Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №569 від 20.09.2012p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Футзал

Перемогу втримати не вдалося

“Кардинал-Рівне” (Рівне) - “Енергія” (Львів) - 2:2 (0:0).

“Кардинал-Рівне”: Дєнюжкін - Чернієнко, Маринюк, Піддубний, О.Бондар - Когут, Ситник, Паршиков, Танський - Фаренюк, Басич.

“Енергія”: Кардаш - Коваль, Легчанов, Павленко, Овсянніков - Чепорнюк, Струк, Д.Бондар, Пічкуров.

Попередження: Паршиков (24).

Голи: Піддубний (32), Маринюк (36) - Павленко (35), Легчанов (38).

Гра розпочалася без розвідки. Суперники одразу показали, хто чого вартий і на що розраховує. Гості намагалися подовгу контролювати м’яч на половині суперника і за будь-якої можливості пробивали по воротах, а ось рівняни грали від оборони, розраховуючи на помилки енергетиків і на швидкі контратаки. За такої гри в першому таймі важко віддати перевагу будь-якій із команд, хоча якщо відверто, то моменти, створені біля воріт Кардаша, були більш небезпечними і гострішими, аніж поблизу воріт Дєнюжкіна. У першій половині гри, на превеликий жаль для вболівальників, які просто згорали від нетерпіння в очікуванні футбольного дива, жодній з команд так і не вдалося відкрити рахунок.

Після перерви львів’яни знову більше володіли м’ячем, а господарі за будь-якої нагоди гостро контратакували. Другий тайм вийшов багатшим на моменти і згодом кількість таки перевтілилася у якість.

Першими рахунок відкрили господарі майданчика. Декілька небезпечних ударів по воротах Дєнюжкіна, ніби приспали гостей і швидка контратака господарів врешті-решт завершилася взяттям воріт. Мар’ян Маринюк одержав м’яч на лівому фланзі атаки, ввірвався в штрафну і потужно пробив. М’яч влучив у Сергія Чепорнюка і граючий тренер рівнян Сергій Піддубний, який набігав по центру у воротарську, точно пробив у лівий верхній кут. Володимир Кардаш намагався парирувати удар, але в даному випадку був безсилий - 1:0.

Такий перебіг подій явно не влаштовував чинних чемпіонів, і вони одразу кинулися відігруватися. У ці хвилини Дєнюжкіну було непереливки. Правда, дві хвилини пресингу не принесли успіху гостям і Станіслав Гончаренко починаючи з 34 хвилини задіяв у грі Сергія Чепорнюка, як п’ятого польового гравця. Поява зайвого гравця у складі енергетиків одразу змінила розстановку сил і принесла успіх гостям. Легчанов одержав м’яч майже біля центральної лінії, технічно залишив позаду Когута, наблизився ближче до воріт і зробив вивірену діагональну передачу на дальню праву стійку на Павленка, який в один дотик метрів із трьох відправив м’яч до центру воріт - 1:1. Віталій Дєнюжкін не встиг своєчасно зреагувати на потужний постріл.

І все ж таки рівнянам вдалося вдруге засмутити Володимира Кардаша завдяки нев’янучому таланту Сергія Піддубного. Граючий тренер перехопив м’яч у центрі майданчика, двічі прокинув його собі на хід і вже за мить опинився на лінії воротарського майданчика, м’яч влучив у Володимира Кардаша, але тут одразу ж опинився Мар’ян Маринюк. Удар по центру з меж воротарської прямісінько під поперечену виявився непростим для голкіпера львів’ян і Мар’ян опинився в обіймах партнерів, вивівши свою команду вперед - 2:1.

Знову на майданчику в ролі п’ятого Чепорнюк. У цей період часу склалося враження, що рівняни явно були не готові до гри проти п’яти гравців. Львів’яни досить чітко розігрували м’яч до вірного і заключний удар постійно ніс небезпеку воротам Дєнюжкіна, який робив все можливе, щоб вберегти ворота від голу. Але на 38 хвилині і він виявився безсилим. Павленко з кутового переадресував м’яч у центральне коло на Чепорнюка, той в один дотик направо на невгамовного Овчіннікова, який протягом матчу не мало потріпав нерви рівнянам. Денис прийняв м’яч на груди і другим дотиком зробив діагональний навіс наліво на Валерія Легчанова, який в падінні головою, наче в лузу ввігнав м’яч у ближній нижній кут. Віталій Дєнюжкін не встиг відреагувати на миттєву комбінацію гостей - нічия 2:2.

У хвилин, що залишилися, львів’яни володіючи м’ячем продовжували гру з п’ятим польовим, а під час рідких контратак господарів місце у воротах знову займав Кардаш. За декілька секунд до фінального свистка Овсянніков нечемно повівся з Піддубним, третій фол і штрафний. Порушення сталося в декількох метрах від центрального кола на половині львів’ян. Коротка нарада, і до м’яча підходить Олександр Бондар, але на великий подив не пробиває по воротах і не віддає передачу вперед, а навпаки, розвертається і пасує своєму голкіперу. Заключні секунди енергетики провели в атаці, але успіху так і не досягли. У підсумку бойова нічия - 2:2, яка не залишила байдужим жодного з вболівальників. Такі матчі завжди подобаються глядачам.

Потрібно також зазначити, що цього дня головний тренер рівнян Сергій Піддубний святкував своє 36-річчя, тому нічия з чемпіоном була непоганим подарунком досвідченому футболісту. Окрім того, сам іменинник взяв активну участь у двох забитих м’ячах. У першому випадку він сам став автором голу, а в другому - м’яч було забито після його удару по воротах і відскоку.

Подаємо вашій увазі післяматчеву прес-конференцію з представниками команд у скороченому варіанті.

Головний тренер “Енергії” Станіслав ГОНЧАРЕНКО:

- Щоб я не казав проти реальних умов, є ще сама гра, і ось тут я хочу вас привітати з нею. Ви розробили стратегію і використали тактику. Способи і методи, які були застосовані у вашій грі, містять три складові: це якщо впорається ваш голкіпер з нашою навалою і кількістю проникнень та ударів; якщо ми помилимося на підступах до ваших воріт і ви підете в атаку; і насамкінець, якщо вам допоможуть умови, в яких ви почуваєтеся краще ніж ми. Та кількість браку, яка була допущена нашою командою, не може виправдати ні мене, як тренера, ні гравців, які мають колосальний досвід. Мені здавалося, що ми стоїмо вище умов, за яких доводиться грати, тобто вашого майданчика та обраної вами тактики. А виявилося, що ні.

Що ж стосується особисто моїх помилок, то їх є дві найважливіших. Мені не вдається переконати людей, що футбол будується на забитих м’ячах. І також не вдається довести, що назад потрібно догравати. Ми не вміємо реагувати на повернення. Моя помилка полягає ще в тому, що за рахунку 1:1 я не продовжив грати з п’ятим. Хотів протримати дві хвилини, можливо, агресивною грою досягти 5-го фолу з боку вашої команди. Але в цей момент я не відчув сам градус і сценарій подій, які відбувалися на майданчику. Я визнаю, що це моя основна помилка. Схиляюся до думки, що якби продовжили грати з п’ятим, то швидше за все не пропустили б другий гол.

Гравець МФК “Кардинал-Рівне” Дмитро СИТНИК:

- Налаштовувалися, як на звичайну гру, особливо не замислюючись над тим, що граємо з чемпіоном. Завдання на гру було максимальним - здобути три очки. Грою задоволений. Так, справді, нам трошки не пощастило. Завдання було перемогти, але що трапилося, те трапилося. Зауважу, що перед нами в домашніх іграх стоїть лише одне завдання - перемагати, і якщо цього не сталося, значить десь ми до кінця не допрацювали.

Граючий головний тренер МФК “Кардинал-Рівне” Сергій ПІДДУБНИЙ:

- Вважаю, що ми сьогодні здобули очко. Адже одне очко - це теж результат. Звичайно, що коли команда по ходу гри веде у рахунку, а згодом втрачає здобуту перевагу - це неприємно. Але по сьогоднішній грі скажу, що результат закономірний. Хоча, як на мене, по самій грі, то мені здається, що нами було більше створено гострих моментів, аніж суперником.

Стосовно гри новачків, то знову можу похвалити Чернієнка. Приємно грати з Андрієм в одній команді. Він зірок із неба не хапає, чудово робить свою роботу, справжній трудоголік, і взагалі - відмінний хлопець. Бажаю йому, щоб він ще до всього й голи забивав, а ось травми, щоб оминали його стороною. Це справжня знахідка для нашої команди.

Фаренюк - ще молодий гравець. Він, звичайно, сьогодні старався, але його фізичні можливості поки що не дозволяють йому вийти на пік форми. Тобто, він ще може прогресувати, йому є куди рости, а загалом скажу, що Артем сьогодні непогано відіграв.

Про голкіпера Івана Гурка поки що нічого не можу сказати, адже він на майданчику не з’являвся. Можливо, гратиме в наступній грі, ось тоді і поговоримо.

20.09.2012Юрій РАЧКОВСЬКИЙ


Переглядів: 849

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21175)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17327)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14556)
• Допомога під час карантину [967] (14479)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14314)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14129)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14002)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13975)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13964)
• Живи до ста! [965] (13950)
• Бюджет і ми… [965] (13886)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13880)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13753)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13661)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13656)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13603)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13214)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13186)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (416)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (66)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (66)
• Тонкощі заварювання кави (63)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (62)
• Небезпека вологих серветок (59)
• Пиріг «Чорний ліс» (58)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (58)
• Особливості вживання видів води (56)
• Часникові стрілки корисніші за часник (55)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (54)
• А ваш шампунь безпечний? (52)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (51)
• Нецукровий діабет (47)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (39)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"