Для тіста змішати опару, воду, мед, борошно і сіль, замісити тісто. Борошна не підсипаємо, а вимішуємо поки тісто не почне відставати від рук. Я роблю це методом складання – розтягую тісто, а потім складаю як конверт і так кілька раз.
Готове тісто залишаємо в покої на 20 хвилин. Тоді ділимо його на 12 кульок. Кожну кульку пробиваємо посередині пальцем і крутимо, щоб утворився великий отвір. Викладаємо заготовки на деко, прикриваємо рушником і залишаємо на годину.
Готуємо луг: воду довели до кипіння, додали соду. По черзі занурюємо наші бублики на секунд 30 з кожного боку, викладаємо на підніс, щоб трохи стікла води. Заготовки трохи поморщаться, але в духовці розійдуться. Тепер викладаємо бейгли на деко, але перед цим їх можна занурити у мак, кунжут, насіння льону чи просто присипати крупною сіллю.
Випікаємо при 240С 15 хвилин, до золотистого кольору.
¤ Андрій Карауш: «Ми працюємо в ринкових умовах за соціальним тарифом…»Завершується рік. Саме час підвести підсумки і зрозуміти, що потрібно зробити всьому колективу РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» в наступному році. Про це ми попросили розповісти директора підприємства Андрія Карауша....
| | ¤ Віктор Шакирзян: «Працювати так, аби люди відчували зміни»У владу Рівного прийшли нові люди. Це феномен нинішньої виборчої кампанії. Якщо раніше з каденції в каденцію ми бачили на ключових посадах обласного центру людей, які десятиріччями працювали на різних посадах в органах виконавчої влади, то сьогодні саме «нові обличчя» визначають напрямки роботи складної системи міського господарства. До таких людей належить новий секретар рівненської міської ради Віктор Шакирзян, з яким автору вдалося зустрітись цього вівторка....
|
¤ Східний гороскоп:яка тварина правитиме у 2021 роціНовий рік – час чудес, виконання бажань, тому люди заздалегідь задаються питанням, яким буде 2021 рік, якої тварини за гороскопом. Адже важливо знати, в чому зустрічати і що готувати на святковий стіл, а також що чекає світ у наступному році....
| | ¤ Дивовижні різдвяні страви у різних країнах світуФранція
Святкування у Франції починаються серйозно напередодні Різдва, після опівночі. Часто основою стравою на столі є морепродукти, французи, в основному надають перевагу лососю або устрицям....
|
|