Для початку робимо грильяж. Підсушуємо на сухій сковорідці горіхи, охолоджуємо. Цукор розтоплюємо в сотейнику до світло карамельного кольору, не мішаємо, додаємо горіхи, тепер можна перемішати силіконовою лопаткою так, щоб всі горішки були в карамелі. Виливаємо все на силіконовий ковбик чи форму. Даємо повністю охолонути, тоді ламаємо грильяж на шматочки і пробиваємо в блендері до крихт. Розмір залежить від ваших вподобань.
Печемо бісквіт: яйця збиваємо з цукром не менше 10 хвилин до стійкої маси, просіюємо борошно, перемішуємо і випікаємо при180С до золотистого кольору 20-25 хвилин. Готовий бісквіт підсушуємо в духовці, поламавши його шматочками., охолоджуємо. Пробиваємо блендером до утворення крихт. Якщо у вас є готовий бісквіт, то його просто підсушуємо і пробиваємо блендером.
Змішуємо крихти бісквітні з грильяж ними, додаємо масло, какао, перемішуємо. Утвориться маса, з якої формуємо наші тістечка. Кладемо їх в морозилку на 1 годину.
Для глазурі розтоплюємо шоколад з маслом, перемішуємо до однорідного стану.
Підморожені тістечка занурюємо в глазур і викладаємо на пергамент. Глазур схоплюється миттєво.