Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №904 від 14.03.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Червень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Липень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Новини Рівне

#Ракурс добрих порад

Без майонезу! Найкращі заправки до салатів

Салати, такі смачні й улюблені багатьма страви, які, залежно від продуктів, що входять до їх складу, і бажання кулінара, викликають апетит і втамовують голод. Вони відрізняються дивовижною різноманітністю рецептів приготування та інгредієнтами. Однак обов’язковим компонентом будь-якого салату є салатна заправка. Вона, як сполучна ланка, що збирає воєдино всі інгредієнти салату і надає йому нового, вишуканого смаку й аромату.

Сьогодні існує дуже великий вибір соусів, які можна додавати у салат, щоб поліпшити його смак і аромат! Пропонуємо вам спробувати приготувати кілька чудових заправок, які внесуть різноманітність у ваше меню. Для них потрібні найпростіші інгредієнти, що чудово замінять шкідливий магазинний майонез.

Вершкова салатна заправка

Інгредієнти: 1/3 скл. несолодкого йогурту, 1 ст. л. сметани, 2 ст. л .дрібно нарізаної ріпчастої цибулі, 2 ст. л. молока, 2 ст. л. яблучного оцту, 1/4 ч. л. солі, 1/4 ч. л. меленого чорного перцю.

Приготування. Змішати всі інгредієнти в блендері. Ця заправка має дуже ніжний смак, прекрасно поєднується з овочами, квасолею, рибно – овочевими салатами .

Томатна заправка для салату

Інгредієнти: 1/2 склянки томатного соку, 1 ст. ложка дрібно порізаного свіжого базиліку, 1 ст. ложка оливкової олії, 1 ст. ложка винного оцту, 1 ч. ложка діжонської гірчиці, 0,5 ч. ложка цукру, 1/4 ч. ложки солі, 1/4 ч. ложки чорного меленого перцю.

Приготування. Така заправка зробить овочевий салат насиченим, вона підходить для салатів з грибами, добре поєднується з сиром фета і моцарелою. Досить просто готується. Потрібно добре збити всі інгредієнти міксером або блендером – і супер соус готовий !

Італійська салатна заправка

Інгредієнти: 1 скл. оливкової олії, ? скл. виноградного оцту, 2 ст. ложки дрібно посіченої ріпчастої цибулі, 1 ч. ложка цукру, 1 ч. ложка сухої гірчиці, по 1 ст. ложці свіжих або сухих подрібнених листків базиліка і орегано, 2 зубчика часнику, сіль, перець.

Приготування. Оливкову олію з оцтом злегка збити вінчиком. До отриманої суміші додати цибулю, дрібно порізаний часник, сіль і перець за смаком. Все ретельно перемішати і дати настоятися 5-10 хвилин в прохолодному місці.

Соус песто

Ще один соус з італійської кухні. Як і соус бешамель, соус песто вважається універсальним соусом, який підходить для заправки салатів, для піци, до м’яса, риби й овочів.

Інгредієнти: великий пучок зеленого базиліку, 50 г твердого сиру, 3 зубчики часнику, трохи кедрових горішків, 100 мл оливкової олії.

Приготування. Добре промити базилік, відокремити листя і дати йому підсохнути. Потрібно почистити часник і порізати його на невеликі частинки, а сир натерти на тертці. У чашу блендера скласти частину листя базиліку, сир, кедрові горішки, порізаний часник і влити трохи оливкової олії. Подрібнити всі компоненти, поступово додаючи решту базиліку і оливкову олію. Соус песто не повинен бути однорідним — досить інгредієнти подрібнити і добре перемішати.

«Старовинна французька» заправка

«Старовинна французька» салатна заправка додасть страві витонченої гостроти і приємного аромату. З такою заправкою будь-який простий салат стане вишуканим, навіть на святковому столі!

Інгредієнти: половина ріпчастої цибулини, 6 ст. ложок рафінованої рослинної олії, 0,5 ч. ложки паприки, 1 ч. ложка солі, 2 ст. л. винного білого оцту, зелень свіжої петрушки, 0,5 ч. ложки сушеної селери.

Приготування. Почистити цибулю і помити її під проточною водою (так її «плакучий» сік не щіпатиме очі). Натерти цибулю на середній тертці. Помити зелень петрушки і посушити її кухонним паперовим рушником, щоб зайва рідина не потрапила в салатну заправку. У миску влити, вимірявши столовою ложкою, потрібну кількість винного оцту і присипати сіллю. Потім додати подрібнену цибулю і по пів чайної ложки спецій паприки і селери. Завдяки цим приправам страва матиме надзвичайний аромат і насичений смак. Збити усе до тих пір, поки не змішаються усі компоненти і на стінках не буде видно грудочок спецій. Влити олію і продовжувати збивати. Додати подрібнену петрушку і знову все ретельно збити. Зручність цієї заправки в тому, що її не потрібно настоювати в холодильнику і чекати певний час. Вона уже готова! Заправка буде свіжою протягом декількох днів.

Пікантна гірчично-медова заправка

Інгредієнти: 3 ст. ложки нерафінованої олії, 1 ст. ложка зернистої (діжонської) гірчиці, 1 ч. ложка рідкого меду, 1 ст. ложка бальзамічного оцту або лимонного соку, перець за смаком, можна ще додати трохи мінеральної води та подрібнений зубчик часнику.

Приготування. Ретельно все перемішати. Найкраще підходить для салатів з білокачанної капусти та курки, нейтральних на смак свіжих парникових огірків, помідорів, пекінської капусти, зелених салатів, інших овочів та зелені.

Приготування заправок для салатів це зовсім неважкий, але творчий процес, що завжди дає чудовий результат!

14.03.2019


Переглядів: 110

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 972 від 09.07.2020p.
¤ 
Чорна смородина:

Чорна смородина:

народні ліки від безлічі хвороб

Смородина зміцнює імунітет...

¤ 
Каньє Уест заявив про намір балотуватися в президенти США, але не сказав коли

Каньє Уест заявив про намір балотуватися в президенти США, але не сказав коли

Каньє Вест – відомий американський репер, який подобається людям не тільки творчістю, а й дивним веденням Твіттера. Там виконавець часто робить дивні заяви (наприклад, вітає дружину з несправжніми досягненнями), однією з яких став намір Веста балотуватися на пост президента Сполучених штатів....

¤ 
Аlyona Аlyona: «Їжджу до батьків на маршрутках і дуже часто катаюсь на метро»

Аlyona Аlyona: «Їжджу до батьків на маршрутках і дуже часто катаюсь на метро»

Популярна хіп-хоп виконавиця Аlyona Аlyona, чиї треки знають далеко за межами України, розповіла про те, як популярність змінила її фінансове становище. Ти здивуєшся, але концерти, впізнаваність і галочка в Інстаграмі не принесли дівчині мільйони на рахунках....

¤ 
На Поліссі триває «Велике будівництво»

На Поліссі триває «Велике будівництво»

Сучасні спорткомплекси, освітній заклад та приймальне відділення у медичному закладі - у Дубровиці та Сарнах триває «Велике будівництво». Це Національна програма президента України Володимира Зеленського....





Найпопулярніші статті:

• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (1228)
• Живи до ста! [965] (1195)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (1186)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (1179)
• Бюджет і ми… [965] (1179)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (1174)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (1156)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (1154)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (1145)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (996)
• Допомога під час карантину [967] (956)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (951)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (937)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (935)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (922)
• Гостра бюджетна пандемія… [964] (917)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (916)
• Пиріг з зеленою цибулею [964] (912)

ТОП-15 свіжого номера:

• Чорна смородина: (39)
• На Поліссі триває «Велике будівництво» (38)
• Сало у стилі «Прованс» (38)
• Аlyona Аlyona: «Їжджу до батьків на маршрутках і дуже часто катаюсь на метро» (38)
• Як самостійно почистити біле золото (37)
• Олексій Муляренко: «Влада на місцях повинна бути відповідальна перед громадянами» (35)
• Каньє Уест заявив про намір балотуватися в президенти США, але не сказав коли (33)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2020 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс