Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №968 від 11.06.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Червень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Липень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Новини Рівне

#Ракурс добрих порад

7 помилок, які ми всі робимо на кухні

7 помилок, які ми всі робимо на кухні

Ці звичні помилки не є поганими звичками і не виникають в результаті поспіху. Іноді навіть найкраще сплановані дії та звична діяльність можуть виявитись помилками, які ми робимо щодня. Серед них можемо назвати такі:

Не зберігаємо трави свіжими на кухні

Кожен любить добре приправлену страву, часто з використанням таких спецій, як кінза, базилік, м’ята, або петрушка. Дуже часто купуємо їх свіжими та зберігаємо в пластикових контейнерах або пакетах. Такий спосіб підходить, аби принести зелень додому і не пошкодити, але як тільки ви зайшли до помешкання, необхідно дістати трави з упаковки та зберігати у прохолодному місці. Якщо є можливість слід поставити їх у чашку з водою. Це не дасть травам швидко зів’янути.

Не менш важливо зберігати ніжні рослини подалі від екстремальних температур. Якщо вони будуть знаходитись біля плити, або ж на полиці холодильника, термін їх придатності скоротиться.

Це одна із тих помилок, які ми робимо на кухні, через яку втрачається тонкий аромат духмяних трав, а ми змушені витрачати все більше грошей на зелень, що зберігатиме свіжість лише день чи два.

Найкраща альтернатива зберігання зелені свіжою – купити невеличкий горщик та посадити декілька різновидів трав. Усе що потрібно – це невеличкий простір для садових потреб.

Зберігаємо відкриті консерви

Консервовані продукти мають низку переваг. Вони довше зберігаються і можна використовувати несезонні продукти. Проте слід пам’ятати, що відкривши консерву, необхідно використати увесь її вміст.

Консервні банки зазвичай роблять із алюмінію, або сталі. Ці метали стійкі до корозії, поки не піддаються впливу повітря. Коли відкривається банка, починається процес окислення, і через кілька годин матимемо іржу змішану з їжею. Якщо не весь вміст консервної банки використовується, слід пам’ятати, що тоді залишки продуктів треба зберігати у холодильнику у контейнері, або у морозильній камері. Пластикові чи металеві контейнери – найкращий варіант для такого виду продуктів. Це ще один вид типових помилок, оскільки часто те, що ми не спожили заразом, залишається у тарі виробника.

Неправильно чистимо банани

Це не є тією помилкою, яка може завдати шкоду здоров’ю, але це погана звичка, що пристала до більшості із нас. Більшість людей чистить банани згори донизу, тоді як правильно починати чистити знизу. Можливо, цей спосіб видається дивним, але він є найпростішим для очищення цього фрукту.

Відриваємо фольгу

Ви саме та людина, яка розриває фольгу там, де заманеться уздовж рулону? Ви ніколи не помічали наявність гострого краю на внутрішній стороні коробки, як правило, у вигляді зигзагу?

Це типова помилка. Правильно спершу виміряти, скільки фольги вам потрібно, а потім помістити його уздовж краю коробки. Таким чином, все, що вам потрібно зробити, це швидкий рух для точного відриву.

Неправильно чистимо картоплю

Без сумніву, це траплялося і з вами. Коли чистили картоплю, напевне, завжди зрізали товсту шкірку. Так неправильно, але існує просте рішення даної проблеми.

Наступного разу, коли будете чистити картоплю,спробуйте такий алгоритм дій:

• Помийте картоплю.

• Візьміть ніж і проведіть коло по шкірці.

• Відваріть картоплю.

• Як тільки картопля буде готова, дістаньте її та помістіть у холодну воду.

• Очистіть шкірку руками.

Це так просто, оскільки шкірка відстане відразу ж. Коли взяти це до відома і зробити декілька кроків назустріч змінам, можна заощадити багато часу… і багато картоплі.

Неправильно миємо мікрохвильовку

Ймовірно, більшість воліла б краще сходити до стоматолога, ніж помити мікрохвильову піч. Але це так легко, якщо покласти вологу губку у пристрій, увімкнути його на хвилину, а потім вийняти губку.

Виявиться, що вода випарувалась і зволожила залишки бруду всередині мікрохвильовки. Все, що тепер потрібно – це протерти її до чистоти. Ви здивуєтесь, коли побачите наскільки швидко можна видалити залишки бруду.

Подаємо страви на холодних тарілках

Кожен намагається приготувати страви у якнайкращий спосіб, зберігаючи їх при відповідних температурах. Але якщо подавати страви на холодних тарілках, усі зусилля зійдуть нанівець!

Їжу в у ресторанах подають на тарілках певної температури. Якщо це холодна страва, тарілка теж має бути холодна. Якщо гаряча – тарілку підігрівають для підтримки температури страви.

11.06.2020


Переглядів: 679

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 971 від 02.07.2020p.
¤ 
Зіткнення двох мотоциклів: один із водіїв у реанімації

Зіткнення двох мотоциклів: один із водіїв у реанімації

Автопригода сталася 26 червня близько четвертої ранку поблизу села Повча Дубенського району....

¤ 
Завідувачку кафедри затримали на хабарі

Завідувачку кафедри затримали на хабарі

Реалізацію провели 30 червня працівники слідчого управління спільно із оперативниками управління стратегічних розслідувань за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області....

¤ 
129 замість 490: Навіщо скорочувати кількість районів в областях?

129 замість 490: Навіщо скорочувати кількість районів в областях?

Цього року Україна підходить до наступного етапу децентралізації – утворення нових меж районів замість тих, що існують зараз. 12 червня уряд підтримав відповідний проєкт постанови Верховної Ради. Тепер остаточне рішення за парламентом. Відповідно до плану, кількість районів скоротиться майже у 4 рази – з 490 до 129. Як це вплине на мешканців та що буде зі старими районами, з’ясував Центр громадського моніторингу та контролю....

¤ 
1 липня розпочалося повернення коштів за пробне ЗНО

1 липня розпочалося повернення коштів за пробне ЗНО

З 1 липня 2020 року МОН спільно з ПриватБанком розпочинають повертати учасникам пробного ЗНО кошти, сплачені раніше за участь у тестуванні. Що потрібно знати, щоб швидко отримати кошти?...





Найпопулярніші статті:

• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (1157)
• Живи до ста! [965] (1119)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (1115)
• Бюджет і ми… [965] (1114)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (1113)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (1112)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (1092)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (1088)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (1083)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (928)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (883)
• Допомога під час карантину [967] (876)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (874)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (868)
• Пиріг з зеленою цибулею [964] (853)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (851)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (851)
• Гостра бюджетна пандемія… [964] (844)

ТОП-15 свіжого номера:

• Завідувачку кафедри затримали на хабарі (51)
• Зіткнення двох мотоциклів: один із водіїв у реанімації (51)
• Що буде з пальним? (49)
• Кабачково-сирні вафлі (48)
• 129 замість 490: Навіщо скорочувати кількість районів в областях? (47)
• 5 трюків з мікрохвильовою, про які ви не знали (47)
• 1 липня розпочалося повернення коштів за пробне ЗНО (46)
• Як вибрати форму для випічки (42)
• Цибульна лушпайка врятує огірки від хвороб (33)
• Чому німіють руки і ноги (30)
• Названий четвертий постраждалий у ДТП з Михайлом Єфремовим (29)
• Як вирощувати та доглядати за лавандою (28)
• Що робити при серцевому нападі (27)
• Як полегшити свербіж і набряки при укусах комах (26)
• Що треба знати про вологі серветки (25)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2020 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс