Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №616 від 15.08.2013p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Якість життя

“Данко” і “Рівнетерм” несуть тепло та комфорт у ваш дім

“Данко” і “Рівнетерм” несуть тепло та комфорт у ваш дім

60% сучасної опалювальної техніки, виготовленої рівненським підприємством, іде на експорт

Україну називають “енергетичним монстром”. Ведучи нескінченні розмови про енергозалежність та дорожнечу енергоресурсів, ми дозволяємо собі використовувати їх у виробництві, житлово­комунальному господарстві в кілька разів більшому обсязі, ніж розвинені і значно багатші від нас країни Європи. Сусідня Польща, яка мало відрізняється від нас за населенням, споживає лише 15 мільярдів кубів газу, і непогано живе. А ми, за підсумками 2012 року, спожили понад 48 мільярдів кубів газу. У зв’язку з цим гостро постає проблема скорочення споживання природного газу і переходу на альтернативні джерела енергії, а саме ­ на тверде паливо (вугілля і торф) та відходи лісового, деревообробного й сільськогосподарського виробництва. Все це сьогодні створює сприятливі умови для значного збільшення попиту на сучасну опалювальну техніку, що працює на твердому паливі, вважає генеральний директор ПрАТ “Агроресурс”, заслужений машинобудівник України Володимир РЕДЬКО (на фото).

Широкий модельний ряд та оптимальний вибір

- Володимире Миколайовичу, у зв’язку з тим, що значне подорожчання енергоносіїв стане невідворотною реальністю після президентських виборів 2015 року, великий інтерес у споживачів, особливо підприємств малого і середнього бізнесу та організацій із бюджетним фінансуванням - лікарень, шкіл, дитсадків та інших закладів соціальної сфери, викликають котли вироб­ництва ПрАТ “Агроресурс”, що працюють на твердому паливі. Перш за все, розкажіть, будь ласка, про ці новинки.

- З 2012 року підприємство розпочало розробку моделей промислових котлів, що працюють на твердому паливі. Це - твердопаливні котли серії “Данко-ТС” (модельний ряд включає котли потужністю від 100 кВт до 500 кВт) та котел водогрійний твердопаливний стальний з механізованою подачею палива “Данко-250 ТСм” (потужність - 250 кВт). Котли серії “Данко-ТС” працюють на різних видах палива: вугілля кам’яне, брикети торф’яні, пресовані брикети (з тирси, соломи, лузги соняшника), фрезерний торф, дрова, щепа і відходи деревообробної промисловості. Коефіцієнт корисної дії котлів серії “Данко-ТС” - 82%.

Котел водогрійний твердопаливний стальний з механізованою подачею палива “Данко-250 ТСм” - це повністю механізований процес горіння твердого палива і підтримання заданої користувачем температури теплоносія чи погодозалежним керуванням. Він оснащений футерованою топкою та рухомою колосниковою решіткою. Розділена подача повітря в топку забезпечує найбільш ефективне та повне спалювання твердого палива. Автоматизовані розпал котла, продувка труб конвективної частини теплообмінника, система пожежогасіння на лінії подачі палива та захист котла від закипання.

- Чи мають споживачі можливість найбільш оптимально підібрати потрібний їм твердопаливний котел відповідно до конкретних вимог?

- Три конструктивні серії твердопаливних котлів “Данко” та широкий модельний ряд потужністю від 12,5 до 80 кВт здатні задовольнити потреби споживачів в опаленні приміщень площею від 100 до 800 кв.м, а можливість каскадного під’єднання кількох котлів в одну систему дає змогу опалювати об’єкти зі значно більшою площею. Котли серії “Данко ТН” представлені потужностями 12,5, 16, 20 і 27 кВт. Котли серії “Данко Т” випускаються потужністю 35, 50 і 80 кВт. За бажанням споживача котли цих серій додатково можуть бути оснащені термостатичним регулятором тяги або вентилятором та контролером Euroster-11W, що керує роботою вентилятора і помпи опалювальної системи.

ПрАТ “Агроресурс” виготовляє також побутові комбіновані апарати “Данко АКТВ” потужністю 15 та 20 кВт (котли-плити) зі сталевим теплообмінником, чавунними колосниками і чавунною плитою. Ці котли-плити призначені для опалення житлових будинків і споруд комунально-побутового призначення, обладнаних системою водяного опалення, а також для приготування їжі.

“Агроресурс” - лідер економіки України

- У чому секрет успішного просування опалювальної техніки, створеної руками майстрів ПрАТ “Агроресурс”, на внутрішньому та міжнародному ринках?

- Значна популярність продукції підприємства пояснюється, перш за все, її технічними характеристиками, ціновою привабливістю, економічністю, і, що найголовніше, екологічністю. Котли “Данко”, “Рівнетерм” та “ОК” користуються великим попитом не тільки у споживачів нашої держави, але й у країнах СНД. Їх експортна складова торік сягнула 60 відсотків виготовленої підприємством продукції. Нині 700 тисяч котлів, які вже стали візитною карткою товариства, приносять у холодну пору року тепло і затишок у помешканнях жителів України, Росії, Білорусі, Молдови, Казахстану та Грузії. Сьогодні асортимент продукції ПрАТ “Агроресурс” налічує понад 300 моделей опалювальної техніки потужністю від 2 кВт до 1,6 МВт - котлів, конвекторів та водопідігрівачів, здатних обі­гріти й забезпечити гарячим водопостачанням як котеджі, квартири, так і великі виробничі приміщення. Система управління якістю на підприємстві відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2008.

- Напередодні 16-річчя зас­нування “Агроресурсу” не зайве згадати приємні події в його трудовій історії.

- Висока якість продукції, натхненна та результативна праця колективу підприємства знайшли своє визнання. У квітні 2013 року було визначено офіційних переможців загальнодержавного безкоштовного рейтингу підприємств України у сфері зовнішньоекономічної діяльності за результатами 2011-2012 років. “Агроресурс” зайняв перше місце у національному бізнес-рейтингу серед експортерів України у галузі “Реактори ядерні, котли, машини, обладнання і механічні пристрої їх частини”. Підприємство було нагороджено Медаллю “Лідер галузі 2012” та Національним сертифікатом “Лідер галузі 2012”. Даний рейтинг визначив справжніх лідерів економіки України на основі офіційних даних Державної статистики.

В 2012 році “Агроресурс” став переможцем Всеукраїнського конкурсу якості продукції “100 кращих товарів України 2012” в номінації “Промислові товари для населення” за випуск котла твердопаливного “Данко 12,5 ТН”. Підприємство також було переможцем цього конкурсу в 2003, 2004 та 2005 році, було лауреатом Міжнародного академічного рейтингу популярності “Золота фортуна”, здобуло Золоту медаль на Всеукраїнському конкурсі “Кращий вітчизняний товар року” та отримало диплом лауреата Міжнародного конкурсу “Золоті торгові марки”. Починаючи з 2008 року, щороку входить до числа лідерів Національного Бізнес Рейтингу в галузі “Виробництво металевих резервуарів, радіаторів та котлів центрального опалення”. У 2011-му “Агроресурс” переміг у ІХ Загальноміському відкритому рейтингу популярності м. Рівне “Гордість міста” в номінації “Кращий виробничий колектив”, а наступного року став переможцем цього рейтингу в номінації “Кращий керівник підприємства”.

Кожен ювілейний котел - благодійний подарунок!

“Агроресурс” також відомий постійною увагою та турботою підприємства про людей, які потребують допомоги і пік­лування держави та громади. Невід’ємним атрибутом діяльності товариства є його участь у багатьох благодійних акціях. Зокрема, на початку виробничої діяльності керівництвом було прийнято рішення - кожен ювілейний котел виділяти на благодійні цілі. Таким чином, вже більше 100 наших виробів було подаровано тим, хто найбільше їх потребує - багатодітним сім’ям, ветеранам, інвалідам війні, дитячим будинкам та іншим соціально незахищеним верствам населення. До того ж, на підприємстві не роблять із цього ніякого піару. Просто звертаються до управління праці та соцзахисту населення Рівненського міськвиконкому і просять списки соціально вразливих категорій жителів обласного центру. 14 серпня один з них - рівнянин Володимир Федорчук - став щасливим власником 700-тисячного котла, випущеного нашим підприємством напередодні 16-ї річниці його народження. 700-тисячна армія споживачів високоякісної опалювальної техніки в Україні та країнах Близького Зарубіжжя вдячна за комфорт колективу ПрАТ “Агроресурс”, який на дружну й ефективну працю надихає корпоративний девіз: “Миру і тепла Вашому дому!”

На сьогодні близько 700 тисяч опалювальних приладів, виготовлених ПрАТ “Агроресурс”, обігріває помешкання населення України та країн Близького Зарубіжжя. Кожен п’ятий котел у нашій державі випускає “Агроресурс”.

ПрАТ “Агроресурс” працює на сучасному високотехнологічному устаткуванні: штампувальні лінії фірми Amada (Японія), листозгинальні преси Finn­Power (Фінляндія) та Amada (Японія), конвеєри для збирання продукції, автоматизована лінія порошкового фарбування Ideal­Line (Данія).

ПрАТ “Агроресурс”

м. Рівне, вул. Нижньодворецька, 35;

тел./факс: (0362) 26-65-02;

www.agroresurs.ua;

е-mail: rivne@agroresurs.com.ua

Підготував Олесь ДУБОВИК

P.S. “Рівне-Ракурс” сердечно вітає з 16-річчям заснування підприємства колектив і керівництво ПрАТ “Агроресурс”. Редакція газети та її читачі щиро бажають вам щастя, здоров’я, сімейного благополуччя, невичерпного оптимізму та нових трудових звершень.

15.08.2013


Переглядів: 1121

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21070)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17212)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14467)
• Допомога під час карантину [967] (14381)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13908)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13880)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13861)
• Живи до ста! [965] (13854)
• Бюджет і ми… [965] (13787)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13780)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13506)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13118)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13100)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (851)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (89)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (81)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (81)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (80)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (78)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (78)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (78)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (76)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (71)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (70)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"