Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №784 від 10.11.2016p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#12 листопада – День фахівця з безпеки

Всевидяще недремне око «Ель-Роі»: Повний контроль & Максимум безпеки

Всевидяще недремне око «Ель-Роі»: Повний контроль & Максимум безпеки

Андрій ПЕТРЕНКО: «Системи відеонагляду дозволяють проводити ретельний відеомоніторинг вашого бізнесу навіть через Інтернет»

Охорона бізнесу - одне з найбільш болючих питань як для дрібних підприємців, так і для власників великих підприємств. ТОВ «Ель-Роі» пропонує власникам бізнесу комплексні рішення - від проектування до експлуатації та сервісного обслуговування - у сфері забезпечення охорони і безпеки, що включають відеонагляд, охоронну та пожежну сигналізації - автономні й централізовані, системи доступу, домофонні системи для багатоквартирних будинків, системи колективного прийому телебачення - супутникового і кабельного, а також унікальну систему «Розумний дім», яка об’єднує всі інженерні пристрої, технічні та побутові прилади, всі споживачі електроенергії у сучасному помешканні в єдину систему. «Співпраця з «Ель-Роі» - це гарантований захист на випадок несанкціонованого доступу сторонніх осіб до вашого офісу або на виробництво, в магазин чи в кафе, у відділення банку або розважальний центр, у вашу оселю або на дачі», - запевняє директор ТОВ «Ель-Роі» Андрій ПЕТРЕНКО (на фото).

«Пріоритетним напрямком є обслуговування корпоративних клієнтів»

- Андрію, після першого Вашого інтерв’ю «Рівне-Ракурсу», надрукованого два роки тому, я інтуїтивно відчув, що вже недовго очікувати стрімкого прориву рівненської фірми «Ель-Роі» на українському ринку надання охоронних послуг. Я не помилився?..

- Дійсно, у плані професійної самореалізації команди «Ель-Рої» останні два роки увінчалися досить вагомими здобутками. Наразі ми обслуговуємо всі суди Рівненської області, всі 75 супермаркетів найбільшої в Україні мережі магазинів побутової техніки та електроніки Comfy, потужну сільськогосподарську компанію «Голденкерн». Облаштували конференц-зв’язок у Верховній Раді та змонтували систему відеоспостереження в парламентському гаражі. Готуємося взяти участь у реалізації програми «Безпечне місто Вараш» (колишній Кузнецовськ). Наш проект уже пройшов експертизу та поданий на оголошений міськрадою тендер.

Пріоритетним напрямком діяльності фірми «Ель-Роі» є обслуговування корпоративних клієнтів. Ми пропонуємо їм периметральну охорону великих сільськогосподарських угідь та заводських територій, магістральних ліній трубопровідного транспорту. Змонтовані нами системи електронної периметральної сигналізації передбачають наявність постійного інфрачервоного променя, що йде від передавачів до приймачів по всьому контрольованому контурові. Перетин межі стороннім об’єктом спричиняє автоматичне спрацьовування системи.

Така сигналізація зацікавила багатьох наших партнерів, зокрема відомі українські агрохолдинги та ПАТ «Укртранснафта». «Ель-Роі» бере участь у проектуванні нафтоперекачувальних станцій на «Магістральних наф­то­проводах «Дружба» (Львів) та «Південних магістральних нафтопроводах» (Одеса). На черзі - «Придніпровські магістральні нафтопроводи» (Кременчук). Сподіваємося, що будемо виконувати там навіть монтажні роботи з облаштування систем відеспостереження та периметральної сигналізації.

- Чи гарантують системи відеоспостереження і сигналізації їхнім користувачам 100-відсоткове збереження майна та особисту безпеку?

- Уявімо, що ви - щасливий власник нової, тільки що куп­леної квартири, наприклад, у рівненських житлових комплексах «На Щасливому» або «Спектрум» (РЕНОМЕ), які у нас на комплексному обслуговуванні. В цих ЖК спроектовані та змонтовані нашими фахівцями системи контролю доступу і відеоспостереження, встановлені в усіх під’їздах німецькі домофони та системи колективного супутникового телебачення. Тобто, кожний власник квартири, маючи доступ до камер відеоспостереження, може наглядати за своїми дітьми, що граються на дитячому майданчику, спостерігати за своїм гаражем та прибудинковою територією. Ми також пропонуємо нашим клієнтам багато інших корисних речей: роботизовані камери відеоспостереження за приваб­ливими цінами, програму для розпізнавання номерів автомобіля «НомерОК» («Ель-Роі» - її офіційний дистриб’ютор у нашій області), домашні мультимедійні системи - одним словом, усе, чим нафарширований мультирум («розумний будинок). Наші фахівці монтували різне обладнання, перевірили, як воно працює на практиці, й упевнилися в тому, яке надійніше в експлуатації та легше в обслуговуванні і, відповідно, менше доставляє клопоту та фінансових витрат його господареві.

«Найефективніша система – відеоспостереження в реальному часі»

- Поясніть, будь ласка, нашим читачам основні завдання систем відеоспостереження.

- Передусім, безпека об’єкта охорони. Системи відеоспостереження використовуються досить давно і особливо часто їх можна помітити в торгових центрах, магазинах, банках, метро, на невеликих підприємствах, заводах і, звичайно ж, в пенітенціарних установах. З їх допомогою можна розкрити злочин чи запобігти йому, будь-то магазинна крадіжка або мінування важливого об’єкту. До того ж, сам факт наявності камери в приміщенні відлякує більшість потенційних злочинців, що є величезним плюсом.

Контроль за роботою персоналу і підприємств. Установка системи відеоспостереження на підприємствах забезпечить, перш за все, аварійну безпеку і безпеку самих працівників, а також дозволить спостерігати за якістю виконуваних ними робіт. Відеонагляд на заводі або будь-якому іншому підприємстві можна вважати одним з основ­них заходів безпеки, що дозволить скоротити штат охоронців.

Контроль за шахрайством. Відеокамери в салонах краси, на автостоянках, в торгових точках та інших публічних місцях дозволять запобігти крадіжці і забезпечити безпеку на об’єкті. За допомогою камери можна стежити за роботою касирів у банках, обмінних пунктах тощо.

Відеонагляд у школах та інститутах. Установка відеоспостереження в навчальних закладах дозволить уникнути конфліктів між учнями та підтримувати дисципліну як учнів так і педагогів. Система відеонагляду зможе уберегти персонал та учнів від можливих нападів і багатьох інших неоднозначних ситуацій. Відеоконтроль частково запобігає списуванню на контрольних та іспитах, а також впливає на поведінку учнів, тим самим знижуючи ймовірність скоєння злочинів у навчальному закладі.

На сьогоднішній день найефективніша система безпеки - відеоспостереження в реальному часі (віддалене відеоспостереження). В таких системах зручно зберігати відеозаписи на комп’ютері або ж завантажити їх на сервер провайдера. До того ж, тут існує досить просте рішення щодо захисту архіву: одночасне накопичення відеозаписів на кількох носіях. Отож зловмисники не зможуть знищити свої сліди. Камери відеоспостереження, які мають доступ у мережу, здатні автоматично передавати інформацію на комп’ютер. Але в більш професійних системах комп’ютер аналізує отримувану від IP-камер інформацію і вже за закладеним у нього алгоритмом зберігає необхідні відеозаписи. Можна задавати певний проміжок часу, після закінчення якого відеозаписи будуть автоматично видалені з накопичувача.

«Прибуткова торгівля без відеоспостереження майже неможлива»

- За загальносвітовою статистикою, збитки в торгових мережах складають мільярди доларів. І головна їх причина - злодійство і шахрайство покупців і самих працівників магазинів. Підкажіть, як власнику магазину захистити своє майно від нечистих на руку людей? Як зробити охорону магазину більш ефективною?

- На щастя, ми живемо у ХХІ столітті. І для охорони ще років 20 тому стали використовувати системи відеоспостереження, які рік від року вдосконалюються, не відстаючи від розвитку цифрових технологій та фантазії зловмисників. Системи відеонагляду дозволяють проводити ретельний відеомоніторинг вашого бізнесу навіть через Інтернет з будь-якої точки планети, де ви знаходитеся.

Сьогодні система відео­спостереження в магазині, як правило, включає:

• відеокамери, розташовані в найважливіших точках приміщення - на касах, складах, у торгових залах, на вході і виході з магазину, в офісі і на парковках;

• відеореєстратор або сервер із встановленою платою захоплення відображення, що збирають, записують, зберігають і дозволяють переглядати зняту камерами інформацію.

Відеозапис з останніх виводиться на монітор і відстежується охоронцем або самим господарем магазину. Система відеоспостереження фіксує обстановку цілодобово, невтомно, неупереджено - з нею не вступиш у змову. Тому відеонагляд у магазинах не тільки полегшує розслідування розкрадань, а й часто запобігає їм. Адже ніхто не хоче бути спійманим за руку.

Крім боротьби з крадіжками і шахрайством у магазині, відео­спостереження може допомогти у вирішенні й інших важливих завдань. Наприклад, з його допомогою легше:

• припинити псування продукції покупцями та працівниками магазину;

• запобігти псуванню вітрин і фасаду вночі;

• контролювати і підвищувати якість обслуговування клієнтів;

• припинити обрахування покупців касирами;

• оцінити ставлення до роботи того чи іншого працівника;

• і навіть - визначити за поведінкою покупців більш раціо­нальне розташування товарів на стелажах та вітринах з метою збільшення продажів.

Як бачимо, організувати сьогодні ефективну, прибуткову торгівлю в магазині без системи відеоспостереження майже неможливо. Аби спати спокійно і не турбуватися за свій бізнес, доводиться встановлювати всевидяще недремне око. І голов­не - нехай відеоспостереження буде встановлено продумано та 100-відсотково вирішує поставлені перед ним завдання.

- Що означає назва фірми «Eль-Роі»?

- Бог всевидящий, іншими словами - Всевидяще Око.

- Ваші побажання читачам «Рівне-Ракурсу», які щиро вітають Вас із професійним святом - Днем фахівця з безпеки.

- За останні 5 років було встановлено на 40 відсотків більше охоронних систем, ніж за 15 років до цього. Технології безпеки вдосконалюються та стають доступними все більш широкому загалу людей. Можливо, і вам, шановні читачі, варто подумати про свою безпеку - адже превентивні заходи завжди кращі, ніж усунення сумних наслідків.

10.11.2016Спілкувався Олесь ДУБОВИК


Переглядів: 1139

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21077)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17220)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14474)
• Допомога під час карантину [967] (14390)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14233)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14040)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13914)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13887)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13869)
• Живи до ста! [965] (13861)
• Бюджет і ми… [965] (13792)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13786)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13662)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13573)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13572)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13514)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13123)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13107)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (1098)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (94)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (86)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (86)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (85)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (85)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (84)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (83)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (83)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (83)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (82)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (82)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (81)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (77)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (75)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"