Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №729 від 19.10.2015p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс подій

Оксана ЛОЗОВА, голова Рівненської обласної організації Радикальної партії Ляшка

Оксана ЛОЗОВА, голова Рівненської обласної організації Радикальної партії Ляшка

Я – лікар. Дитячий кардіоревматолог. Завідую відділенням педіатрії №2 Рівненської обласної дитячої лікарні, заснувала дитячу кардіоревматичну службу області. Вже багато років я намагаюся врятувати маленькі серця. Дякувати Богові - мені це вдається. Я рятую їх для життя, життя без болю, життя щасливого, життя мирного. І проблеми нашої медицини мені відомі як нікому іншому. Саме тому Я ЗНАЮ, як їх вирішити. І я буду це робити – з Божою і ВАШОЮ поміччю.

Я – не політик. Мені не властиві політичні амбіції. Я не прагну влади. Я хочу допомогти нам із вами, бо знаю, як. Я – рівнянка. Я пишаюся своїм містом, своїм краєм – Рівненщиною. Найпатріотичнішою областю України. Я – патріотка. І я хочу, щоб наша область стала правдивим взірцем для України.

Тому я йду до ради. Бо лише радою можна змінити наше життя. А життя, на жаль - залежить від грошей. Місцеві бюджети – це наші з вами гроші. І моя впевнена позиція, не дозволити їх вкрасти, змусити наші з вами гроші працювати для нас із вами, для порятунку маленьких життів, для повноцінного життя наших батьків, для освіти наших дітей – майбутнього нашої держави.

Я – не одна. Зі мною – згуртована команда. Команда звичайних людей, упевнених фахівців – кожен у своїй галузі, і ще більш упевнених патріотів, жоден із котрої НІКОЛИ не був при владі. Ні колись, ні нині. Команда, кожен із котрої твердо знає, як допомогти Рівненщині стати взірцем для України. Ми йдемо до обласної ради, щоб:

- Провести повну люстрацію влади. Усунути від влади стару кадрову, бюрократичну номенклатуру, розірвавши «кругову поруку» бізнесу-політики-влади. Заповнити звільнені вакансії випускниками спеціалізованих вишів, молодими спеціалістами, відібраними виключно на основі прозорого і відкритого конкурсу за принципами доброчесності і професіоналізму, яких, навчених з нуля, можна привчити до дисципліни, порядку та ефективного менеджменту в управлінській діяльності.

- Зробити прозорою діяльність обласної влади. Домогтися прямої теле- та радіотрансляції сесій обласної ради та щоквартальної звітності голів обласної ради та облдержадміністрації перед громадою Рівненщини.

- Зважаючи на труднощі, які виникнуть після виборів (багато округів може залишитись без свого депутата), організовувати громадські слухання, загальні збори мешканців з усіх життєво важливих та спірних питань (земельних, майнових, релігійних тощо), щоб кожна людина була почута.

- Блокувати ухвалення рішень обласної ради, які порушують законодавство та мають корупційні ознаки. Протидіяти практиці рейдерських захоплень, земельних і майнових спекуляцій.

- Виконати всі державні зобовязання перед учасниками АТО.

- Відстоювати економічно обґрунтовані та прозорі тарифи на комунальні послуги та можливість укладання прямих угод між мешканцями та постачальниками комунальних послуг.

- Повністю ліквідувати мережу комунальних житлово-експлуатаційних організацій. Забезпечити заміну ЖЕО системою об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), де самі мешканці будуть повноправними господарями і зможуть самостійно або через управляючу компанію, яка візьме на себе усі питання обслуговування та експлуатації будинків, обирати підприємства та організації, що надаватимуть послуги з обслуговування належних їм об’єктів житлового фонду, і надаватимуть якісні послуги за справедливою ціною.

- Демонополізувати сферу надання житлово-комунальних послуг і створити конкурентні умови надання населенню житлово-комунальних послуг. Забезпечити обслуговування та експлуатацію багатоквартирних будинків на конкурентних засадах. Запровадити інститут сертифікованих управителів багатоквартирних житлових будинків.

- Враховуючи те, що Рівненщина – сільскогосподарська область, стимулювати розвиток фермерства та сприяти побудові складів для збереження с-г продукції, що дасть можливість не лише вирощувати, а й зберігати та вигідно реалізовувати с-г продукцію.

- Домагатися відкриття обласної біржі аграрної продукції та створення обласного сільськогосподарського гуртового ринку. Протидіяти закупівлі продукції у селян за заниженими, грабіжницькими цінами, встановити справедливі закупівельні ціни на сільськогосподарську продукцію

- Впровадити в області енргозберігаючі технології та використання альтернативної енергетики.

- Сприяти розвитку малого та середнього бізнесу, відроджувати виробництво.

- Сприяти розвитку сілького та екологічного туризму.

- Узаконити видобування бурштину, жорстоко карати незаконне видобування , яке може призвести до екологічної катастрофи.

- Максимально сприяти виділенню коштів на ремонт доріг не лише в містах, районах, а й сільській місцевості.

- Заборонити змінювати цільове використання земельних ділянок під дитячими і спортивними майданчиками, скверами, парками.

- Використовувати потенціал розташування області на перехресті європейських шляхів, підвищити якість надання туристично-рекреаційних послуг у регіоні.

- Знизити рівень споживання енергоресурсів через використання новітніх технологій в освітленні вулиць, кварталів, шкіл, лікарень та інших комунальних закладів і установ.

- Відновити відповідно до чинного законодавства права громадян на безперешкодне користування землями загального користування – пляжами та прибережними смугами у стометровій зоні від лінії припливу.

- Запровадити обов’язкове державне соціальне медичне страхування. Забезпечити ґарантований базовий пакет невідкладної первинної медичної допомоги, що надається безоплатно коштом державного медичного фонду.

- Запровадити програму культивування в суспільстві здорового способу життя, що вміщатиме пропаганду духовного і фізичного здоров’я, боротьбу з наркоманією, алкоголізмом і тютюнопалінням. У навчально-виховних установах (дошкільних, середніх та вищих навчальних закладах) запровадити уроки з фізичного виховання, валеології, раціонального харчування, здорового способу життя, а також систематизовану профілактику здоров’я дітей та підлітків.

- Сприяти розширенню мережі дошкільних освітніх закладів та відновленню й збереженню системи позашкільних закладів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

- Наполягати на впровадженні програми, завдяки якій на конкурсній основі будуть надаватися стипендії і гранти на здійснення мистецьких проектів, створення національних творів літератури, образотворчого мистецтва, музики, кіно, вистав, концертних програм, телерадіопрограм тощо.

- Ініціювати створення мережі українських книгарень в області, добиватися скасування місцевих зборів на україномовне книговидання, аудіо- та відеопродукцію.

- Заборонити пропаганду в місцевих ЗМІ українофобії, аморальності, насильства, різного роду збочень та нездорового способу життя.

- Впровадити закупівлю коштом державного бюджету національних творів літератури, образотворчого мистецтва, музики, кіно для поповнення фондів бібліотек, музеїв, фонотек, репертуару театрів, музичних та інших творчих колективів тощо.

Україні потрібні радикальні зміни. А для цього необхідні радикальні рішення. Саме тому я – з Радикальною партією Ляшка. Будь із нами. Наш номер три в обласну раду. Ми вирішимо це разом! Ми знаємо - як. І це - буде.

Слава Україні, Героям слава!

19.10.2015


Переглядів: 916

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21073)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17214)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14469)
• Допомога під час карантину [967] (14386)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14228)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14036)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13911)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13884)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13863)
• Живи до ста! [965] (13857)
• Бюджет і ми… [965] (13790)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13783)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13659)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13570)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13567)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13511)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13119)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13104)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (952)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (91)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (83)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (83)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (82)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (82)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (80)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (80)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (80)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (80)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (79)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (79)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (78)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (75)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (73)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"