Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №822 від 10.08.2017p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Листопад 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Грудень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


#

Кілька порад, як швидко зварити буряк

Можна зварити буряк за годину. Для цього його потрібно просто покласти у вже киплячу воду. Час варіння в даному випадку скорочується.

Є ще один прискорений спосіб варіння коренеплоду (процес займає всього 40-50 хвилин) — застосування перепадів температури. Саме його використовують у своїй практиці професійні кулінари. Після півгодинного кип’ятіння буряків рідину зливають і заливають продукт холодною водою. Чим вода холодніше, тим краще. Завдяки перепаду температур буряк швидше готується.

Якщо треба зварити буряк дуже швидко, все зробити буквально за 15-25 хвилин. Хоча, як переконують деякі дієтологи, овоч втратить багато поживних речовин. 

Для цього необхідно підібрати велику каструлю, залити коренеплоди водою так, щоб її рівень був на 8-10 сантиметрів вище, поставити посуд на максимальний вогонь на 15 хвилин. При цьому не зменшувати вогонь, та не накривати каструлю кришкою. Потім треба злити воду і влаштувати бурякам крижаний «душ», під яким вони повинна постояти хвилин 5-10. Продукт готовий!

Порівняно швидкий та найбільш ефективний спосіб приготування буряка — запекти її в духовці або мікрохвильовій печі. Технологія досить проста. Кожен буряк необхідно загорнути у фольгу і покласти в заздалегідь розігріту (до температури 190°С) духовку на півгодини. Але час тут, звичайно, залежить від розмірів буряків. Якщо вони дуже великі, то 30 хвилин може і не вистачити, тоді потрібно буде запікати трохи довше.

Хитрощі:

– Буряк завжди набагато легше чистити, якщо процес його варіння закінчувати холодним «душем».

– Для збереження вітаміну С буряки краще запікати, а не варити. Під час перебування цього коренеплоду у воді з температурою вище 190 °С цей вітамін повністю руйнується.

– Під час приготування салатів і вінегретів, обов’язковим інгредієнтом яких є буряк, потрібно пам’ятати, що смак цих страв вийде набагато вишуканішим, якщо буряк буде досить солодким. Перевага тут а запіканням.

– Перед тим як варити буряк потрібно ретельно вимити, але ні в якому разі не чистити. Інакше можна отримати водянистий продукт з втратою великої кількості бурякового соку.

10.08.2017


Переглядів: 982

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 838 від 30.11.2017p.
¤ 
На Рокитнівщині внаслідок пожежі загинуло двоє малолітніх дітей

На Рокитнівщині внаслідок пожежі загинуло двоє малолітніх дітей

Вогонь у будинку 29-річної жительки селища Рокитне спалахнув 26 листопада, близько другої ночі. Поки матері не було дома, двоє синів отруїлися чадним газом....

¤ 
Поліцейські встановлюють осіб, причетних до підпалу в Рівному

Поліцейські встановлюють осіб, причетних до підпалу в Рівному

Повідомлення про пожежу, яка сталася на вулиці Корольова обласного центру, до поліції надійшло 27 листопада, о пів на другу ночі....

¤ 
Агрохолдинг «МРІЯ» відзвітував про досягнення, розповів про плани на сезон-2018 і відзначив найкращих співробітників

Агрохолдинг «МРІЯ» відзвітував про досягнення, розповів про плани на сезон-2018 і відзначив найкращих співробітників

З нагоди Дня працівників сільського господарства Агрохолдинг «МРІЯ» відзвітував про свої досягнення та відзначив найкращих співробітників. На святковий захід зібралися працівники Компанії із шести обл...

¤ 
Депутати профільної комісії погодили видатки на медицину

Депутати профільної комісії погодили видатки на медицину

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства, що проходить під головуванням Михайла Вервеги. Взяли в ньому участь голова обласної ради Микола Драганчук і й...

¤ 
«Доступних ліків» стане більше

«Доступних ліків» стане більше

У 2018 році «Доступні ліки» діятимуть ще для 3 напрямків захворювань....

¤ 
Різдвяний піст 2017-2018: дата і традиції дотримання

Різдвяний піст 2017-2018: дата і традиції дотримання

Різдвяний піст 2017-2018 – це останній багатоденний піст у нинішньому році....






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (22297)
2. Розклад руху автобусів [253] (20015)
3. Моє місто - найкраще [427] (16871)
4. Догляньте мене до смерті [278] (11692)
5. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (11598)
6. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (11338)
7. Коли розпочинати садити городину [599] (10972)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (9341)
9. Душ для всіх [432] (8488)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (8447)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (8151)
12. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (8090)
13. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (8080)
14. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (7923)
15. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (7870)

ТОП-15 свіжого номера:

1. На Рокитнівщині внаслідок пожежі загинуло двоє малолітніх дітей (197)
2. Вийшли з лісу лісники… (176)
3. На Рівненщині підсумували результати призову строковиків та контрактників (175)
4. Після реконструкції Корнинська школа буде втричі більшою (170)
5. У Рівному вже є люди, яких треба боятися роботодавцям, що використовують нелегальну працю (167)
6. Володимир Зеленський розповів, що буде робити, якщо його проекти будуть закривати (166)
7. У Рівному продовжується благоустрій (166)
8. Для охочих мати власну оселю... (163)
9. На новорічно-різдвяні свята курсуватимуть додаткові поїзди (161)
10. Руслана Писанка схудла на 21 кг (160)
11. У Рівному запалили свічку пам’яті про жертв голодоморів (158)
12. Поліцейські встановлюють осіб, причетних до підпалу в Рівному (156)
13. Депутати профільної комісії погодили видатки на медицину (154)
14. Різдвяний піст 2017-2018: дата і традиції дотримання (152)
15. Стан захворюваності на грип на Рівненщині (151)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс