Збиваємо міксером 150гр. вершкового масла кімнатної температури, поступово додаючи охолоджену яблучну масу. Ставимо в холодильник.
Для коржів: на водяній бані розтоплюємо 50гр.масла, 2ст.л. меду, 2ст.л.цукру, 1яйце. Довели до однорідної маси, зняли з вогню, охолоджуємо.
До заварної маси додаємо 375гр.борошна, його може знадобиться менше або більше. Коли місимо тісто, дивимося щоб воно відлипало від рук, було пружним, тоді консистенція правильна. Ділимо на 5 частин, кладемо їх в холодильник на годину.
Тісто розкачуємо прямо на папері для випічки. Випікаємо при 170С° 5-7 хвилин, як тільки краї будуть темніти, відразу виймаємо з духовки. Відразу вирізаємо коржі потрібного діаметру.
Варимо сироп 50гр.цукру, 50гр води. Всі коржі пропитуємо сиропом.
Промазуємо всі коржі кремом, складаючи їх у торт. Зверху обмазуємо поверхню торту з усіх боків. Обсипати можна крихтами, що залишилися. Обов’язково дати торту відпочити 10-12 годин в холодильнику.