Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №842 від 28.12.2017p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс незвичайного

2018 рік –

2018 рік –

що чекають від нього в Китаї?

Якщо вірити китайцям, то 2018 рік буде достатньо стабільним у фінансовому і емоційному плані. У сім’ях очікується взаєморозуміння і мир. Відштовхуючись від пророкувань гороскопів, економіка в рік Собаки буде рости, військові чвари і суперечки завершаться, а добробут людей помітно покращиться. З настанням китайського нового 2018 року багато людей укладуть офіційні шлюби – щасливі і міцні. Ну, а в кінці року в деяких сім’ях з’явиться довгоочікувана дитина. Щоб залучити в своє життя удачу, здоров’я, любов та багатство, китайці 16 лютого йдуть на вулицю і досхочу годують собак.

Гороскоп на 2018 рік для Собаки

Природно, що Собака своїх в біді не кине, значить, ті, хто народився в цей рік можуть розраховувати на успіх у роботі та особисте щастя. Господиня року завжди прийде на допомогу і підтримає морально, а також грошей підкине на нове житло і шикарну машину. У професійній сфері теж суцільне везіння, тому можна не боятися конкурентів і сміливо зав’язувати ділові знайомства. Східний гороскоп на 2018 рік за роком народження рекомендує відкрити свій бізнес, щоб ні від кого фінансово не залежати і знайти стабільність. Головне Собакам уникати конфліктних ситуацій і не кидатися на людей з кулаками. Ви ж не з ланцюга зірвалися, так?

Гороскоп на 2018 рік Свині(Кабана)

Китайський гороскоп пророкує Свиням хороший і плідний період, коли навіть конкуренти будуть проситися в ваші компаньйони. Не бійтеся підписувати контракти, укладати угоди і планувати майбутнє. Все буде в ажурі, або ще краще! Тим більше, що Свиня відрізняється кмітливістю і розсудливістю, що вітається Жовтою Собакою. Що стосується ризику, то його слід використовувати в малих дозах. Інакше, вкладете гроші і тю-тю…Шукайте потім вітру в полі. Комерційна жилка у Свині є, тому потрібно її розвивати і впроваджувати геніальні ідеї у справу.

Гороскоп на 2018 рік для Півня

Східний гороскоп на 2018 рік обіцяє Півневі чудовий період, якщо він не буде без причини на когось нападати, клювати і випинати вперед свої груди в орденах. Всього має бути в міру, щоб отримати те, про що мрієте. Півневі в рік Собаки доведеться чимало працювати, але зате і сім’я будуть нагодована, і рідня задоволена, і сам він красуватиметься в модному одязі перед дзеркалом. Відповідальність та наполегливість знадобиться для досягнення цілей, але Півень знає всі ходи, які ведуть до визнання і достатку. Тільки не забувайте ділитися секретами з господинею року – вона допоможе, чим може.

Гороскоп на 2018 рік для Мавпи

У рік Собаки на удачу і щастя можуть запросто розраховувати веселі і завзяті Мавпи. Головне, не ховайте від оточуючих людей свої таланти. Вони можуть розкритися з новою силою, що приведе до приголомшливого успіху. Східний гороскоп не обіцяє Мавпам жорсткої конкуренції, але від заздрісників все-таки, нікуди не дінешся. Тим хто мріє відкрити свій бізнес, найкращі побажання. Собака розробить такий план, який обов’язково приведе до результату. Тільки не втрачайте шансу зовні змінитися. Ні-ні, ви красиві від природи, але підкреслити все це не заважає.

Гороскоп на 2018 рік для Коня

Китайський гороскоп на 2018 рік пророкує Коневі майже неземне щастя і фінансовий успіх. Звичайно ж, не один конкурент не ризикне на вас навіть голосу підвищити, тим більше, обдурити або вкрасти цікаві ідеї. Знайдіть час для оновлення образу – гриву підстрижіть, пофарбуйте і стильну збрую купите. До речі, ви любите далекі поїздки? Тоді отримуйте – відрядження, виїзд на природу і подорожі. Собака радить Конячці частіше зустрічатися з друзями, які завжди прийдуть на допомогу у важкий момент.

Гороскоп на 2018 рік для Кози (Вівці)

Жовта Собака весь рік буде опікуватися і піклуватися про милих Кіз. Адже вони такі старанні, симпатичні і спокійні по натурі. Для них господиня має цілий пакет приємних сюрпризів у всіх сферах життя. У роботі вам уготована, як начальницька посада, так і місія секретаря-референта. Що ж, вам все це дуже до душі. Гороскоп за роком народження на 2018 рік радить Козі реалізувати задумане. Хочете стати бізнесменом? Терміново збирайте документи і закуповуйте товар. Боїтеся конкуренції? Ну, а підтримка впливової Собаки вас не надихає?

Гороскоп на 2018 рік для Кота (Кролика)

Східний гороскоп обіцяє прекрасний час Котам, яких навіть лапа не піднімається образити. Тільки гладити, і тільки за шерсткою. Без теплого молока, комфорту і домашнього затишку Коти не залишаться, навіть якщо іноді випустять свої кігтики в бік покровительки року. Адже, Собака обожнює їх за незлобливість, м’якість і спокій душі. Ну, хіба можна таким створінням не допомогти? Отже, Котів очікує успіх і особисте щастя. Головне, щоб ви самі вони всі цього з-під носа не упустили.

Гороскоп на 2018 рік для Змії

Східний гороскоп за роком народження пророкує Змії звичне перевтілення – від кобри до ящірки. Але врахуйте, що Собака лицемірства і брехні не терпить, тому намагайтеся все-таки вибрати для себе «особу» чемнішу і милішу. Інакше, конкуренти вас миттю «з’їдять» і не подавляться. Навіть Собака допомогти не встигне. Змії потрібно частіше «включати» інтуїцію, щоб не помилитися і не оступитися. У творчості вас чекає успіх і визнання, тому без збентеження впроваджуйте таланти та ідеї і в робочий процес. Бажано, працювати в команді.

Гороскоп на 2018 рік для Дракона

У рік Собаки у Драконів є можливість проявити свої магічні здібності, щоб отримати бажане в кар’єрі, фінансах і любові. Хочете стати великим начальником? Тоді вчіться, підвищуйте кваліфікацію і не давайте шансів конкурентам. Китайський гороскоп не радить Дракону мріяти про те, що апріорі не збудеться. Тільки реальні цілі і плани приречені на успіх. Ви будете літати всюди, благо дорога відкрита і розчищений шлях Собакою. Творчим Драконам потрібно проявити себе в різних напрямках – мистецтві, музиці та літературі.

Гороскоп на 2018 рік для Тигра

Східний гороскоп щедро та від усієї душі подбає про Тигра, який буде цілеспрямованим і сміливим. Неприємностей в житті не очікується, а перешкоди для вас – це насіння. Будьте відкритими і чесними, а ось сварок і конфліктів намагайтеся уникати. Тоді отримаєте повагу і визнання не тільки від друзів, але і від конкурентів. Внутрішній голос підкаже Тиграм, яким шляхом краще рухатися і отримати нагороду за свою ревну працю. Ну, а якщо хочеться стати багатим і успішним бізнесменом, то задумайтеся про навчання і збирайте інформацію.

Гороскоп на 2018 рік для Бика

Східний гороскоп не обіцяє серйозних проблем, адже завжди поруч буде вірна покровителька – Жовта Собака. Якщо проявите впертість і здорові амбіції, то без кар’єрного зростання і прибутку не залишитеся. Всі шахраї і аферисти розбіжаться в сторони, коли побачать гордого, впевненого і розумного Бика. Що стосується новизни і креативу, то його потрібно використовувати не тільки в роботі, але і в зовнішньому образі. Творчість Бику подобається, значить, можна впроваджувати таланти у всьому, за що візьметеся. Помилок не очікується, якщо все продумати до дрібниць.

Гороскоп на 2018 рік для Щура

Щури весь 2018 року будуть знаходитися під надійним захистом Собаки. Головне, бути безкорисливими і життєрадісними, а все інше обов’язково прийде в потрібний час. Щурові чарівності не займати, тому Собака відразу ж сприятливо поставиться до цього симпатичного створіння. Китайський гороскоп на 2018 рік радить проявити таланти в робочому колективі. Тоді начальник оцінить вас, а колеги почнуть поважати ще більше. У Щура маса шансів досягти успіху в різних сферах діяльності – економічної, юридичної та літературної. Головне, за все братися з розумом і розстановкою, а не поспішати з висновками.

28.12.2017


Переглядів: 1637

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1161 від 15.03.2024p.
¤ 
Чим корисний часник?

Чим корисний часник?

Ми звикли вважати часник спецією, але, насправді, цей овоч може принести величезну користь для здоров’я. Тільки треба вміти його правильно їсти....

¤ 
Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина

Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина

Правоохоронці вилучили у рівнянина пістолет Макарова, шість гранат й вісім запалів до них, чотири детонатори, три димові шашки та понад 850 патронів до різної зброї....

¤ 
Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу

Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу

34-річна жителька Дубенського району побачила у соціальній мережі допис із інформацією про виплату, яку можна отримати від держави. Перейшовши за посиланням – вказала дані банківської картки, зокрема й CVV-код та пін-код....

¤ 
НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування

НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування

14 березня стартує реєстрація для проходження національного мультипредметного тесту в 2024 році. А основна сесія НМТ триватиме з 14 травня до 25 червня....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21002)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17142)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14405)
• Допомога під час карантину [967] (14317)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14160)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (13971)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13839)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13817)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13789)
• Живи до ста! [965] (13787)
• Бюджет і ми… [965] (13726)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13709)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13593)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13507)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13502)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13450)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13051)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13034)

ТОП-15 свіжого номера:

• НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування (207)
• «Війна триває і важливо будувати витрати так, аби вони наближали перемогу», – Олександр Коваль (44)
• Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянина (44)
• Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу (42)
• Чим корисний часник? (41)
• Порошок, гель або капсули – все про засоби для прання (40)
• Шоколадно-ванільні сирники з вишнями (40)
• Чудовий спосіб, як очистити конфорки до стану нових всього за 10 хвилин (38)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"