Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №822 від 10.08.2017p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Вересень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Жовтень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31


¤ 

Порція кулінарних хитрощів

1. Якщо ви вчасно не зняли з бульйона піну і вона опустилася на дно, влийте в каструлю склянку води. Піна підніметься, і її можна буде видалити.

2. У курячий бульйон не кладіть жодних приправ, тільки цибулину та моркву. Інакше він втратить смак.

3. Ніколи не залишайте в супі лавровий лист. Він добрий під час приготування, а потім лише псує смак.

4. Відбивні вийдуть більш м’якими, якщо за 1 -2 години до смаження їх змазати сумішшю оцту і рослинної олії. Такою сумішшю також можна змастити м’ясо для гриля.

5. Щоб приготувати смачні соковиті котлети, додайте у фарш порівну дрібно порізаної сирої і злегка підсмаженої цибулі і трохи сирої картоплі.

6. Першу хвилину обсмажування котлет вогонь повинен бути сильний, щоб скоринка схопилася і не дала б соку витекти. Але потім треба довести вогонь до середнього.

7. Риба не розвалиться на шматки і набуде золотистої скоринки, якщо за 10-15 хвилин до смаження її витерти рушником і відразу посолити.

8. Кілька свіжих лисичок, доданих в будь-який суп, зроблять його смачніше.

9. Натерту сиру картоплю відразу ж розмішайте з невеликою кількістю молока, інакше вона посиніє.

10. Стара картопля стане смачнішою, якщо додати при варінні ложечку оцту, 2-3 зубчики часнику і лавровий лист, або зварити її в бульйоні. 

11. Картопляне пюре краще збивати вручну. 

12. Дріжджове тісто буде м’яким і повітряним, якщо додати в нього остиглу варену картоплю, натерту на дрібній тертці.

13. Вершкове масло під час смаження не темніє, якщо розпечену сковороду попередньо змастити олією.

14. Тісто швидше підійде, якщо в нього увіткнути кілька паличок трубчастих макаронів.

15. Щоб отримати легкий і пухнастий крем, при збиванні вінчиком потрібно описувати вісімки і час від часу круги по стінках посуду.

16. Вироби з прісного тіста будуть розсипчастими, повітряними, якщо в тісто додати ложку коньяку.

17. Якщо хочете, щоб квасоля під час відварювання не потемніла, варіть її у відкритій каструлі.

18. Щоб уникнути розбризкування масла, перш ніж почати смажити, дно сковорідки потрібно злегка посипати сіллю.

19. У салат з квашеної капусти замість яблук можна покласти шматочки апельсинів або мандаринів.

20. Рослинну олію потрібно підливати в салат тільки після того, як салат посолили, додали оцет і перець (сіль в олії не розчиняється).

21. Якщо хочете, щоб вінегрет набув тонкий і приємний смак, влийте в нього столову ложку молока і всипте чайну ложечку цукру.

22. Для отримання прозорого м’ясного бульйону під час варіння треба покласти в нього промиту яєчну шкаралупу. Готовий бульйон слід процідити.

23. Відваром цибулиння можна підфарбовувати бульйони. Це підвищує їх поживність, збагачує вітамінами і покращує зовнішній вигляд.

24. Стара курка звариться швидше, якщо після того, як вона варилася 20-30 хвилин, занурити її на 5-6 хвилин у холодну воду.

25. Щоб м’ясо не пригоріло і не стало сухим, в духову шафу ставлять посудину з водою.

26. Для усунення сильного запаху при смаженні риби в рослинну олію кладуть 1 сиру картоплину, очищену і нарізану скибочками.

27. Щоб швидко остудити гарячий компот, потрібно поставити каструлю з ним в інший, великий посуд, наповнивши його холодною водою і всипавши у воду трохи крупної солі.

28. При приготуванні киселю розведений крохмаль слід лити не в середину каструлі, а ближче до її стінок.

10.08.2017


Переглядів: 872

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 831 від 12.10.2017p.
¤ 
На Рівненщині змагалися спідвеїсти з шести країн світу

На Рівненщині змагалися спідвеїсти з шести країн світу

Рівненщина приймала гонщиків з шести країн світу – України, Аргентини, Польщі, Чехії, Латвії та Словаччини....

¤ 
Контрольний матч:

Контрольний матч:

«Верес» - «Карпати» - 2:0

«Верес» знову обіграв «Карпати». У Винниках у контрольному матчі рівняни забили супернику два м`ячі, на які львів`яни відповісти не зуміли. Обидва рази за «Верес» відзначився Євген Морозенко. А Юрій В...

¤ Особливий погляд
Під контролем чиновників, депутатів та криміналітету

Під контролем чиновників, депутатів та криміналітету

триває хаотичне пограбування унікальних покладів бурштину та варварське знищення довкілля Полісся

«Бурштинова лихоманка», що охопила Рівненщину, Житомирщину та Волинь, де зосереджені основні поклади цього каменю, притягує охочих до наживи з усієї країни. Одні влаштовують паломництво до нелегальних...

¤ 

Загинуло чотири корови внаслідок ДТП

Близько сьомої години ранку восьмого вересня, поблизу села Вельбівно водій мікроавтобуса здійснив наїзд на корів....

¤ 
У листопаді запрацює деревообробне підприємство «Українські лісопильні»

У листопаді запрацює деревообробне підприємство «Українські лісопильні»

Завершуються роботи по впровадженню найпотужнішого інвестиційного проекту – будівництва деревообробного заводу ТОВ «Українські лісопильні» з виробництва пиломатеріалів....

¤ 
Запрацював енергоблок РАЕС, який двічі відключався

Запрацював енергоблок РАЕС, який двічі відключався

10 жовтня о 09:02 енергоблок №3 (ВВЕР-1000) Рівненської АЕС вже підключили до енергомережі. Зараз він набирає потужність, а отже на станції працюють усі чотири енергоблоки, пише Північ-інфо....






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (21202)
2. Розклад руху автобусів [253] (19341)
3. Моє місто - найкраще [427] (15595)
4. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (10915)
5. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (10690)
6. Догляньте мене до смерті [278] (10625)
7. Коли розпочинати садити городину [599] (10275)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (8909)
9. Душ для всіх [432] (8042)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (7966)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (7668)
12. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (7513)
13. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (7471)
14. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (7467)
15. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (7463)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Готуємо карпатську гуслянку (205)
2. Дари осені для жіночої краси (196)
3. Рівняни вибороли бронзу на Всеукраїнському фестивалі «Здорова молодь – здорова нація» (195)
4. Найкорисніші чаї осені (191)
5. Гарбузові цукати – смачна альтернатива цукеркам (191)
6. В Дубровицькому районі відбувся черговий етап «Розминки від чемпіона» (190)
7. Як легко заточити ножиці (187)
8. Сарненський район нагородили спортивними відзнаками (186)
9. На Поліссі на людей нападають скажені тварини (186)
10. Мотоцикліст впав у канаву і загинув (184)
11. Запрацював енергоблок РАЕС, який двічі відключався (184)
12. Під контролем чиновників, депутатів та криміналітету (183)
13. На Рівненщині змагалися спідвеїсти з шести країн світу (182)
14. Наші пенсії жебрацькі… (180)
15. У листопаді запрацює деревообробне підприємство «Українські лісопильні» (179)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс