним. Що ж до позиції шос­того клубу, то президент “ЛТК” на нарадах не буває. Зрозуміло, що Юрія Шацького зараз хвилюють глобальніші проблеми  будівництво Палацу спорту, академія. Але, наскільки я знаю, він теж за Екстралігу.

20 липня в Києві відбулися збори, на яких були присутні президенти клубів Екстраліги, представники АМФУ і представник ФФУ в особі Віктора Дердо. У підсумку було прийнято рішення, що Асоціація і Екстраліга підготують свої пропозиції з проведення чемпіонату України і на найближчому виконкомі ФФУ, який відбудеться в першій декаді серп­ня, Федерація визначить, кому делегувати права на проведення першості. Окрім цього, на зборах була оголошена навіть така заява, що якщо між двома сторонами не буде знайдена спільна мова, то при ФФУ буде створений комітет, який займатиметься футзалом.

Головним каменем спотикання у відносинах з Асоціацією є фінансове питання. Ще рік тому, коли Екстраліга отримувала права на проведення чемпіонату,

8 команд повинні були заплатити АМФУ певну суму на розвиток футзалу. Але, як всім відомо, за два дні до початку чемпіонату від участі в першості країни відмовився “ТитанЗоря”, а також взимку знявся “Моноліт”, який теж не в повній мірі виконав свої зобов’язання. Так і виник цей борг перед АМФУ. Але Екстраліга не відмовляється виплатити ці гроші, і ми неодноразово про це говорили. Клуби, які залишилися в Екстралізі, готові погасити цю суму наступного сезону, внес­ти ці витрати до своїх бюджетів. Необхідно розуміти, що таке бюджет клубу, який підписується на рік, і вносити зміни до нього дуже складно. Але керівництво Асоціації не хоче нас навіть слухати. Всі розмови починаються саме з цього боргу.

Ще один з аргументів Асоціації  вони заявляють, що Екстраліга вбила кількість команд, але я неодноразово зазначав, у нинішній фінансовій ситуації не лише в країні, але і у світі, більша кількість клубів неможлива. Той же “Моноліт” знявся з чемпіонату не через те, що він проходив під егідою Екстраліги, а через фінансові проблеми. Але, незважаючи на те, що чемпіонат завершували лише 6 команд, говорити, що першість була погано проведена, не можна. Ми його провели на гідному рівні. Так, не без огріхів, пов’язаних з перенесеннями ігор, але мій десятирічний досвід участі в чемпіонатах країни дозволяє говорити, що і в заходах, які проводяться АМФУ, теж було багато недоліків. Якщо у нас не буде діалогу і взаємної зацікавленості в розвитку мініфутболу, ми дійдемо до того, що професійний футзал взагалі перестане існувати. На обласних і міських рівнях створено мільйони команд, є вже навіть збірні пенсіонерів, збірні дитячих садків і ясел, а на професійному рівні у нас такий безлад.

За десять років ми вперше домовилися про спільне проведення чемпіонату країни, створили об’єднання клубів, і тепер через рік поховати Екстралігу? Я не знаю, яким буде моє рішення, якщо права на проведення чем­піонату країни будуть делеговані АМФУ. Як діятиму я, Олександр Бубен, Олександр Стефанків, Володимир Валявка, відверто, не знаю.

Скільки команд братиме участь в чемпіонаті? Точно готові брати участь ті шість клубів, які завершували минулий чемпіонат. Окрім того, надійшов лист із Хмельницького про участь у чемпіонаті України. Позиція “Меркурія” з Чернівців, “ТитануЗорі” з Покровського поки що незрозуміла, Суми хотіли б грати, але в них поки що немає спонсора. Донецькі клуби, які торік грали в першій лізі,  хто об’єднався, хто взагалі розпустив гравців. Загалом, команд на горизонті Екстраліги непомітно.

Стосовно дати старту чемпіонату, то під час наради вона була озвучена. У будьякому випадку, хто б не проводив чемпіонат  першість розпочнеться 15 вересня. Це обумовлено, насамперед, кількістю учасників. Варіанту проведення чемпіонату два: чемпіонат проводитиметься в чотири кола  дві гри вдома, дві на виїзді. Єдиний момент, який залишився не зрозумілим і через який думки розділилися: грати просто в чотири кола чи після цього ще й плейофф. Уже навіть готові календарі на два варіанти.

За матеріалами сайту http://futsal.sport.ua

26.07.2012


Переглядів: 898

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21073)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17214)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14469)
• Допомога під час карантину [967] (14386)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14228)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14036)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13911)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13884)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13863)
• Живи до ста! [965] (13857)
• Бюджет і ми… [965] (13790)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13783)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13659)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13570)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13567)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13511)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13119)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13104)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (946)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (91)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (83)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (83)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (82)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (82)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (80)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (80)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (80)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (79)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (79)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (79)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (78)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (74)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (73)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"