Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №903 від 07.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Травень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31


#Ракурс добрих порад

Корисні поради при виборі м’яса

Корисні поради при виборі м’яса

Оцініть колір Колір м’яса – одна з головних ознак його свіжості: хороша яловичина повинна бути виразно червоною, свинина – рожевою, телятина – схожа на свинину, але більш рожева, баранина схожа на яловичину, але більш темного і насиченого відтінку. При виборі будь-якого м’яса є одна закономірність: чим молодша тварина, тим світліше буде м’ясо.

Огляньте поверхню

Тонка блідо-рожева або блідо-червона скоринка від підсихання м’яса – явище цілком нормальне, але жодних сторонніх відтінків або плям на м’ясі бути не повинно. Не повинно бути і слизу: якщо ви покладете на свіже м’ясо долоню, вона залишиться практично сухою.

Принюхайтесь

Запах – ще один вірний порадник при визначенні якості продукту. Ми – хижаки, і ледь вловимий свіжий запах гарного м’яса для нас приємний. Наприклад, яловичина повинна пахнути так, щоб вам хотілося негайно зробити з неї біфштекс по-татарськи або карпаччо. Свіже м’ясо має молочний запах з легкою, ледь помітною кислинкою. Старий, перевірений спосіб понюхати шматок м’яса “зсередини” – проткнути його нагрітим ножем.

Придивіться до жиру

Жир, навіть якщо ви його маєте намір зрізати і викинути, своїм виглядом може розповісти багато про що. По-перше, він повинен бути білим (або кремовим у випадку з бараниною), по-друге, мати правильну консистенцію (яловичий повинен кришитися, баранячий – навпаки, бути досить щільним), по-третє, не мати неприємного або згірклого запаху. Ну, а якщо ви хочете купити не тільки свіже, але й якісне м’ясо – зверніть увагу на його “мармуровість”: на зрізі дійсно хорошого м’яса видно, що жир розосереджений по всій його поверхні.

Тест на пружність

Свіже м’ясо при натисканні пружинить і ямка, яку ви залишили пальцем, негайно розгладжується.

Купуємо заморожене

Якщо купуєте заморожене м’ясо, зверніть увагу на звук, який воно видає при постукуванні, рівний розріз, яскравий колір, який з’являється, якщо прикласти до нього палець . Розморожуйте м’ясо акуратно, чим довше – тим краще (наприклад, у холодильнику), і якщо воно було правильно заморожене, то приготоване практично не відрізнятиметься від охолодженого.

Чому не парне?

Існує поширений міф про те , що якість так званого парного м’яса вища. Це не зовсім так. Неферментовані волокна білка не засвоюються в нашому організмі, створюючи додаткове навантаження на печінку і нирки .

Будь-яке м’ясо необхідно визрівати, тобто не варто готувати м’ясо одразу після забою тварини. Купивши вирізку на ринку, потрібно вдвічі обернути м’ясо вафельним рушником і затягнути дуже щільно харчовою плівкою в циліндр, залишивши краї, щоб рідина могла випаровуватися. Під час цього процесу варто міняти рушники. Тоді ви отримаєте дозріле м’ясо вищої якості, яке простіше готувати, у нього буде насичений смак і воно легко засвоїться.

А як щодо курятини?

Як вибрати м’ясо курки? Найкраще купувати домашню курятину. Шкіра на тушці курки повинна бути гладкою, без плям, пошкоджень, синців і пір’я. Огляньте тушку, якщо вона пружна, гладка, суха, а на розрізі м’ясо є трохи вологим і не має неприємного запаху – перед вами свіжа курятина. За тушкою ви також можете визначити вік курки. У молодих курочок кінчик грудної кісточки буде хрящоподібний, якщо на нього натиснути, то він легко гнутиметься.

07.03.2019


Переглядів: 98

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 913 від 16.05.2019p.
¤ 
Михайло ШЕСТАКОВ:

Михайло ШЕСТАКОВ:

«Для «Вереса» не існує авторитетів»

SportArena та ПФЛ регулярно визначають героя тижня. За підсумками 24-го туру у Другій лізі найкращим став Михайло Шестаков — брат Сергія Шестакова, відомого за виступами в УПЛ та чемпіонаті Угорщини. Новий лідер атак «Вереса» поділився своїми враження від перемоги над Поліссям, прояснив ситуацію з невиплатою заробітної плати гравцям і розповів про очікування від гри з Минаєм....

¤ 
Зірку «Відчайдушних домогосподарок» засудили

Зірку «Відчайдушних домогосподарок» засудили

Актрису Фелісіті Хаффман, відому за роллю Лінетт Скаво в популярному серіалі «Відчайдушні домогосподарки», засудили до чотирьох місяців тюремного ув’язнення. Про це передає Associated Press....

¤ 
Скільки коштує рекламний пост від Кім Кардашьян

Скільки коштує рекламний пост від Кім Кардашьян

Американська світська левиця Кім Кардашьян заробляє на одному рекламному пості в соцмережі Instagram як мінімум мільйон доларів....

¤ 
Кинули гранату в будинок жителя Березнівщини

Кинули гранату в будинок жителя Березнівщини

До поліції 13 травня близько третьої ночі надійшло повідомлення 57-річного жителя села Яцьковичі, що невідомі в його будинок кинули гранату....

¤ 
Перекинувся позашляховик

Перекинувся позашляховик

Повідомлення про автопригоду між селами Бабка та Стара Рафалівка надійшло до поліції 13 травня близько 20-ї години....

¤ 
Діти захисників безкоштовно відвідали цирк

Діти захисників безкоштовно відвідали цирк

Благодійну акцію організувала Дубенська міська рада....





Найпопулярніші 15 статей:

1. Розшифровка аналізу крові: [841] (9810)
2. Моє місто - найкраще [427] (5197)
3. Як правильно приймати вітаміни? [749] (4487)
4. Секс із мусульманином [271] (3988)
5. Авокадо - це фрукт чи овоч? [318] (3837)
6. Секрети ігрових автоматів: як грати і вигравати? [755] (3660)
7. Догляньте мене до смерті [278] (3622)
8. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (3490)
9. Первентин - легальний наркотик нового покоління [345] (3194)
10. Якщо у сні приснився вуж [219] (2513)
11. Біснуватих везуть у Рогачів [256] (2417)
12. Коли розпочинати садити городину [599] (2359)
13. Розклад руху автобусів [253] (2220)
14. Двох тяжкохворих сестер вилікував чоловік зі Здолбунова [465] (2208)
15. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (2181)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Танці на «щасливому» полі... (274)
2. Рулетики з оселедця (143)
3. У Зарічному в ДТП важко травмувався мотоцикліст (126)
4. Підняла руку на чужу 5-річну дитину (120)
5. Відзначення 9 травня у Рівному розпочалося з вшанування «Загиблих за Україну» (111)
6. Як правильно сформувати кущі перців та баклажанів (111)
7. Надіїна таємниця (110)
8. Міський голова привітав із ювілеєм ансамбль «Полісяночка» (109)
9. Діти захисників безкоштовно відвідали цирк (109)
10. Кілька порад щодо захисту винограду від хвороб та шкідників (108)
11. Як отримати гарний врожай полуниці без хімії (108)
12. Перекинувся позашляховик (107)
13. «Верес» перервав свою безпрограшну серію (106)
14. Дивацтва видатних людей (106)
15. Бузковий цвіт – ліки для душі та для тіла (105)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс