Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №904 від 14.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"




  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Листопад 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Грудень 2019p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Новини Рівне

#Ракурс добрих порад

Без майонезу! Найкращі заправки до салатів

Салати, такі смачні й улюблені багатьма страви, які, залежно від продуктів, що входять до їх складу, і бажання кулінара, викликають апетит і втамовують голод. Вони відрізняються дивовижною різноманітністю рецептів приготування та інгредієнтами. Однак обов’язковим компонентом будь-якого салату є салатна заправка. Вона, як сполучна ланка, що збирає воєдино всі інгредієнти салату і надає йому нового, вишуканого смаку й аромату.

Сьогодні існує дуже великий вибір соусів, які можна додавати у салат, щоб поліпшити його смак і аромат! Пропонуємо вам спробувати приготувати кілька чудових заправок, які внесуть різноманітність у ваше меню. Для них потрібні найпростіші інгредієнти, що чудово замінять шкідливий магазинний майонез.

Вершкова салатна заправка

Інгредієнти: 1/3 скл. несолодкого йогурту, 1 ст. л. сметани, 2 ст. л .дрібно нарізаної ріпчастої цибулі, 2 ст. л. молока, 2 ст. л. яблучного оцту, 1/4 ч. л. солі, 1/4 ч. л. меленого чорного перцю.

Приготування. Змішати всі інгредієнти в блендері. Ця заправка має дуже ніжний смак, прекрасно поєднується з овочами, квасолею, рибно – овочевими салатами .

Томатна заправка для салату

Інгредієнти: 1/2 склянки томатного соку, 1 ст. ложка дрібно порізаного свіжого базиліку, 1 ст. ложка оливкової олії, 1 ст. ложка винного оцту, 1 ч. ложка діжонської гірчиці, 0,5 ч. ложка цукру, 1/4 ч. ложки солі, 1/4 ч. ложки чорного меленого перцю.

Приготування. Така заправка зробить овочевий салат насиченим, вона підходить для салатів з грибами, добре поєднується з сиром фета і моцарелою. Досить просто готується. Потрібно добре збити всі інгредієнти міксером або блендером – і супер соус готовий !

Італійська салатна заправка

Інгредієнти: 1 скл. оливкової олії, ? скл. виноградного оцту, 2 ст. ложки дрібно посіченої ріпчастої цибулі, 1 ч. ложка цукру, 1 ч. ложка сухої гірчиці, по 1 ст. ложці свіжих або сухих подрібнених листків базиліка і орегано, 2 зубчика часнику, сіль, перець.

Приготування. Оливкову олію з оцтом злегка збити вінчиком. До отриманої суміші додати цибулю, дрібно порізаний часник, сіль і перець за смаком. Все ретельно перемішати і дати настоятися 5-10 хвилин в прохолодному місці.

Соус песто

Ще один соус з італійської кухні. Як і соус бешамель, соус песто вважається універсальним соусом, який підходить для заправки салатів, для піци, до м’яса, риби й овочів.

Інгредієнти: великий пучок зеленого базиліку, 50 г твердого сиру, 3 зубчики часнику, трохи кедрових горішків, 100 мл оливкової олії.

Приготування. Добре промити базилік, відокремити листя і дати йому підсохнути. Потрібно почистити часник і порізати його на невеликі частинки, а сир натерти на тертці. У чашу блендера скласти частину листя базиліку, сир, кедрові горішки, порізаний часник і влити трохи оливкової олії. Подрібнити всі компоненти, поступово додаючи решту базиліку і оливкову олію. Соус песто не повинен бути однорідним — досить інгредієнти подрібнити і добре перемішати.

«Старовинна французька» заправка

«Старовинна французька» салатна заправка додасть страві витонченої гостроти і приємного аромату. З такою заправкою будь-який простий салат стане вишуканим, навіть на святковому столі!

Інгредієнти: половина ріпчастої цибулини, 6 ст. ложок рафінованої рослинної олії, 0,5 ч. ложки паприки, 1 ч. ложка солі, 2 ст. л. винного білого оцту, зелень свіжої петрушки, 0,5 ч. ложки сушеної селери.

Приготування. Почистити цибулю і помити її під проточною водою (так її «плакучий» сік не щіпатиме очі). Натерти цибулю на середній тертці. Помити зелень петрушки і посушити її кухонним паперовим рушником, щоб зайва рідина не потрапила в салатну заправку. У миску влити, вимірявши столовою ложкою, потрібну кількість винного оцту і присипати сіллю. Потім додати подрібнену цибулю і по пів чайної ложки спецій паприки і селери. Завдяки цим приправам страва матиме надзвичайний аромат і насичений смак. Збити усе до тих пір, поки не змішаються усі компоненти і на стінках не буде видно грудочок спецій. Влити олію і продовжувати збивати. Додати подрібнену петрушку і знову все ретельно збити. Зручність цієї заправки в тому, що її не потрібно настоювати в холодильнику і чекати певний час. Вона уже готова! Заправка буде свіжою протягом декількох днів.

Пікантна гірчично-медова заправка

Інгредієнти: 3 ст. ложки нерафінованої олії, 1 ст. ложка зернистої (діжонської) гірчиці, 1 ч. ложка рідкого меду, 1 ст. ложка бальзамічного оцту або лимонного соку, перець за смаком, можна ще додати трохи мінеральної води та подрібнений зубчик часнику.

Приготування. Ретельно все перемішати. Найкраще підходить для салатів з білокачанної капусти та курки, нейтральних на смак свіжих парникових огірків, помідорів, пекінської капусти, зелених салатів, інших овочів та зелені.

Приготування заправок для салатів це зовсім неважкий, але творчий процес, що завжди дає чудовий результат!

14.03.2019


Переглядів: 293

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 942 від 06.12.2019p.
¤ 
Рівняни стали кращими в світі з танців на візках

Рівняни стали кращими в світі з танців на візках

Понад дві сотні спортсменів з 26 країн взяли участь у чемпіонаті світу зі спортивних танців на візках. Змагання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату відбулись у німецькому місті Бонн....

¤ 
Четверо гравців «Вереса» – у символічній збірній півріччя

Четверо гравців «Вереса» – у символічній збірній півріччя

Одразу четверо гравців рівненського «Вереса» потрапили до збірної півріччя у Другій лізі за версією порталу Sportarena.ua та компанії Wyscout....

¤ 
Сімейний дебошир побив поліцейського

Сімейний дебошир побив поліцейського

Екіпаж патрульної поліції другого грудня близько 18 години отримав виклик, що у будинку на вулиці Соборна чоловік гримає у двері квартири колишньої дружини. Під час припинення правопорушення дебошир завдав тілесні ушкодження поліцейському....

¤ Державна справа
«Системи Управління – КОНСИС»:

«Системи Управління – КОНСИС»:

Усе для перемоги!

Життя переконливо показало низьку ефективність як промислових гігантів оборонного комплексу України, так і тих підприємств, які використовують застарілі технології. Сучасний світ вимагає швидкого реагування на виклики, в тому числі й завдяки залученню передових технологій. Одним із підприємств Рівненської області, що виготовляє продукцію для оборонного комплексу України і, відповідно, забезпечує обороноздатність держави на високому технічному рівні, є ТзОВ-ВКП «Системи Управління – КОНСИС»....

¤ 
У Рівненській області запрацювала десята сімейна молочна ферма

У Рівненській області запрацювала десята сімейна молочна ферма

Молода родина села Орестів Здолбунівського району відкрила сімейну молочну ферму «Родина-Плюс». Вона стала вже десятою на Рівненщині, що запрацювала в межах великого проєкту зі створення молочних сімейних ферм за сприяння ТОВ «Укрмілкінвест» та кластеру «Натуральне молоко»....

¤ 
Які підприємства забруднюють Клевань, з’ясовуватиме обласна комісія при ОДА

Які підприємства забруднюють Клевань, з’ясовуватиме обласна комісія при ОДА

На обласній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки розглянули питання щодо небезпечних викидів у повітря Клеваня. У засіданні взяли участь представники департаментів екології, держпродслужби, лабораторної інспекції, служби з надзвичайних ситуацій та правоохоронців....





Найпопулярніші 15 статей:

1. Розшифровка аналізу крові: [841] (23365)
2. Як правильно приймати вітаміни? [749] (8392)
3. Моє місто - найкраще [427] (8047)
4. Авокадо - це фрукт чи овоч? [318] (6916)
5. Як позбутися шпори на п’яті [850] (6897)
6. Секс із мусульманином [271] (6610)
7. Кращі засоби для потенції чоловіків - ТОП-10 [891] (6574)
8. Первентин - легальний наркотик нового покоління [345] (6024)
9. ЧИ ВАРТО РОБИТИ ПОКУПКИ ДО НАРОДЖЕННЯ ДИТИНИ? [519] (5929)
10. Секрети ігрових автоматів: як грати і вигравати? [755] (5873)
11. Догляньте мене до смерті [278] (5803)
12. Якщо у сні приснився вуж [219] (4265)
13. Біснуватих везуть у Рогачів [256] (4128)
14. Двох тяжкохворих сестер вилікував чоловік зі Здолбунова [465] (4012)
15. Коли розпочинати садити городину [599] (3712)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Водій напідпитку спричинив потрійну ДТП (118)
2. Викрав та розбив ВАЗівку пенсіонера (108)
3. Город на підвіконні. (108)
4. У Рівному вшанували людей з обмеженими можливостями (107)
5. Погоня у Гощі: п’яний водій врізався у стовп (106)
6. Покинула люблячого багатого чоловіка… і стала щасливою (103)
7. Список речей, які змінили моє життя (103)
8. “Кардинал ДЮСШ №4” – здобув дві перемоги у Дніпрі (101)
9. У Гощанському районі в ДТП постраждав пішохід (101)
10. На Березнівщині відкрили третій ІРЦ (101)
11. На зиму консервуємо… інструменти (100)
12. Малозабезпечених пригостять гарячими обідами (100)
13. Хотіла продати цуценят та втратила 21 тисячу гривень (99)
14. «Ми з вашим чоловіком кохаємо одне одного» (98)
15. Екзотичне фейхоа. Як його виростити в домашніх умовах (97)




 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2018 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс