Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №933 від 09.10.2019p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс розваг

Заходи для дітей: свято для кожного

Розважальні заходи для дітей - це відмінна можливість порадувати з приводу і без як малюків, так і хлопців. В останні роки батьки запрошують аніматорів на дні народження молодших членів сім'ї або влаштовують виїзні дитячі свята. Щоб захід для дітей вийшло веселим і пізнавальним, потрібно знати, що може зацікавити дошкільника, а що - підлітка. Потрібно враховувати всі нюанси організації і вміти при необхідності делегувати свої повноваження, а самим - насолоджуватися разом з сім'єю.

До кого звертатися для організації свята і які заходи провести для дітей? Ми звернулися до https://ktuz.com.ua/naduvnyie-batutyi за надувними батутами. Козирний Туз НЕ організовує свята, але вона здає в оренду атракціони і батути.

Види заходів для дітей: від виїзних пікніків до домашніх вечірок

Якщо дитині виповнилося два роки або більше, він уже може стати повноправним учасником святкових розваг. Форма заходу залежить від вибору батьків, а ті, в свою чергу, повинні орієнтуватися на інтереси дітей.

Є безліч варіантів організації свята.

  * Будинки. Особливо підходить для малюків, яких може налякати незнайома галаслива обстановка. Але і у дітей старшого віку може бути бажання відзначити день народження або інше свято в рідних стінах. Щоб урізноманітнити домашні посиденьки, можна викликати додому аніматора в образі, наприклад, космонавта або феї, який забезпечить розважальну програму з обраної тематики.

  * У розважальному комплексі. Сценарій дитячого заходу в центрі розваг може включати в себе не тільки гри з аніматорами, а й ігрові автомати, катання на ролердромі, боулінг, гіроскутери, батути, лазертаг, аерохокей та інші розваги, які може запропонувати конкретний комплекс. Все це можна об'єднати в одну велику захоплюючу програму, яка запам'ятається дітям як один з найвеселіших свят в їх житті.

  * На свіжому повітрі. У теплу пору року можна влаштувати великий пікнік в парку або у прилеглій річки. Правда, доведеться подумати, як доставити до місця їжу, реквізити, самих учасників свята. Але при цьому захід на свіжому повітрі на день народження дитини - один з найкращих подарунків. На пікнік теж можна запросити аніматора, щоб батькам не довелося самим ламати голову над програмою розваг.

Казки, спорт, кіно і танці: приблизний план заходу для дітей

При організації дитячих заходів, як, втім, і будь-яких інших, важливо продумати всі нюанси заздалегідь: кому хочеться в розпал святкування метушитися, вирішуючи раптово виниклі проблеми. Потрібно скласти меню з урахуванням смакових переваг гостей, розрахувати кількість їжі, подбати про оздоблення страв і столу. Необхідно скласти хоча б приблизний сценарій заходу, який буде включати в себе всі задумані гри для дітей і перерви на відпочинок і банкет.

Якщо ж батьки не хочуть звалювати на свої плечі всі турботи по організації і розваг, краще звернутися за допомогою до фахівця. Під час анімації увагу дітей буде зайнято, і дорослі зможуть трохи відпочити, спокійно поїсти, поспостерігати за тим, як діти беруть участь у веселих конкурсах, або ж зайнятися чимось ще: наприклад, пограти в більярд.

Тему дитячого заходу варто підбирати в залежності від віку та інтересів дітей. Класичні естафети і танцювальні конкурси? А може бути, ігри за мотивами диснеївських мультфільмів? Квізіум або квест? Якщо вечірка не замислюється як сюрприз, надайте дитині самій вибрати тематику - чому б і ні?

Казкова, мульт- або кінотематіка: принцеси і герої

Улюблені персонажі мультиків, казок, фільмів або коміксів - безпрограшний варіант. Тим більше якщо не просто покликати аніматорів, переодягнених в Людини-павука і Рапунцель, а запропонувати дітям самим перевтілитися в героїв. Це може входити в комплексну програму свята: аніматори допомагають дітям переодягнутися і наносять грим, а потім хлопці беруть участь в конкурсах та іграх. Аніматори можуть використовувати мильні бульбашки або повітряні кульки, загадувати загадки, вводити пізнавальні елементи, наприклад в ігровій формі розповідаючи про навколишній світ.

Зберегти приємні спогади в матеріальному еквіваленті можна, запросивши професійного фотографа, який буде вести зйомку під час програми. Кадри, зроблені в процесі ігор, вийдуть живими і емоційними. А бажаючі можуть попозувати в костюмах окремо. Для дітей старшого віку можна організувати «червону доріжку» і прес-Волл.

Меню ігрового заходу для дітей має бути відповідним. Наприклад, можна прикрасити торт зображенням мультиплікаційного героя або замовити печиво у формі казкових персонажів. Однак не забувайте, що дитячий стіл повинен бути не тільки смачним, але і корисним. Крім усіляких солодощів, додайте в меню побільше фруктів, а шкідливу газовану воду варто замінити натуральними компотами і фрешами. Ну і, звичайно, подбайте про гарячих стравах.

Спортивні змагання, мілітарі-тема: швидше, вище, сильніше

Естафети, рухливі конкурси, мотузкові парки, катання на ролердромі і стрибки на батутах ... Якщо дитина сповнений енергії і готовий постійно бігати і стрибати, то тема спортивних змагань - для нього. Нехай діти приходять в комфортній одязі, а аніматори допоможуть додати елементи екіпіровки, якщо це необхідно для безпеки. В рамках розважальної програми можна влаштувати гру в армійський клуб і доповнити одяг і грим дітей елементами мілітарі.

У програмі - випробування на швидкість, сміливість і спритність. Дітям буде цікаво брати участь в іграх в форматі спортивних змагань - з медалями та іншими нагородами. Організація дитячого спортивного заходу також передбачає гри в групах, розвиток командного духу. Після закінчення свята можна влаштувати церемонію нагородження кращих спортсменів і пофотографуватися в екіпіровці.

В меню логічно буде включити побільше здорової їжі: фрукти, овочі, компоти - і розповісти хлопцям, чому корисно їсти саме ці продукти. Само собою, їжа повинна бути і ситної: після рухливих ігор діти проголодаются.

Танцюють всі: заходи для активних

Неважливо, займається дитина танцями чи ні, - програма з рухливими іграми під музику підійде для всіх артистичних дітей, які люблять привертати загальну увагу. Свято можна влаштувати в стилі вуличних танців, хіп-хоп-баттла, американської вечірки з танцями кантрі.

Аніматори допоможуть додати до одягу дітей елементи по тематиці заходу: наприклад, кепки або ковбойські капелюхи. А якщо використовувати аквагрим, забезпечено не тільки море веселощів, а й кумедні фотографії. Ведучий може розповісти дітям цікаві факти про танці і, звичайно, влаштувати безліч конкурсів: командні розваги, змагання на краще рух і так далі. Як і в спортивному заході, в кінці можна провести церемонію нагородження з супроводом професійного фотографа.

Святковий стіл з піцою і бургерами, овочами, курячими наггетсами, молочними коктейлями, морозивом - смачне і ситне меню для юних танцюристів.

Знання - сила: розвиваючі заходи для дітей

Любителі інтелектуальних ігор по достоїнству оцінять розвиваючі заходи. Це не тільки розвага, а й можливість краще пізнати навколишній світ, почути цікаві факти з історії, географії, фізики, хімії та механіки, взяти участь в наукових експериментах.

Для самих розумних і кмітливих - вікторини, загадки, інтелектуальні конкурси та безпечні досліди. Зрозуміло, переможці урочисто нагороджуються грамотами, сертифікатами та солодкими призами. Щоб діти навчилися чогось нового на практиці, можна влаштувати майстер-клас, наприклад, миловаріння або ліплення з глини. Готові вироби хлопці зможуть забрати з собою на згадку про веселе свято, на якому вони дізналися стільки цікавого.

Нюанси організації дитячих заходів і свят

Ці та інші види заходів для дітей можна без праці організувати, якщо є досвід в плануванні свят.

Якщо ж його немає, варто орієнтуватися на список того, що потрібно обов'язково передбачити.

  * Вибір відповідного місця, де є все необхідне для обраного вами тематичного заходу для дітей. Наприклад, спортивна тематика може припускати наявність батута або роллердрома. Майте на увазі, що в більшості випадків доведеться оплатити оренду.

  * Анімація. Довірити розвага хлопців краще професіоналові, який вміє утримати увагу і підбере гри, найкраще підходять для дітей відповідного віку.

  * Кейтеринг, тобто організація харчування. Заздалегідь потрібно буде купити або замовити їжу і проконтролювати, щоб вона була свіжа і, якщо потрібно, гаряча до моменту подачі на стіл.

На замітку

Важливо не тільки складання меню, а й організація місця, де діти будуть їсти. Необхідно подбати про досить великих столах і зручних стільцях, адже для малюків не влаштувати фуршет - їм потрібне повноцінне харчування. А значить, важливо розмістити їх з комфортом і дати можливість поїсти не поспішаючи.

На щастя, не завжди все обов'язково влаштовувати самостійно. Багато агентства і розважальні центри пропонують організацію торжества під ключ: в неї вже включені послуги організаторів і аніматорів, святковий стіл і все інше.

Організація заходів для дітей - не така вже й проста справа. Але якщо знати всі тонкощі, то можна запросто влаштувати дитині такий день народження або випускний, який він буде із задоволенням згадувати ще довгі роки. У компаніях, що займаються дитячими святами, вам запропонують готові варіанти, в які вже не потрібно буде нічого додавати.

09.10.2019


Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21182)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17329)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14558)
• Допомога під час карантину [967] (14481)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14319)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14132)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14007)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13978)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13969)
• Живи до ста! [965] (13952)
• Бюджет і ми… [965] (13888)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13881)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13754)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13664)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13660)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13606)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13216)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13189)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (481)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (72)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (68)
• Тонкощі заварювання кави (65)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (65)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (63)
• Небезпека вологих серветок (61)
• Часникові стрілки корисніші за часник (60)
• Особливості вживання видів води (60)
• Пиріг «Чорний ліс» (60)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (59)
• А ваш шампунь безпечний? (57)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (55)
• Нецукровий діабет (52)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (47)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"