Розітріть суміш ложкою до однорідності, а потім додайте молоко, щоб суміш стала по консистенції як розтанувше морозиво. Повільно вливайте яєчно-цукрову суміш, коли молоко закипить, постійно помішуючи. Коли вміст каструлі знову закипить, зніміть її з вогню. Продовжуйте помішувати суміш, поки вона не стане теплою. Потім розлийте суміш у формочки і поставте їх в морозилку, встановлену на найнижчу температуру. Через 3 години морозиво буде готовим.
2. Крем-брюле. Збийте 500 мл жирних вершків (33-35%). Змішайте збиті вершки з банкою згущеного молока. Додайте 2 ст. ложки коньяку. Поставте суміш в морозилку на 1-2 години. Потім вийміть і ретельно перемішайте її виделкою або вінчиком. Після цього знову поставте суміш в морозилку до повного заморожування.
3. Лимонний сорбет. Змішайте в каструлі цедру одного лимона, склянка води і пів склянки цукру. Доведіть суміш до кипіння, зменшіть вогонь і потримайте суміш на повільному вогні ще 5 хвилин. Зніміть каструлю з вогню. Після того, як сироп охолоне, вмішайте в нього півсклянки лимонного соку і півсклянки газованої мінералки. Вилийте суміш у високий контейнер. Поставте контейнер у морозилку на 1-2 години. Вийміть сорбет, перемішайте і знову поставте в морозилку. Перемішуйте десерт щогодини і так впродовж 4-х годин, щоб він вийшов легким і однорідним.