Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
¤ Ракурс подій ¤ Ракурс політики ¤ Ракурс економiки ¤ Ракурс здоров'я ¤ Ракурс культури і освіти ¤ Ракурс спорту ¤ Ракурс кримінальний ¤ Ракурс житейський ¤ Ракурс інтимний ¤ Ракурс мандрівника ¤ Ракурс незвичайного ¤ Ракурс добрих порад ¤ Ракурс розваг
Пошук |
|
|
|
Лютий 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
Березень 2024p. Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Нд | | | | | 1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|
Новини Рівне
|
|
#Меню-газета Шоколадне печиво з перцем
160гр.масла, 1 1/2 ст.борошна, 3/4ст.какао, 1 яйце, 1ст.цукру + для обсипки, 1/2ч.л.чорного перцю, 1/2ч.л.кориці Масло кімнатної температури збиваємо з цукром, додаємо яйце, ще раз збиваємо, додаємо просіяне борошно і какао, перець, корицю. Замішуємо тісто, формуємо з нього ковбаску, кладемо в плівку і в морозильну камеру не менше ніж на годину.
На дощечку насипаємо цукор, обкачуємо в ньому ковбаску, нарізаємо шайбами по 0,7-0,8см шириною, викладаємо на деко. Випікаємо при 175С° 10-12 хвилин (серединка готового печива трішки пружинить, якщо нажати пальцем). Охолоджуємо і подаємо.
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p. |
|