Змішуємо сметану з яйцями, розтопленим маслом, цукром та сіллю. Зверху просіюємо борошно з розпушувачем, ще раз розмішуємо. Тіста вийде густе, як на оладки.
Для начинки цибулю ріжемо, тушкуємо хвилин 5 на середньому вогні. Яйця нарізаємо, додаємо до цибулі, солимо, перчимо за смаком, тушкуємо ще 5 хвилин, охолоджуємо.
В форму викладаємо половину тіста, зверху начинку, а тоді знову тісто, розмазуємо його лопаткою поверх начинки, щоб повністю її закрити.
Випікаємо при 170С° 40-50 хвилин до рум’яної шкоринки.
¤ Чим корисний часник?Ми звикли вважати часник спецією, але, насправді, цей овоч може принести величезну користь для здоров’я. Тільки треба вміти його правильно їсти....
| | ¤ Арсенал боєприпасів виявили у квартирі рівнянинаПравоохоронці вилучили у рівнянина пістолет Макарова, шість гранат й вісім запалів до них, чотири детонатори, три димові шашки та понад 850 патронів до різної зброї....
|
¤ Стала жертвою шахраїв, намагаючись отримати соціальну допомогу34-річна жителька Дубенського району побачила у соціальній мережі допис із інформацією про виплату, яку можна отримати від держави. Перейшовши за посиланням – вказала дані банківської картки, зокрема й CVV-код та пін-код....
| | ¤ НМТ на Рівненщині: з 14 березня стартує реєстрація, а 14 травня – тестування14 березня стартує реєстрація для проходження національного мультипредметного тесту в 2024 році. А основна сесія НМТ триватиме з 14 травня до 25 червня....
|
|