Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №769 від 28.07.2016p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Листопад 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Грудень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


#1

Готуємо смачний хлібний квас

Квас добре втамовує спрагу. Завдяки вмісту органічних кислот напій має властивість затримувати вологу в організмі.

Цей напій має у своєму складі чимало вітамінів і мікроелементів, корисних для людського організму. Особливо ж, коли цей квас приготовлений у домашніх умовах.

Інгредієнти:

половина житньої хлібини;

200-300 грамів цукру;

половина чайної ложки сухих дріжджів;

вода;

1 столова ложка родзинок.

Приготування:

Хліб порізати невеличкими шматочками, які підсушити у духовці. Потрібно, щоб вони набули насичено-коричневого кольору. Але щоб не підгоріли, інакше потім квас матиме запах підгорілого хліба.

Насипати половину літрової банки цих сухариків, додати 2-3 ложки цукру і залити окропом. Коли маса стане теплою, всипати дріжджі і поставити у тепле місце на 2 доби. Суміш повинна бродити.

У 3-літрову банку насипати 4-5 ложок сухариків, які залишилися, додати 100 грамів цукру і залити окропом на 3/4 об’єму банки. Долити закваскою із літрової банки так, що 3-літрова банка стала повною.

Поставити банку на 1-2 доби знову у тепле місце.

Після цього рідину процідити, додати родзинки, при потребі цукор і настоювати ще добу у теплому місці. Після цього розлити у скляний посуд і поставити у холодильник.

Вживати охолодженим.

Гущу, що залишилася після проціджування, можна використати як закваску для нової порції квасу.

28.07.2016


Переглядів: 735

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 838 від 30.11.2017p.
¤ 
На Рокитнівщині внаслідок пожежі загинуло двоє малолітніх дітей

На Рокитнівщині внаслідок пожежі загинуло двоє малолітніх дітей

Вогонь у будинку 29-річної жительки селища Рокитне спалахнув 26 листопада, близько другої ночі. Поки матері не було дома, двоє синів отруїлися чадним газом....

¤ 
Поліцейські встановлюють осіб, причетних до підпалу в Рівному

Поліцейські встановлюють осіб, причетних до підпалу в Рівному

Повідомлення про пожежу, яка сталася на вулиці Корольова обласного центру, до поліції надійшло 27 листопада, о пів на другу ночі....

¤ 
Агрохолдинг «МРІЯ» відзвітував про досягнення, розповів про плани на сезон-2018 і відзначив найкращих співробітників

Агрохолдинг «МРІЯ» відзвітував про досягнення, розповів про плани на сезон-2018 і відзначив найкращих співробітників

З нагоди Дня працівників сільського господарства Агрохолдинг «МРІЯ» відзвітував про свої досягнення та відзначив найкращих співробітників. На святковий захід зібралися працівники Компанії із шести обл...

¤ 
Депутати профільної комісії погодили видатки на медицину

Депутати профільної комісії погодили видатки на медицину

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства, що проходить під головуванням Михайла Вервеги. Взяли в ньому участь голова обласної ради Микола Драганчук і й...

¤ 
«Доступних ліків» стане більше

«Доступних ліків» стане більше

У 2018 році «Доступні ліки» діятимуть ще для 3 напрямків захворювань....

¤ 
Різдвяний піст 2017-2018: дата і традиції дотримання

Різдвяний піст 2017-2018: дата і традиції дотримання

Різдвяний піст 2017-2018 – це останній багатоденний піст у нинішньому році....






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (22277)
2. Розклад руху автобусів [253] (19997)
3. Моє місто - найкраще [427] (16826)
4. Догляньте мене до смерті [278] (11665)
5. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (11586)
6. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (11324)
7. Коли розпочинати садити городину [599] (10950)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (9335)
9. Душ для всіх [432] (8480)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (8435)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (8142)
12. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (8076)
13. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (8073)
14. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (7914)
15. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (7862)

ТОП-15 свіжого номера:

1. На Рокитнівщині внаслідок пожежі загинуло двоє малолітніх дітей (179)
2. Вийшли з лісу лісники… (168)
3. На Рівненщині підсумували результати призову строковиків та контрактників (164)
4. Після реконструкції Корнинська школа буде втричі більшою (161)
5. У Рівному вже є люди, яких треба боятися роботодавцям, що використовують нелегальну працю (159)
6. У Рівному продовжується благоустрій (157)
7. Володимир Зеленський розповів, що буде робити, якщо його проекти будуть закривати (154)
8. Для охочих мати власну оселю... (154)
9. Руслана Писанка схудла на 21 кг (151)
10. На новорічно-різдвяні свята курсуватимуть додаткові поїзди (151)
11. У Рівному запалили свічку пам’яті про жертв голодоморів (150)
12. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до підпалу в Рівному (150)
13. Депутати профільної комісії погодили видатки на медицину (146)
14. Стан захворюваності на грип на Рівненщині (144)
15. Різдвяний піст 2017-2018: дата і традиції дотримання (144)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс