Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №520 від 29.09.2011p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#30 вересня - Міжнародний день Інтернету

Інтернет дає людям право вибору

Інтернет дає людям право вибору

Airbites.net - так легко, так просто, коли ми разом!

Це свято поки що не можна назвати офіційним - навряд чи ви його знайдете в друкованих календарях. Але в більшості он-лайнових календарів ця дата зазначена. У 1998 році Всесвітній день Інтернету був санкціонований Папою Римським Іоанном Павлом II. Святий покровитель Інтернету поки ще не затверджений офіційно, хоча з 2000 року тимчасову протекцію Мережі надає Ісидор Севільський - іспанський єпископ, що жив у 560-636 роках. Його вважають першим енциклопедистом, який справив значний вплив на історію Середніх віків.

Напередодні неофіційного свята багатомільйонної армії користувачів всесвітньої Інтернет-мережі кореспондент “Рівне-Ракурсу” зустрівся з Павлом МОРОЗОМ та Андрієм СИЧОМ, керівниками проекту Airbites-Рівне, який з вересня минулого року успішно реалізує в нашому місті компанія Airbites - Інтернет-провайдер, що займається технологічними рішеннями у сфері зв’язку та інформації.

“Необхідний інструмент спілкування й пошуку потрібної інформації”

- Панове, для Вас і рівнян це свято співпало з першою річницею відкриття мережі Airbites.net у Рівному. З якими думками зустрічаєте його?

П.М.: - Міжнародний день Інтернету поєднує всіх користувачів та працівників Інтернет-індустрії, частиною якої є ТМ Airbites, колишнє дочірнє підприємство швейцарської компанії Swisskom Central&Eastern Europe Ltd. Сьогодні Airbites - це потужний національний провайдер, який надає послуги широкосмугового доступу до мережі Інтернет для фізичних осіб і корпоративних клієнтів у Харкові, Львові, Івано-Франківську, Хмельницькому, Луцьку та Рівному. Компанія також працювала в Польщі, Румунії та Болгарії, але український проект виявився найбільш вдалим і перспективним.

А.С.: - Для українців, як і для всього світу, Інтернет давно став необхідним інструментом спілкування й пошуку потрібної інформації. Зараз ним користуються всі - і не тільки для роботи, а й для вирішення будь-яких питань: вчитися, розважатися, купувати товари, спостерігати в он-лайні за своїм будинком тощо. Інтернет дає людям право вибору. Ми вже так звикли до його присутності в нашому житті, що перестали помічати, що він є скрізь і постійно. Життя без Інтернету не уявляють не тільки школярі та студенти, люди різних професій, а й наші бабусі та дідусі.

П.М.: - Пригадую, мені доводилося проводити зустріч в Івано-Франківську з мешканцями п’ятиповерхової “хрущовки”, яку ми збиралися підключити до Інтернету. Це були переважно літні та старшого віку люди. Побоюючись, що Інтернет несе загрозу їх здоров’ю, вони були категорично проти підключення їх будинку до мережі. Та коли я сказав одній бабусі, що вона, дідусь та внук матимуть можливість по скайпу безкоштовно не тільки спілкуватися з його батьками, що перебувають за кордоном на заробітках, а й бачити один одного, то бабуся миттєво загорілася бажанням стати клієнтом Airbites-мережі. Це означає, що до кожного потенційного користувача наших послуг потрібен індивідуальний підхід, доступне та переконливе роз’яснення переваг якісного Інтернет-сервісу.

А.С.: - Airbites у кожному місті досягає успіху саме якістю надання послуг. Заявили певну швидкість - надаємо її постійно. Сама технологія мережі побудована так, аби будь-який збій у її роботі не впливав на її функціонування. А якщо вже щось трапилося серйозне, намагаємося вирішити проблему протягом кількох годин. Одним словом, робимо все для того, щоб людина, яка стала нашим клієнтом, залишилася з нами назавжди.

“Здорова конкуренція - запорука якісної роботи усіх учасників ринку”

- Як побудована робота з розширення покриття Airbites.net у Рівному?

П.М.: - До нашого старту в Рівному ми розробили спеціальну бонусну пропозицію “Інтернет від Airbites: Бонуси зі старту”. Акція дозволила усім новим клієнтам безкоштовно користуватися послугами Airbites протягом перших трьох місяців. А по закінченні даного терміну учасники акції отримали знижку на абонентну плату в розмірі 50 відсотків вартості на подальші 6 місяців обслуговування - більш дружнє запрошення важко уявити. Ми не боїмося конкуренції в Рівному, бо її відсутність - це погіршення якості послуг. Здорова конкуренція - запорука якісної роботи всіх учасників ринку. Ми залучили до роботи підрядні організації, наймаємо людей, вчимо їх та контролюємо якість виконуваної ними роботи. У кожному місті - Рівне не виняток - є люди, яким цікаво працювати в компанії, що розвивається. Запрошуємо на роботу молодих людей, які вже набули певного досвіду, працюючи в інших провайдерів, навчаємо їх нашим стандартам роботи. Зараз я і мій колега Андрій Сич займаємося не тільки організацією мережі, а й підтримуємо контакти з міською владою, засобами масової інформації та громадськістю, ведемо активну рекламну кампанію.

- Ваша компанія більше орієнтується на обслуговування юридичних осіб чи фізичних?

А.С.: - Юридичних осіб серед наших клієнтів не так багато, бо ми працюємо, в основному, на масового споживача Інтернет-послуг. Звичайно, ми можемо обслуговувати і юридичних осіб. Зокрема, громадські організації та школи підключаємо до Інтернету безкоштовно. Усвідомлюючи роль Інтернету для розвитку суспільства, вважаємо це своїм соціальним обов’язком. Компанія безкоштовно підключила у Рівному до Інтернету п’ять шкіл та два ліцеї.

П.М.: - Ми даємо дітям право вибору, а навчити їх користуватися цим правом в інтересах дитини і суспільства повинні педагоги.

Власний досвід та досвід моїх батьків (а моя мати - директор школи) підказують, що дитячу енергію та зацікавленість завжди треба спрямовувати у правильне русло.

А.С.: - У цьому році Рівне долучилося до спеціальної акції компанії Airbites “Першокласний”, присвяченої пільговим тарифам для школярів та студентів. Знижка 5 відсотків надається, незважаючи на успішність, вчишся добре - 15, відмінно - 35 відсотків. Звичайно, право на отримання знижки треба підтвердити двічі на рік: школярам - табелем, студентам - заліковою книжкою. В Івано-Франківську батьки дякували нам за таке стимулювання їх діток до кращих результатів у навчанні. Як бачимо, звичайна комерційна організація може ефективно сприяти підвищенню якості шкільної та вищої освіти.

“Ми ввели високі швидкості Інтернету за нижчу плату”

- Панове, в кількох словах розкажіть про себе?

П.М.: - Я родом із Житомирщини. Після дев’ятого класу навчався у Києві, в коледжі при Національному авіаційному університеті. Два роки тому закінчивши НАУ за фахом “Управління проектами підприємств інформаційних технологій”, залишився працювати у столиці. До речі, цей престижний вуз закінчили і мій колега Андрій Сич та технічний директор компанії. Навчаючись на шостому курсі, працював в Івано-Франківську. Вибрав таку роботу, щоб відчути, чого я справді вартий і що справді можу. На мій погляд, навчання відрізняється від роботи тим, що у вузі ти вчиш предмети взагалі, так би мовити, про всяк випадок. На роботі ж ти маєш конкретне завдання - наприклад, сьогодні самому освоїти певну технологію, а завтра навчити її інших. Тому ми вітаємо бажання студентів поєднувати навчання з роботою, складаємо для них зручні графіки, сприяємо їх професійному зростанню.

- Які приємні зміни відчули рівняни з приходом на місцевий ринок компанії Airbites?

А.С.: - У листопаді торік ми ввели в Рівному високі швидкості Інтернету за нижчу плату. Інші основні провайдери міста змушені були також перейти на вищі швидкості за меншими тарифами. Постійно пропонуємо користувачам сезонні тарифи, що дозволяє їм оптимізувати свої витрати на Інтернет. Звичайно, плануємо широко розвивати IP-телефонію, Інтернет-ТБ та інші послуги. Але все це - питання часу. Усі технічні можливості для введення багатьох сучасних Інтернет-послуг у нас є, необхідно тільки завершити оформлення деяких документів. Ми постійно розширюємо зону покриття обласного центру - сьогодні цей показник сягає 55-60 відсотків. Нещодавно завершили технічні роботи по прокладанню оптоволоконної мережі в мікрорайоні “Північний”.

П.М.: - Дуже раціонально витрачаємо кошти на обладнання (але це не означає, що купуємо дешевше), рекламу тощо. В умовах економічної кризи така заощадливість дозволяє нам, на відміну від багатьох провайдерів, активно розвиватися і нарощувати свою присутність на ринку телекомунікаційних послуг. Компанія Airbites не економить на якості роботи мережі - можливо, заощаджує на швидкості її розвитку. Стратегія, орієнтована на постійне підвищення якості послуг, виправдала себе - нас чекають у багатьох районах Рівного. До речі, міста, які покриває Airbites, об’єднані в загальну мережу. Тобто абоненти Харкова, Львова, Івано-Франківська, Хмельницька, Луцька та Рівного можуть спілкуватися, обмінюватися інформацією, грати у віртуальні ігри на відповідних швидкостях, брати участь у різних чемпіонатах.

“Головна наша мета - стати вашим домашнім провайдером”

- Чим вирізняється стиль роботи Інтернет-провайдера Airbites?

А.С.: - У кожному місті, де працює наша компанія, ми абсолютно відкриті та завжди готові до співпраці із міською владою, управлінням житлово-комунального господарства, ЖКП й об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків, навчальними закладами і громадськими організаціями. Ми вимагаємо від працівників підрядних організацій толерантності та ввічливості у стосунках із громадянами. До нас люди ставляться так, як ми ставимося до них, - привітно і доброзичливо. Ми прагнемо зробити їх вільними, розширюючи можливості кожної людини в безмежному спілкуванні й одержанні інформації за допомогою телекомунікаційних мереж нового покоління.

П.М.: - Компанія Airbites забезпечує цілодобову технічну підтримку роботи мережі. У колл-центрі у Львові, який отримує дзвінки з усієї України, працюють професійно вишколені люди. Мережа Airbites діє на високому технічному рівні, до якого ми йшли роками. Наступного року виповниться п’ять років роботи компанії Airbites на вітчизняному ринку телекомунікаційних послуг. Головна наша мета - стати вашим домашнім провайдером. Вдячні відгуки клієнтів про нашу роботу свідчать, що нам це вдається. Користуючись нагодою, вітаю через “Рівне-Ракурс” усіх наших партнерів та клієнтів, колег, друзів і читачів газети з Міжнародним днем Інтернету. Airbites бажає Вам не тільки віртуального, але й реального щастя!

Інтернет-центр компанії Airbites

33013, м. Рівне, вул. Шевченка, 105;

тел.: (0362) 64-91-91; www.airbites.net.ua

29.09.2011Спілкувався Олександр ОЛЬХОВИК


Переглядів: 1530

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21180)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17329)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14557)
• Допомога під час карантину [967] (14481)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14317)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14131)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14004)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13976)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13966)
• Живи до ста! [965] (13952)
• Бюджет і ми… [965] (13888)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13881)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13754)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13662)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13658)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13604)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13215)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13187)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (447)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (71)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (68)
• Тонкощі заварювання кави (65)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (64)
• Небезпека вологих серветок (61)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (61)
• Пиріг «Чорний ліс» (60)
• Часникові стрілки корисніші за часник (58)
• Особливості вживання видів води (58)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (56)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (55)
• А ваш шампунь безпечний? (54)
• Нецукровий діабет (51)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (47)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"