Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №842 від 28.12.2017p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Грудень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Січень 2018p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31


#

Карамельний Наполеон на пивному тісті

Карамельний Наполеон на пивному тісті

На торт діаметром 24см:

Тісто:

500гр. борошна

250гр. дуже холодного вершкового масла

100-150мл світлого пива

1ч.л. розпушувача

Заварний крем:

400 мл вершків 20 %

200мл молока

170гр.цукру

5 жовтків

2 ч.л. кукурудзяного крохмалу

Карамельний крем:

вся карамель

200гр.вершкового масла кімнатної температури

Для карамелі:

112гр. цукру

90мл вершків від 33%

50гр. вершкового масла холодного

В чашу бленд ера з ножами кладемо масло кубиками, борошно і розпушувач, пробиваємо до стану крихт. Тепер додаємо холодне пиво і замішуємо тісто. Пива додаємо спочатку 100 мл і дивимося на тісто, за потреби потрохи пиво додаємо. Це буде залежати від борошна і від масла. Готове тісто ділимо на 10-12 шматочків, кожен загортаємо в плівку і залишаємо в холодильнику на кілька годин, найкраще на ніч. Тісто розкачуємо, вирізаємо потрібної форми, наколюємо виделкою і випікаємо при 180С до золотистого кольору, 10-15 хвилин. Повністю охолоджуємо.

Для заварного крему нагріваємо молоко з вершками. Легко збиваємо жовтки з цукром і крохмалем, додаємо до молочної суміші і варимо на маленькому вогні до запустіння. Накриваємо плівкою «на дотик» і даємо повністю охолонути.

Для карамелі нагріваємо в каструлі з товстим дном цукор, коли він почне темніти, починаємо крути каструлю так, щоб цукор перемішувався. Ложкою не мішаємо, оскільки все зіб»ється в одну грудку і будемо ми її топити до вечора. Як тільки розплавиться весь цукор, починаємо додавати по шматочку масло. Після другого кубика можна перемішувати ложкою. Після масла додаємо підігріті вершки. Доводимо до кипіння і відразу знімаємо з вогню Даємо повністю охолонути - краще добу в холодильнику.

Для карамельного крему масло кімнатної температури збиваємо до пухкої маси, не перестаючи збивати помаленьку додаємо карамель і добре збиваємо. Охолоджуємо, краще в холодильнику кілька годин.

До заварного крему додаємо карамельний і збиваємо.

Всі коржі щедро промазуємо кремом, прикрашаємо на свій смак і даємо постояти в холодильнику не менше 10 годин.

28.12.2017


Переглядів: 273

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 844 від 18.01.2018p.
¤ 

Потрапила до в’язниці за те, що вбила співмешканця

Погодившись із позицією прокуратури, суд визнав достатніми зібрані досудовим розслідуванням докази для винесення обвинувального вироку стосовно 33-річної жительки області, яка умисно протиправно запод...

¤ Ракурс святковий
19 січня - Водохреща або Йордан

19 січня - Водохреща або Йордан

Ще не встигли прийти свята як скоро вони відійдуть. Як співається в коляді: «А той третій празник – Святе Водохреща». Хрещення Господнє — третє і завершальне велике свято різдвяно-новорічного циклу, я...

¤ 
Поранений боєць АТО з Рівненщини потребує допомоги

Поранений боєць АТО з Рівненщини потребує допомоги

Бійцю з Дубно Артему Яблонському потрібні кошти на лікування....

¤ 
На трасі Київ ЧОП пенсіонери перекрили рух

На трасі Київ ЧОП пенсіонери перекрили рух

За фактом блокування транспортних комунікацій у Рівненському районі відкрито кримінальне провадження...

¤ 
Сергій Піддубний: «Якби сьогодні не виграли – довелося б з’їсти і планшет, і фішки, і свисток»

Сергій Піддубний: «Якби сьогодні не виграли – довелося б з’їсти і планшет, і фішки, і свисток»

Наставник «Кардинала-Рівне» Сергій Піддубний поділився враженнями від переможної кубкової гри та очікуваннями від другої частини протистояння з «Епіцентром», яка відбудеться за тиждень в Одесі....

¤ 
Йорданська вода має магічну силу

Йорданська вода має магічну силу

Ось і знову прийшла в наші домівки йорданська вода. Пригадую, коли була ще школяркою й нам забороняли відвідувати храм Божий, бабуся все ж умудрялася освятити вербу, паску чи набрати в збанок на Водох...






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (22940)
2. Розклад руху автобусів [253] (20443)
3. Моє місто - найкраще [427] (17503)
4. Догляньте мене до смерті [278] (12286)
5. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (12047)
6. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (11792)
7. Коли розпочинати садити городину [599] (11388)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (9660)
9. Душ для всіх [432] (8834)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (8790)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (8467)
12. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (8464)
13. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (8424)
14. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (8414)
15. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (8248)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Рівненське «Динамо» отримає більше коштів на розвиток (64)
2. Толстого, 10 – будівництво йде … (57)
3. У Дубенському районі під колесами автомобіля загинув пішохід (57)
4. Салат з курки та винограду (56)
5. Що треба мати для участі у ЗНО (55)
6. Сергій Піддубний: «Якби сьогодні не виграли – довелося б з’їсти і планшет, і фішки, і свисток» (55)
7. Жителі багатоповерхівки зустрілися із міським головою Рівного (53)
8. Діти з міста Авдіївка поділились враженнями від перебування на Рівненщині (53)
9. «Кардинал-Рівне» у кубковій грі розгромив «Епіцентр К Авангард» (53)
10. У Борбині на Млинівщині готують землю під будівництво нової сучасної школи (52)
11. Якщо яблуні старі – зробіть омолоджувальну обрізку (51)
12. Поліський «серпанок» хочуть включити до нематеріальної культурної спадщини (50)
13. Поліцейські затримали рецидивіста, який позбавив волі чоловіка (50)
14. Чи варто боятись епідемії кору? (49)
15. Чим корисні дріжджі на городі (49)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс