Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №842 від 28.12.2017p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

Олас - якісне пальне

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Травень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31


#

Карамельний Наполеон на пивному тісті

Карамельний Наполеон на пивному тісті

На торт діаметром 24см:

Тісто:

500гр. борошна

250гр. дуже холодного вершкового масла

100-150мл світлого пива

1ч.л. розпушувача

Заварний крем:

400 мл вершків 20 %

200мл молока

170гр.цукру

5 жовтків

2 ч.л. кукурудзяного крохмалу

Карамельний крем:

вся карамель

200гр.вершкового масла кімнатної температури

Для карамелі:

112гр. цукру

90мл вершків від 33%

50гр. вершкового масла холодного

В чашу бленд ера з ножами кладемо масло кубиками, борошно і розпушувач, пробиваємо до стану крихт. Тепер додаємо холодне пиво і замішуємо тісто. Пива додаємо спочатку 100 мл і дивимося на тісто, за потреби потрохи пиво додаємо. Це буде залежати від борошна і від масла. Готове тісто ділимо на 10-12 шматочків, кожен загортаємо в плівку і залишаємо в холодильнику на кілька годин, найкраще на ніч. Тісто розкачуємо, вирізаємо потрібної форми, наколюємо виделкою і випікаємо при 180С до золотистого кольору, 10-15 хвилин. Повністю охолоджуємо.

Для заварного крему нагріваємо молоко з вершками. Легко збиваємо жовтки з цукром і крохмалем, додаємо до молочної суміші і варимо на маленькому вогні до запустіння. Накриваємо плівкою «на дотик» і даємо повністю охолонути.

Для карамелі нагріваємо в каструлі з товстим дном цукор, коли він почне темніти, починаємо крути каструлю так, щоб цукор перемішувався. Ложкою не мішаємо, оскільки все зіб»ється в одну грудку і будемо ми її топити до вечора. Як тільки розплавиться весь цукор, починаємо додавати по шматочку масло. Після другого кубика можна перемішувати ложкою. Після масла додаємо підігріті вершки. Доводимо до кипіння і відразу знімаємо з вогню Даємо повністю охолонути - краще добу в холодильнику.

Для карамельного крему масло кімнатної температури збиваємо до пухкої маси, не перестаючи збивати помаленьку додаємо карамель і добре збиваємо. Охолоджуємо, краще в холодильнику кілька годин.

До заварного крему додаємо карамельний і збиваємо.

Всі коржі щедро промазуємо кремом, прикрашаємо на свій смак і даємо постояти в холодильнику не менше 10 годин.

28.12.2017


Переглядів: 1

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 861 від 17.05.2018p.
¤ 
Ветерани силових органів вимагають перерахунку пенсій

Ветерани силових органів вимагають перерахунку пенсій

Близько сотні ветеранів силових структур зібралися на мирну акцію протесту біля Рівненської обласної ради. До представників обласної ради звернулася громадська спілка «Центр координації дії громадськи...

¤ 
У Рівному буде ще один дитсадок

У Рівному буде ще один дитсадок

Приміщення на Дубенській, 71а готують для дошкільнят

Більше 15 років приміщення по вулиці Дубенській, 71а, що у Рівному, використовувалось не за призначенням. У будівлі, яку колись звели під дитсадок, працювали організації соціального спрямування - обла...

¤ 
У Рівному працював оргкомітет щодо підготовки до Чемпіонату Європи зі спідвею серед юніорів

У Рівному працював оргкомітет щодо підготовки до Чемпіонату Європи зі спідвею серед юніорів

16 травня у приміщенні адміністративного корпусу стадіону «Мототрек» відбулося засідання оргкомітету з підготовки до Чемпіонату Європи зі спідвею серед юніорів за участю голови обласної державної адмі...

¤ 
Маловідомий Бульба-Боровець:

Маловідомий Бульба-Боровець:

на Рівненщині відзначили 110-річчя з дня народження фундатора УПА «Поліська Січ»...

¤ Ракурс кулінарний
Сонячна полуниця:

Сонячна полуниця:

як заготувати смачні десерти на зиму

Полуниця – королева десертів і улюблена ягода дорослих та дітей!  Але, крім того, що вона дуже смачна і має чимало корисних властивостей, полуниця відіграє важливу роль і в кулінарії. Влітку усіма цим...

¤ 
Чутка дня: Бред Пітт і Дженніфер Еністон планують дитину

Чутка дня: Бред Пітт і Дженніфер Еністон планують дитину

Всі ЗМІ обговорюють особисте життя Бреда Пітта. Деякі джерела стверджують, що у нього роман з архітектором-скульптором Нері Оксман, інші вважають, що актор перебуває у стосунках з Дженніфер Еністон. Ц...






Найпопулярніші 15 статей:

1. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (30)
2. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (29)
3. Недолугий закон призведе до дестабілізації в країні [421] (26)
4. Гірше звіра… [861] (24)
5. Папороть виганяє з дому чоловіків, а цибуля - негативну енергію [201] (23)
6. Моє місто - найкраще [427] (22)
7. Ветерани силових органів вимагають перерахунку пенсій [861] (20)
8. “Данко” зігріє Україну! [461] (20)
9. На ремонт і будівництво доріг області виділено майже 464 мільйонів гривень [861] (18)
10. У Рівному буде ще один дитсадок [861] (18)
11. Чутка дня: Бред Пітт і Дженніфер Еністон планують дитину [861] (16)
12. Банк для бизнеса [843] (15)
13. 13-й фестиваль духових оркестрів на Рівненщині набув статусу Міжнародного [861] (15)
14. Маловідомий Бульба-Боровець: [861] (15)
15. У ДТП травмувалася велосипедистка [861] (14)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Гірше звіра… (24)
2. Ветерани силових органів вимагають перерахунку пенсій (20)
3. На ремонт і будівництво доріг області виділено майже 464 мільйонів гривень (18)
4. У Рівному буде ще один дитсадок (18)
5. Чутка дня: Бред Пітт і Дженніфер Еністон планують дитину (16)
6. 13-й фестиваль духових оркестрів на Рівненщині набув статусу Міжнародного (15)
7. Маловідомий Бульба-Боровець: (15)
8. У ДТП травмувалася велосипедистка (14)
9. До Міжнародного дня музеїв (14)
10. На перші класи Нової української школи Рівненщини виділили 58 мільйонів (14)
11. В Острозі розпочалися жваві обговорення щодо децентралізації (13)
12. Міський голова Рівного офіційно відкрив відремонтоване терапевтичне відділення (13)
13. Мінеральні речовини, без яких життя неможливе (13)
14. Морозиво для гурманів (13)
15. У Рівному працював оргкомітет щодо підготовки до Чемпіонату Європи зі спідвею серед юніорів (13)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс