Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №519 від 22.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#25 вересня - День машинобудівника

ЗАТ “Завод “Технопривод”: якість гарантовано!

ЗАТ “Завод “Технопривод”: якість гарантовано!

Побачивши мапу, на якій зазначені міста, куди постачає продукцію власного виробництва ЗАТ “Завод “Технопривод”, навіть закоренілий скептик полишить недовіру до вітчизняного виробника. Промені, що виходять з кружечка, яким позначено місто Рівне, поєднують нашу область з багатьма гігантами машинобудівної галузі України, країн СНД.

Чи є секрет успіху в майже 200 працівників, які за неповне десятиліття перетворили місцеве підприємство мало не на монополіста цієї галузі в СНД? Так - є, і він простий - йти вперед, незважаючи на труднощі, вчитися, розвиватися, вдосконалюватися, а головне - любити і поважати своїх конкурентів, які лише додають ентузіазму та бажання працювати ще краще.

- Завод “Технопривод” почав свою роботу на виробничій базі дільниці гнучких тросових приводів ВАТ “РЗТА” у 2003 році, - розповідає начальник відділу маркетингу та збуту Сергій РУЦЯК. - Керівництву вдалося зберегти не лише потенціал інженерних фахівців, колектив кваліфікованих робітників, але й високотехнологічне японське обладнання фірми Nippon Cable System, яке і досі не втратило своєї актуальності.

- Ми повсякчас підтримуємо його у належному стані, за нагоди не забуваємо оновлювати техніку, яка дозволяє збільшувати обсяги виробництва, а відтак пришвидшувати процес виконання замовлень, - розкриває виробничі секрети начальник дільниці Володимир ХАРЧУК. - У вигляді сировини отримуємо лише дріт і поліурітан, решту виготовляємо та нарізаємо за допомогою автоматизованої техніки.

Виробництво, як і галузь в цілому, не стоїть на місці. Для цього на заводі працює конструкторсько-технологічний відділ, який займається розробкою тросових приводів для підприємств та організацій. “Завод “Технопривод” сертифікований системою менеджменту якості на базі міжнародного стандарту ISO 9001-2008. Цьогоріч тут пройшли черговий аудит, що свідчить про незмінну високу якість продукції та професійне ставлення до виробництва. З отриманням міжнародного стандарту, на заводі відкрили можливість не тільки поглибити партнерські зв’язки з вітчизняними виробниками, але й закріпити завойовані позиції у країнах СНД.

Завод підтримує налагоджені партнерські зв’язки з Бориспільським автобусним заводом, який випускає автобуси “Еталон”, а також з одним із найбільших українських виробників автобусів - холдингом “Богдан”. Мало хто знає, що автомобілі “Lanos”, які випускає ЗАЗ-“Деу”, їздять практично на рівненських двигунах (литво ЗАТ “РЛЗ”) і обладнані тросами нашого виробництва.

Сьогодні ЗАТ “Завод “Технопривод” є офіційним постачальником багатьох конвеєрів із збирання тракторів, комбайнів, дорожньо-будівельної техніки, автомобілів, автобусів тощо. Нашу продукцію - гнучкі тросові приводи дистанційного керування, купують такі відомі машинобудівні компанії, як “Херсонські комбайни”, “Ростсільмаш”, “Гомсільмаш”, Красноярський комбайновий завод, Харківський тракторний завод, Мінський тракторний завод та ще з десяток менших підприємств країн СНД і Східної Європи.

Наші основні партнери - конвеєрні заводи мобільної техніки, надають перевагу саме нам насамперед за можливість своєчасного виконання замовлень, за стабільну якість і порядні партнерські відносини, які ми надзвичайно цінуємо.

Переважна більшість продукції заводу спрямовується на експорт, відтак в середньому обсяги виробництва складають більше, ніж півтора мільйона гривень на місяць. Незважаючи на те, що завод працює фактично під замовлення, на складі повсякчас формується нормативний запас продукції, щоб у разі отримання великого замовлення, була можливість вкластися у визначені терміни. Тоді і бригади працюють у три зміни.

Сьогодні розширилася і представницька мережа заводу. На противагу трьом представникам, які працювали раніше, сьогодні у Росії їх чотири, ще два у Білорусі.

- Що нас виокремлює з-поміж інших підприємств машинобудівної галузі? - риторично запитує директор ЗАТ “Завод “Технопривод” Микола СКРИПНЮК. - По-перше, ми завод, а отже здатні виконати будь-які термінові замовлення у великих обсягах, чого ніколи не зроблять наші менші конкуренти. Та головне, що із року в рік ми підтримуємо стабільну якість продукції, не стоїмо на місці і постійно працюємо над її удосконаленням.

Інколи буває складно підтримувати сталі ціни - проте це вже інше питання. Але підписуючи довгострокові контракти, ми беремо на себе повну відповідальність за ризик, коли в умовах різкого стрибка ціни на певний асортимент, ми не можемо змінити цінову політику. Одним словом - працюємо порядно і чесно.

- А ще, “Технопривод” активно бере участь у виставковій діяльності, - продов-

жує Сергій Руцяк. - Бо це можливість фахівцям з різних куточків світу зібратися разом, обмінятися досвідом, поспілкуватися та виокремити для себе щось нове. Час не стоїть на місці, особливо це стосується машинобудівної галузі, тому ми намагаємося йти в ногу з часом.

Думає керівництво і про день завтрашній, а тому надзвичайно хоче, аби на роботу приходили молоді спеціалісти. Ті, хто зазвичай з’являється, працюють недовго. А між тим, у цій роботі головним є все-таки напрацьований досвід.

Якість продукції - це “коник” заводу. Троси дистанційного керування обов’язково проходять тести на міцність у заводській дослідно-випробувальній лабораторії. Адже у подальшій експлуатації вони повинні витримувати, наприклад, температурні коливання в діапазоні від - 40 до +100 градусів за Цельсієм.

“Технопривод” виробляє практично всі види тросових приводів, які застосовуються у механізмах найрізноманітнішого призначення: автомобілях, автобусах, мотоциклах, тракторах, комбайнах та іншій сільськогосподарській техніці; будівельній, дорожній та комунальній техніці; промислових машинах і механізмах; суднах, катерах; авіаційній техніці. Тут також виготовляють та реалізовують комплекти деталей для підключення газових лічильників типу “Самгаз”, рукави високого тиску, металовироби різних видів, причому завжди йдуть назустріч замовнику і, за потреби, виготовляють зазначену продукцію за потрібними клієнту параметрами.

Таке розмаїття галузей застосування вимагає від інженерів-конструкторів та спеціалістів середньої ланки особливого, креативного мислення. На заводі цінують кожного досвідченого слюсаря, шліфувальника, оператора-налагоджувача верстатів-автоматів, адже ці дефіцитні для нас професії “випали” нині з навчальних планів ПТУ.

- Віднедавна ми розпочали виготовляти опалювальні котли марки “Прометей”, - підтримує розмову начальник дільниці Микола СТАЦЮК. - Це своєрідне відновлення забутого бренду. Котли високої якості, бо мають унікальний теплообмінник, якого ніхто більше не робить. Поки що ми працюємо лише на ринку України - обсяги невеликі, але впевнений, що з часом ми вийдемо і на закордонний. Газові побутові опалювальні котли мають потужність від 8 до 100 кВт, тобто обігрівають від 70 до тисячі метрів квадратних площі.

- А відтак, - резюмує директор заводу, - напередодні нашого професійного свята хочеться побажати працівникам заводу міцного здоров’я, наснаги у праці, трудових успіхів у роботі, всього найкращого у їх сімейних справах, і щоб сльози на очах з’являлися тільки від радості. А нашим конкурентам бажаю поваги і толерантності по відношенню до тих, з ким вони працюють в одній галузі.

ЗАТ “Завод “Технопривод” пропонує:

• тросові приводи односторонньої та двосторонньої дії;

• тросові приводи для автобусів та автомобілів;

• виконавчі пристрої: педалі, куліси;

• металовироби: вироби токарної групи, елементи під’єднання до газових лічильників;

• опалювальну техніку: газові котли, котли на твердому паливі, універсальні теплові модулі.

• рукави високого тиску.

Адреса ЗАТ “Завод “Технопривод”:

35331, Рівненська область,

Рівненський район, с.Городок,

вул. Барона Штейнгеля, 4А.

Відділ маркетингу і збуту:

тел./факс: +380 (362) 61-15-07, 61-15-08, 61-16-77.

E-mail: marketing@tdk.rivne.com

22.09.2011


Переглядів: 1915

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 11.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21162)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17319)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14549)
• Допомога під час карантину [967] (14470)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14308)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14119)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13993)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13966)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13953)
• Живи до ста! [965] (13943)
• Бюджет і ми… [965] (13878)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13872)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13742)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13651)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13650)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13597)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13207)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13178)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (143)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (54)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (50)
• Небезпека вологих серветок (48)
• Тонкощі заварювання кави (48)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (48)
• Пиріг «Чорний ліс» (45)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (33)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (31)
• А ваш шампунь безпечний? (30)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (30)
• Часникові стрілки корисніші за часник (29)
• Нецукровий діабет (28)
• Особливості вживання видів води (28)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"