Тісто непримхливе та просте в роботі. Борошно просіюємо, додаємо дріжджі, цукор, сіль, воду, яйця, жир. Замішуємо тісто, воно буде грудкуватим, залишаємо його під мискою на 20 хвилин. Тоді знову вимішуємо до гладкості. Даємо відпочити 3 години. Через кожну годину тісто обминаємо.
Готове тісто ділимо на рівні порції, даємо відпочити 10-15 хвилин і ліпимо пиріжки.
Готові пиріжки викладаємо на деко і залишаємо на 40 хвилин. Далі змащуємо збитим яйцем і випікаємо до золотистого кольору при 180 С 25-30хв.
Більше корисної інформації та цікавих рецептів шукайте на сайт PIKA.RV.UA
¤ Чим корисний часник?Ми звикли вважати часник спецією, але, насправді, цей овоч може принести величезну користь для здоров’я. Тільки треба вміти його правильно їсти....
| | ¤ Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянинаПравоохоронці вилучили у рівнянина пістолет Макарова, шість гранат й вісім запалів до них, чотири детонатори, три димові шашки та понад 850 патронів до різної зброї....
|
¤ Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу34-річна жителька Дубенського району побачила у соціальній мережі допис із інформацією про виплату, яку можна отримати від держави. Перейшовши за посиланням – вказала дані банківської картки, зокрема й CVV-код та пін-код....
| | ¤ НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування14 березня стартує реєстрація для проходження національного мультипредметного тесту в 2024 році. А основна сесія НМТ триватиме з 14 травня до 25 червня....
|
|