№758 від 12.05.2016p. | |
Передплатний індекс: 23429 Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477 |
Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"
Новини Рівне |
#Меню-газета Яблучний пирігНа форму 24 см: 2 яйця 1 ст.кефіру (або нежирної сметани) 2 ст.борошна 0,5 ст. цукру (хто любить солодке, то 1 ст.) 1/3 ст.олії 2 ч.л. розпушувача 5 яблук кориця Яйця збиваємо з цукром до кремоподібного стану, додаємо кефір, ще раз збиваємо, просіюємо борошно з розпушувачем, перемішуємо, додаємо олію і корицю. Тісто виходить як густа сметана. Викладаємо тісто у форму. Яблука миємо, чистимо від шкірки, нарізаємо пластівцями прямо на тісто, трохи втоплюємо. Зверху присипаємо цукром, щоб ті яблука, що не втопилися не засохли при випіканні, а пиріг покрився гарною шкоринкою. Випікаємо при 180°С 30-40 хвилин, до проби на суху паличку. Готовий пиріг охолодити, вийняти з форми, за бажанням можна присипати цукровою пудрою.
Більше цікавих та корисних рецептів можна переглянути на рівненському сайті PIKA.RV.UA
Коментарі (0):
|
© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено. |
тел.(098)0565477, (096)3950057 Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється Наші сайти: |