Для маринаду доводимо до кипіння цукор з водою. Розтираємо в ступці перець, фенхель, гвоздику, додаємо сіль, гірчицю, розмішуємо і висипаємо в каструльку з маринадом, як закипить, додаємо оцет, тримаємо на вогні ще хвилину і знімаємо. Пробуємо на смак і за своїми вподобаннями виправляємо.
Стебла селери миємо, сушимо, нарізаємо по діагоналі смужками. Викладаємо все в банку.
Заливаємо гарячим маринадом. Маринаду буде явно недостатньо, але це нормально – селера з часом осяде і вся покриється рідиною. Даємо повністю охолонути і ставимо в холодильник на добу. Може зберігатися в прохолодному місці 2-3 тижні.
¤ Чим корисний часник?Ми звикли вважати часник спецією, але, насправді, цей овоч може принести величезну користь для здоров’я. Тільки треба вміти його правильно їсти....
| | ¤ Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянинаПравоохоронці вилучили у рівнянина пістолет Макарова, шість гранат й вісім запалів до них, чотири детонатори, три димові шашки та понад 850 патронів до різної зброї....
|
¤ Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу34-річна жителька Дубенського району побачила у соціальній мережі допис із інформацією про виплату, яку можна отримати від держави. Перейшовши за посиланням – вказала дані банківської картки, зокрема й CVV-код та пін-код....
| | ¤ НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування14 березня стартує реєстрація для проходження національного мультипредметного тесту в 2024 році. А основна сесія НМТ триватиме з 14 травня до 25 червня....
|
|