Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №822 від 10.08.2017p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Липень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Серпень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31


Надія захистить усіх, хто звернеться і хто в Бога вірить! Тел.:(095) 92-61-876, (096) 67-38-505

¤ 

Порція кулінарних хитрощів

1. Якщо ви вчасно не зняли з бульйона піну і вона опустилася на дно, влийте в каструлю склянку води. Піна підніметься, і її можна буде видалити.

2. У курячий бульйон не кладіть жодних приправ, тільки цибулину та моркву. Інакше він втратить смак.

3. Ніколи не залишайте в супі лавровий лист. Він добрий під час приготування, а потім лише псує смак.

4. Відбивні вийдуть більш м’якими, якщо за 1 -2 години до смаження їх змазати сумішшю оцту і рослинної олії. Такою сумішшю також можна змастити м’ясо для гриля.

5. Щоб приготувати смачні соковиті котлети, додайте у фарш порівну дрібно порізаної сирої і злегка підсмаженої цибулі і трохи сирої картоплі.

6. Першу хвилину обсмажування котлет вогонь повинен бути сильний, щоб скоринка схопилася і не дала б соку витекти. Але потім треба довести вогонь до середнього.

7. Риба не розвалиться на шматки і набуде золотистої скоринки, якщо за 10-15 хвилин до смаження її витерти рушником і відразу посолити.

8. Кілька свіжих лисичок, доданих в будь-який суп, зроблять його смачніше.

9. Натерту сиру картоплю відразу ж розмішайте з невеликою кількістю молока, інакше вона посиніє.

10. Стара картопля стане смачнішою, якщо додати при варінні ложечку оцту, 2-3 зубчики часнику і лавровий лист, або зварити її в бульйоні. 

11. Картопляне пюре краще збивати вручну. 

12. Дріжджове тісто буде м’яким і повітряним, якщо додати в нього остиглу варену картоплю, натерту на дрібній тертці.

13. Вершкове масло під час смаження не темніє, якщо розпечену сковороду попередньо змастити олією.

14. Тісто швидше підійде, якщо в нього увіткнути кілька паличок трубчастих макаронів.

15. Щоб отримати легкий і пухнастий крем, при збиванні вінчиком потрібно описувати вісімки і час від часу круги по стінках посуду.

16. Вироби з прісного тіста будуть розсипчастими, повітряними, якщо в тісто додати ложку коньяку.

17. Якщо хочете, щоб квасоля під час відварювання не потемніла, варіть її у відкритій каструлі.

18. Щоб уникнути розбризкування масла, перш ніж почати смажити, дно сковорідки потрібно злегка посипати сіллю.

19. У салат з квашеної капусти замість яблук можна покласти шматочки апельсинів або мандаринів.

20. Рослинну олію потрібно підливати в салат тільки після того, як салат посолили, додали оцет і перець (сіль в олії не розчиняється).

21. Якщо хочете, щоб вінегрет набув тонкий і приємний смак, влийте в нього столову ложку молока і всипте чайну ложечку цукру.

22. Для отримання прозорого м’ясного бульйону під час варіння треба покласти в нього промиту яєчну шкаралупу. Готовий бульйон слід процідити.

23. Відваром цибулиння можна підфарбовувати бульйони. Це підвищує їх поживність, збагачує вітамінами і покращує зовнішній вигляд.

24. Стара курка звариться швидше, якщо після того, як вона варилася 20-30 хвилин, занурити її на 5-6 хвилин у холодну воду.

25. Щоб м’ясо не пригоріло і не стало сухим, в духову шафу ставлять посудину з водою.

26. Для усунення сильного запаху при смаженні риби в рослинну олію кладуть 1 сиру картоплину, очищену і нарізану скибочками.

27. Щоб швидко остудити гарячий компот, потрібно поставити каструлю з ним в інший, великий посуд, наповнивши його холодною водою і всипавши у воду трохи крупної солі.

28. При приготуванні киселю розведений крохмаль слід лити не в середину каструлі, а ближче до її стінок.

10.08.2017


Переглядів: 323

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 822 від 10.08.2017p.
¤ 
Як ідеально розрахувати час варіння яєць

Як ідеально розрахувати час варіння яєць

У приготуванні яєць більшість з нас вважає себе експертами, адже немає нічого простішого, ніж зварити їх круто або у мішечок....

¤ 
Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород

Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород

Три золота, два срібла та три бронзи вибороли дзюдоїсти Рівненщини у складі національної збірної на чемпіонаті Європи з дзюдо серед спортсменів з вадами зору....

¤ 
Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів

Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів

Кавуни – це улюблені літні ласощі як дітей, так і дорослих. Тому, дочекавшись сезону кавунів, насолоджуйтеся якомога більше ними, адже, як усім відомо, ця ягода не лише смачна, а й корисна....

¤ Лідер ринку
РДБК: Впевненість у майбутньому

РДБК: Впевненість у майбутньому

Віталій РОМАНЮК: «Будівництво в усі часи було та залишається не тільки практичною необхідністю, а й високим мистецтвом»

ТДВ «Рівненський домобудівний комбінат» успішно реалізує свої вироби не тільки в Рівному - майже 80% продукції поставляється на будівельні об’єкти в Києві, Львові та Стрию, а також в Івано-Франківську...

¤ 
Поліцейські вилучили патрони та пістолет

Поліцейські вилучили патрони та пістолет

У ході оперативно-профілактичних заходів «Зброя та вибухівка» правоохоронці вилучили 78 патронів різного калібру та саморобний пістолет....

¤ 
«Купила» мішок борошна за 12000 гривень

«Купила» мішок борошна за 12000 гривень

Під приводом купівлі борошна за дешевшою ціною троє невідомих осіб зуміли поцупити у жительки села Зоря 12 тисяч 100 гривень. Зловмисників, які пересувались на автомобілі, розшукує поліція....






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (19228)
2. Розклад руху автобусів [253] (17848)
3. Моє місто - найкраще [427] (13749)
4. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (9430)
5. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (9385)
6. Догляньте мене до смерті [278] (8989)
7. Коли розпочинати садити городину [599] (8898)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (7873)
9. Душ для всіх [432] (6953)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (6861)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (6609)
12. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (6426)
13. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (6411)
14. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (6390)
15. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (6349)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів (374)
2. Як ідеально розрахувати час варіння яєць (368)
3. Карткові «кидки» (359)
4. Обережно – змії! (358)
5. За самовільне спалювання сухої трави та сміття - штраф (356)
6. Діти з Рівненщини відпочивають у Європі (353)
7. СУ-39 відродилося, наче Фенікс, працює, живе та модернізується (352)
8. РДБК: Впевненість у майбутньому (351)
9. Жебрачка (349)
10. Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород (349)
11. Після проведеного капітального ремонту вийшов на лінію черговий тролейбус «Škoda 14Tr» №142 (347)
12. Де розмістити інформацію про компанію? (346)
13. П’ята пора року (346)
14. З Одеси – без медалей (346)
15. Фото на керамике (345)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс