Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №892 від 20.12.2018p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс політики

Вова Зеленський – зоряний час Ігоря Коломойського!

Вова Зеленський – зоряний час Ігоря Коломойського!

Ви задавали собі коли-небудь питання, чому 27 років поспіль нами правлять олігархи, які викачують з нашої країни все багатство? Чому їм щоразу вдається привести до влади свого «ручного» Президента, а ми розуміємо, що це корупціонер і їх людина тільки після того, як ми його вибрали? Вся справа в тонких технологіях з промивки мізків, які майстерно на кожних виборах використовують олігархи, щоб в черговий раз обдурити нас і потім знову пограбувати. І ці вибори не виняток.

Технології промивання мізків розраховані на те, що у виборців не вистачить інтелекту їх розпізнати

Давайте розберемося, як думають олігархи, коли вони планують в черговий раз обдурити нас і обвести навколо пальця. Перше, що вони роблять, – це проводять глибокі соціологічні дослідження, щоб зрозуміти, чого ми хочемо. Це їм потрібно для того, щоб так побудувати кампанію їх майбутнього кандидата, щоб вона задовольнила актуальні очікування виборців. Саме так все і відбувалося і при підготовці до майбутніх виборів Президента в 2019 році. Олігархи побачили, що в людей є великий запит на «нові обличчя» і вони тут же відразу почали для нас ці «нові обличчя» створювати.

Що ж далі має відбутися за їхнім задумом? Далі нам підносять нового кандидата, якого вони рекламують на своїх телеканалах і представляють для нас його в кращому вигляді, а ми, як лохи, знову ведемося на це, знову голосуючи за їх маріонетку, яка потім захищає і примножує їх капітали, продовжуючи розкрадати країну. Олігархи ж потім, в черговий раз досягаючи своїх цілей, сміються над нашою дурістю, називаючи нас «лохторатором». І так триває від виборів до виборів.

Зеленський – маріонетка Коломойського

На цих виборах, даючи нам те, нащо ми очікуємо, першу скрипку серед олігархів грає власник телеканалу 1 + 1 Ігор Коломойський зі своїм кандидатом Володимиром Зеленським. До президентських перегонів Коломойський підійшов з найпривабливішою «маріонеткою» серед інших олігархів. Можна сказати, що Коломойському просто пощастило, що 10 років тому, для підняття рейтингу свого каналу, він взяв до себе на роботу нового талановитого коміка, який сьогодні виявився дуже доречним.

До речі, саме Коломойському і каналу 1 + 1 Зеленський зобов’язаний своєю кар’єрою і популярністю. Саме «Беня», як поміж олігархами називають Коломойського, обігрів майбутню зірку і дав йому путівку в життя, зробивши його частиною своєї бізнес-імперії.

Протягом усіх цих років Зеленський був у Коломойського як придворний блазень, роллю якого було веселити свого господаря і його друзів. А ще Беня дуже полюбляв замовляти йому жарти про своїх політичних опонентів, які в потрібний момент завжди з’являлися на виступах «95-го Кварталу». Не цурався він і продавати свого «клоуна» на корпоративи друзям. Про останній такий гучний корпоратив, який пройшов в кінці листопада, писала одна з найавторитетніших журналістів Соня Кошкіна. Це був справжній «сходняк олігархів», на якому була практично вся перша двадцятка списку Форбс.

Було це на дні народженні олігарха Ігоря Суркіса – друга Коломойського – Зеленський веселив гостей, кривляючись і граючи різні смішні ролі, в тому числі і роль майбутнього Президента. Кажуть, олігархи веселилися від душі, а Соня Кошкіна стверджує, що Зеленського за це щедро віддячили і заплатили гонорар більш ніж 100 000 доларів!

І тут питання для тих, хто думав голосувати за Зеленського: хіба може майбутній президент ось так плазувати перед олігархами, нехай навіть за такий великий гонорар?

В українців все в порядку з головою?

У нас висохли мізки?

Тепер давайте задамо собі питання, а чи все в порядку в нас з вами з головою, якщо серед нас є люди, які на повному серйозі готові голосувати за Зеленського і знову підігравати олігархам, розуміючи, що це їх ручний, на 100% керований кандидат? Якщо ми не думаємо, відключаємо мізки, навіщо тоді потім ми скаржимося на життя? Навіщо тоді говоримо, що стали жити гірше, що країна стала біднішою і нам не вистачає грошей?

Виходить, ми самі винні у всіх наших бідах, раз не хочемо глибоко аналізувати ситуацію і віримо всьому, що нам покажуть по телевізору, не замислюючись про те, а хто володіє тим чи іншим каналом і визначає його інформаційну політику. Все ж очевидно! Ось, наприклад, зовсім недавно кожен міг бачити, як Коломойський покликав на своє ток-шоу на 1 + 1 Тимошенко, але при цьому він не покликав нікого, хто б міг поставити їй якісь гострі питання. В цьому і є суть маніпуляцій і управління каналом.

Дивлячись 1 + 1, кожен повинен розуміти, що це канал Коломойського, а Коломойський той, хто протягом десятків років грабує нашу країну, і той, кого сьогодні Нацбанк звинувачує в шахрайських діях на 5,5 млрд доларів.

Ви тільки уявіть, десь в Швейцарії, в гарному ресторані на чергове свято зібралися українські олігархи, які ще вчора вимивали з нашої країни мільярди. Там, за пляшкою гарного віскі, в теплій бесіді у них і народилася ідея фільму «Слуга народу». Далі вони найняли хорошого сценариста і, під своїм керівництвом, створили сценарій нового серіалу, побудованого на основі наших очікувань, які до цього вони ретельно вивчили. Після цього, як і для будь-якого іншого фільму, вони найняли відповідного актора, який і зіграв «ідеального президента» – ось і вся технологія!

Ну а що ми? А ми знову задоволені, як барани, йдемо голосувати за їх вигаданий образ! Нам же знову показали по телевізору гарну картинку, ми ж знову не хочемо напружуватися і думати. Ось в цьому і є вся суть наших бід!

Поки в Україні є люди, готові голосувати за Голобородька, нам не варто чекати якихось поліпшень в країні. Не помічаючи, що образ Зеленського штучно створений і нав’язаний нам в рамках продуманої технології по промиванню мізків, ми не тільки позбавляємо себе нормального майбутнього, але і крадемо нормальне майбутнє у наших дітей. І про це повинен пам’ятати кожен, хто робить такі необдумані і неусвідомлені вчинки. Рівень нашої бідності буде залежати від рівня нашої дурості.

І якщо, незважаючи на все це, ми знову дозволимо олігархам обвести нас навколо пальця, як повних дебілів, і будемо голосувати за Зеленського, тоді просто потрібно чесно сказати собі, що «МИ – ІДІОТИ!» І не треба скаржитися на життя!

Якщо нами так легко маніпулювати і нас так легко обдурити, значить ми заслуговуємо те, що маємо.

ВЕСТИ:

«Ігор Коломойський буде спонсорувати відразу декілька політпроектів. Перший з них — Володимир Зеленський»

СОНЯ КОШКІНА:

«Уявляєте, так: потенційний кандидат в президенти веселить українську «знать». Народ жує, чавкає, випиває й хіхікає в проміжках. Особливо коли Зеленський обсміює пасаж «я ж ще не висунувся»

ОФІЙІНИЙ ПОРТАЛ НБУ:

«Результати незалежного розслідування компанії Kroll підтвердили, що ПАТ «Приватбанк» було об’єктом масштабних та скоординованих шахрайських дій як мінімум протягом десяти років до націоналізації, що призвело до завдання банку збитків щонайменше в розмірі 5.5 млрд. дол. США. Про це йдеться в результатах розслідування, представлених Національному банку України»

«СХЕМИ» (РАДІО СВОБОДА):

Зеленський публічно намагається приховати свій близький зв’язок з Коломойським і в коментарях журналістам зводить все до лише ділових відносин з олігархом. Однак знімальній групі програми «Схеми» вдалося зафіксувати Зеленського серед близьких друзів олігарха, на його дні народженні, яке відбулося в ресторані Parc des eaux vives на березі Женевського озера»

20.12.2018Олег Панчук, за матеріалами 5.ua


Переглядів: 1514

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21070)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17211)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14467)
• Допомога під час карантину [967] (14381)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13908)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13880)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13854)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13778)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13505)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13117)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13099)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (840)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (88)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (81)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (81)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (80)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (78)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (77)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (69)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"