Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №783 від 03.11.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Житло вашої мрії

ЖК «Театральний» – найкраща інвестиція у ваше майбутнє

ЖК «Театральний» – найкраща інвестиція у ваше майбутнє

Європейська новобудова в самому центрі Рівного: хороша ціна, комфортна квартира, щаслива родина

Як відомо, всі щасливі родини схожі одна на одну. Свій сімейний шлях вони починають з придбання комфортного житла, яке буде для них стимулом до успіху, територією захисту та осередком радості. Обираючи нове житло, ви робите важливий крок до створення вашої щасливої родини. І саме ви визначаєте, де продовжаться або розпочнуться ваші сімейні традиції. Житловий комплекс «Театральний» на вулиці Гетьмана Мазепи, 3, поблизу облмуздрамтеатру - це місце, яке може стати початком вашого нового життя. Кожного дня його мешканці матимуть можливість насолоджуватися не тільки чудовими панорамами із власних осель, але й будуть задоволені розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною розв’язкою.

Варто відзначити, що ЖК «Театральний» знаходиться неподалік від центральної площі нашого міста - Майдану Незалежності, міського парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка, парку «Лебедине озеро» і набережної річки Устя.

«Театральний» – сучасний житловий комплекс

Новий об’єкт престижної нерухомості, який на наших очах росте в самісінькому центрі Рівного - центральніше не буває! - передусім вирізняється оригінальними планувальними рішеннями квартир, чудовою якістю будівельних матеріалів та високим рівнем виконання будівельних робіт. Його безпереч­ними перевагами також є:

Інноваційне архітектурне рішення.

Вигідна ціна - під час будівництва вартість нерухомості значно дешевша.

Можливість здійснення оплати в чотири етапи.

При купівлі житла до завершення будівництва можна змінити планування квартири за бажанням замовника (зміщення внутрішньо-квартирних перегородок).

Два типи чистового оздоб­лення квартири («під ключ»).

Розміщення на першому поверсі торгово-офісних приміщень, які мають окремий вхід і повністю ізольовані від загального двору будинку.

Відведена велика загальна крита площа під паркувальні місця для автівок мешканців комплексу та зручний до неї заїзд.

Комплекс матиме один парадний вхід з розгалуженням на три під’їзди, що зробить життя мешканців ще більш комфортним і безпечним, адже вони не будуть відчужені один від одного і будинок буде збалансований як одне ціле.

Сучасні ігрові майданчики, комфортні зони відпочинку в холі, озеленення території.

Сервіс консьєрж-служби, охорони та відеонагляду прилеглої території.

Безпечні ліфти «KONE» без машинного відділення, що мають тихий хід та швидкий підйом, а також є прямий вихід до ліфту з автопаркінгу.

Повністю цегляний будинок, при будівництві використовуються лише високоякісні та екологічно чисті матеріали. Стіни: зовнішні з керамічної цегли 510 мм з ефективним утепленням товщиною 100 мм.

Вентильований фасад з утепленням мінеральною ватою товщиною 100 мм, що дозволить істотно зберігати тепло, дихаючі стіни.

Висота стелі - 3 м.

Всередині помешкання стіни оздоблені гіпсовою штукатуркою, встановлено металопластикові вікна п’ятикамерного профілю з подвійним склопакетом та броньовані вхідні двері з декоративними накладками (французька четверть), виконана стяжка підлоги.

Розведення по квартирі мідного кабелю під електрику.

Комплектація лічильниками обліку води, електроенергії та тепла.

Водопостачання централізоване, окрема станція водоочищення, насосна станція для вирівнювання тиску.

Індивідуальна котельня будинку оснащена економічними електрокотлами.

Засклені лоджії та балкони.

Інтернет, домофон.

Після введення будинку в експлуатацію його обслуговуватиме власна експлуатаційна компанія, що значно спростить вирішення будь-яких комунальних питань. Крім того, власне ОСББ напряму з Рівнеобленерго укладатиме угоди на обслуговування, тому умови оплати за електроенергію для мешканців ЖК «Театральний» будуть пільгові. У будь-якому випадку, тариф буде нижчим, ніж у цілому по місту.

Гармонія, затишок та розкіш власної оселі

ЖК «Театральний» має безліч переваг, але найголовнішими є, звичайно, його розташування та сучасний оригінальний і раціональний підхід в архітектурному рішенні проекту. Настільки новітнього задуму дотепер ніхто не реалізовував у Рівному. При його створенні було докладено максимальних зусиль, щоб просторі квартири житлового комплексу були не черговою новобудовою, а стали саме тим місцем, де вам захотілося б жити! У будинку буде своя котельня, а власники квартир зможуть самі у своїх помешканнях регулювати витрати тепла, що дозволить зекономити орієнтовно 20 відсот­ків витрат на тепло. Зважаючи на нещодавнє підвищення ціни на газ і, швидше за все, воно не останнє, незалежність від газу - це тільки плюс. Ще одна перевага - електричні плити, вони значно економніші.

Крім того, власники квартир в ЖК «Театральний» виграють і в естетичному плані. На фасаді не буде тих потворних жовтих газових труб, котрі є на всіх старих будинках. Вони передбачені відповідними нормами безпеки, однак зовнішній вигляд фасаду від того дуже втрачає. Зрештою, на кухні не займатимуть місце великі газові лічильники.

Піклуючись про комфорт майбутніх покупців квартир ЖК «Театральний», творці проекту все продумали до найменших дрібниць. Врахували всі нюанси не тільки у плануванні помешкання, але й взяли до уваги багато інших деталей, необхідних для повноцінного та зручного проживання у будинку, щоб ви сповна відчували гармонію, затишок та розкіш власної оселі.

ЖК «Театральний» має вигідне розташування об’єктів соціально-культурного призначення, а саме - загальноосвітньої школи № 1, дитячого садочку № 45, Рівненського державного гуманітарного університету, Кіно­палацу «Україна», речового та продуктового ринків, відділень банків, супермаркетів, перукарень, аптек та інших важливих установ. Вам не доведеться витрачати багато часу для повсякденних справ - все необхідне поруч. Неподалік знаходяться ТЦ «Злата Плаза» і торгово-офісний центр «Манхеттен» разом зі спортивним комплексом «Manhattan fitness club», де ви зможете скористатися широким спектром послуг та цікаво і змістовно провести вихідні.

ЖК «Театральний» складається з трьох під’їздів зі 136 квартирами та одного загального парадного входу, що забезпечує зручний підйом навіть для людей з обмеженою можливістю пересування. Вхід для мешканців буде з центрального під’їзду, а для власників комерційних приміщень з іншого боку - з вулиці Гетьмана Мазепи. Висота стель у квартирах буде 3 метри. Завдяки цьому квартири будуть більш просторими і матимуть більше повітря.

А ще в житловому комплексі передбачається розміщення об’єктів торгово-офісного призначення. Це дев’ять нежитлових приміщень, найменша загальна площа яких становить 164,51 кв.м, а найбільша - 375,24 кв.м з висотою стелі 5,7 м. Завдяки цьому вся комерційна нерухомість поділяється на два поверхи, а кожне окреме приміщення включає в себе верхній та нижній рівні.

Ціна житла буде зростати з кожним поверхом

ОБСЛУГОВУЮЧИЙ КООПЕРАТИВ «ЖИТЛОВО–БУДІВЕЛЬНИЙ КООПЕРАТИВ «ТЕАТРАЛЬНИЙ» - використовує найсучасніші технології та матеріали при будівництві комплексу: силовий метод тиснення залізобетонних 14-метрових паль, червону керамічну цеглу, систему вентильованого фасаду з мінеральною ватою, збалансовану систему терморегуляції, що має відповідність українським та європейським технічним нормам. Кваліфіковані спеціалісти спроектували житловий комплекс «Театральний» таким чином, щоб він гармонійно вливався в архітектурне середовище міста і став окрасою Рівного.

Крім того, будівництво «Театрального» - це і величезна користь для благоустрою міста, адже буде зроблено облаштування пішохідного бульвару, проведено благоустрій всієї прилеглої території біля будинку на вулиці Сагайдачного, де знаходиться магазин «Ельдорадо», а також упорядковано внутрішню дворову територію по вулиці Мазепи, 1. Ця вся територія має лягти у цілісний проект житлового комплексу «Театральний».

Важливим є і те, що темпи будівництва є справді швидкими, а якість житла - на найвищому рівні. Будівництво розпочато у першому кварталі цього року, а готовність об’єкта до здачі в експлуатацію планується на ІІ квартал 2018-го року. На ринку нерухомості компанія працює вже багато років, а доказам успішної роботи є чимало реалізованих житлових проектів: семиповерхового будинку на вулиці Квітки-Основ’яненка, 8, поруч із будівлею міськвиконкому, десятиповерхових будинків на вулиці Гайдамацькій (колишня Струтинської), 2-б та 2-в, а також котеджні містечка на вулиці Дем’янчука та Кибалюка. Рівнянам добре знайомі усі створені об’єкти вони їм подобаються та цілком влаштовують. А від проекту ЖК «Театральний» люди взагалі в захваті, оскільки в Рівному ще не будували подібних споруд. На етапі зведення фундаменту, вже більше 10 відсотків квартир продані. Якщо порівняти наші ціни із вартістю житла в інших новобудовах центральної частини міста, то вони суттєво нижчі. Крім того, купувати квартиру зараз значно вигідніше. На сьогоднішній день, зважаючи на те, що триває початкова стадія будівництва, ціна безсумнівно занижена. Однак у процесі побудови вона буде зростати з кожним поверхом.

Нині найбільшим попитом користуються квартири середньої квадратури, близько 50-70 кв.м. За площею однокімнатні квартири мають від 39,06 до 52,19 кв.м, двокімнатні - від 53,09 до 75,64 кв.м, а трикімнатні - від 71,57 до 87,52 кв.м. Наразі є широкий вибір помешкань у будинку. Радимо потенційним мешканцям ЖК «Театральний» обирати поверх вище четвертого, бо всі навколишні будинки чотири- та п’ятиповерхової забудови, тож буде видно все місто.

Запрошуємо всіх бажаючих придбати нове комфортне житло долучитися до спільноти майбутніх мешканців житлового комплексу «Театральний»!

03.11.2016

Центр продажу ОК ЖБК «Театральний» (ЄДРПОУ 39899188) м. Рівне, вул. Гетьмана Мазепи, 3 (вхід зі сторони театру); тел: (0362) 460-333, моб. (068) 547-69-44; е-mail: teatralniy-rv@ukr.net; http://teatralniy.com.ua/contact


Переглядів: 1352

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21070)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17211)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14467)
• Допомога під час карантину [967] (14381)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13908)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13880)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13854)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13779)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13505)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13117)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13099)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (840)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (88)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (81)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (81)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (80)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (78)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (77)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (69)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"