Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №792 від 12.01.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

Олас - якісне пальне

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Червень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Липень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31


#Ракурс розваг

Шоколадно-смородиновий торт «Чуао»

Шоколадно-смородиновий торт «Чуао»

На форму діаметром 24 см. Духовка розігріта на 160С°. Бісквіт: 8 жовтків, 240г цукру, 6 білків, 90г чорного шоколаду (я брала 58%). Шоколад розтоплюємо на водяній бані, головне, щоб вода не торкалася дна мисочки з шоколадом. Даємо трохи охолонути, хвилин 5.

Збиваємо 8 жовтків із 120г цукру до консистенції заварного крему, це займе десь до 10 хвилин. Розтоплений шоколад додаємо до жовтків, акуратно вимішуємо.

Збиваємо 6 білків із 120г цукру до крутих пік і поступово, в три заходи додаємо до шоколадно-жовткової суміші. Вимішуємо дуже обережно, щоб не порушити повітряну структуру. Найкраще це робити дерев’яною або силіконовою лопаткою. Це самий головний етап. Далі наповнюємо кондитерський мішок (я користуюся канцелярськийми файлами) тістом і відсаджуємо його по спіралі на пергаменті, діаметром 26см. На останньому фото видно як це має бути. Так робиться три коржа, які випікаються 20-25 хвилин, слідкуйте за своєю духовкою.

Поки випікаються коржі робимо ганаш.

2г желатину замочити у воді.

300г чорної смородини пробиваємо погружним блендером, додаємо 50г цукру, 80мл лікеру крем де касіс (це я не робила), доводимо до кипіння, розчиняємо 250г чорного шоколаду, розмішуємо, додаємо у гарячу суміш желатин. Далі починаємо пробивати блендером, поступово додаючи 225г масла кімнатної температури. Тут треба звернути увагу на те, що блендер при збивання не можна піднімати з суміші, щоб не допустити потрапляння повітря. Коли все зробили, ставимо в холодильник не більше ніж на годину, інакше він дуже загусне і буде важко накладатися на коржі, а вони дуже ніжні.

Далі варимо шоколадну глазур: 150г чорного шоколаду, 150г вершків (від 33%, я беру домашні), розтоплюємо на водяній бані, просіюємо зверху 10г какао (на фото підписано глазур). Перемішуємо. Використовуємо відразу.

Складаємо торт. Боки форми застеляємо бордюрною стрічкою (я використовую рукав для запікання), на дно кладемо перший корж (корж підрізаємо під 24см ножницями), зверху розмазуємо половину ганашу, посипаємо пригоршнею ягід смородини, кладемо другий корж, залишок ганашу, ягоди смородини, третій корж. Зверху, рівно по центру виливаємо глазур, вони має розтікатися під власною вагою, з боків можна допомогти їй шпателем.

Ставимо на ніч в холодильник. Прикрашаємо на власний смак.

Цей торт можна робити і із замороженими ягодами смородини або малини, інші ягоди сюди не підійдуть, оскільки мають не настільки яскравий смак.

12.01.2017


Переглядів: 26

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 869 від 13.07.2018p.
¤ 
Смертельне поранення

Смертельне поранення

На Рівненщині помер поліцейський, якого вилами поранив п’яний чоловік. Олександру Гордійчуку, інспектору групи реагування патрульної поліції Дубенського відділу поліції, було 25 років. Молодий правоох...

¤ 

Викладач карате отримав подяку Прем’єр-міністра України

Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко вручив для Анатолія ­Гірака почесну нагороду – подяку від Прем’єр-міністра України....

¤ 
Стартували жнива:

Стартували жнива:

«МРІЯ» збирає врожай

На українських нивах розпочалась найгарячіша пора – аграрії приступили до жнив. З кожним роком погода все частіше вносить свої корективи у плани хліборобів, не став винятком і 2018-ий. Яких результаті...

¤ 
Купальська ніч на Рівненщині: співи, танці та традиційна ватра

Купальська ніч на Рівненщині: співи, танці та традиційна ватра

Цими вихідними у селі Буща Здолбунівського району пройшов обласний відкритий етно-еко фестиваль «Буща Папороть»....

¤ 
Переїхав трактором рідну матір

Переїхав трактором рідну матір

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася восьмого липня, близько о пів на п’яту вечора у селі Заозер’я....

¤ Технології ХХІ століття
Іван ЧЕРНОМОРЕЦЬ: «Вуличне освітлення стане «розумним»

Іван ЧЕРНОМОРЕЦЬ: «Вуличне освітлення стане «розумним»

КП «Міськсвітло» працює на економію електроенергії та підвищення безпеки на вулицях і в дворах Рівного

Вуличне освітлення та дорожня інфраструктура можуть бути якісними та економними водночас. У багатьох європейських містах уже діє практика «розумного» освітлення вулиць. Така система дозволяє економити...






Найпопулярніші 15 статей:

1. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (685)
2. Чи все добре у рівненському «будівельному королівстві»? [862] (668)
3. Догляньте мене до смерті [278] (638)
4. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (623)
5. Секс із мусульманином [271] (562)
6. Моє місто - найкраще [427] (527)
7. Розклад руху автобусів [253] (519)
8. Папороть виганяє з дому чоловіків, а цибуля - негативну енергію [201] (464)
9. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (461)
10. Секрети ігрових автоматів: як грати і вигравати? [755] (409)
11. Первентин - легальний наркотик нового покоління [345] (339)
12. Стогін покотився яром [862] (333)
13. Гірше звіра… [861] (313)
14. Олександр Данильчук: «Проблемні питання в раді треба вирішувати до сесії» [862] (289)
15. Хто цього року отримав звання найспортивнішої сім’ї Рівненщини? [862] (282)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Платне кохання (111)
2. Загинув під колесами автобуса (104)
3. Костопільчанин наніс ножове поранення (103)
4. Слідчі дії відносно власниці турагентства тривають (100)
5. У Рівному на подвір’ї вибухнула граната (99)
6. Соліст Rammstein вперше відреагував на чутки про роман зі Світланою Лободою (98)
7. На Рівненщини знищили понад тисячу нарковмісних рослин (98)
8. У Рівному затримали наркозбувача (97)
9. Спіткнувшись, вистрелив у людину (95)
10. Нерухомість Рівненщини поповнила місцеві бюджети майже на 29 млн гривень (94)
11. Стартували жнива: (87)
12. Іван ЧЕРНОМОРЕЦЬ: «Вуличне освітлення стане «розумним» (86)
13. Переїхав трактором рідну матір (86)
14. Яким був Василь Червоній? (85)
15. Смертельне поранення (84)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс