Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №970 від 25.06.2020p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Липень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Серпень 2020p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Новини Рівне

#Ракурс добрих порад

Кілька порад досвідчених кулінарів, щоб шинка вийшла м’яка та смачна

Кілька порад досвідчених кулінарів, щоб шинка вийшла м’яка та смачна

Пересмажилося, підгоріло, не пропеклося – з цими проблемами стикався кожен, хто пробував спекти великі шматки м’яса. Ось кілька корисних порад, які допоможуть уникнути прикрих помилок і дозволять приготувати смачне, соковите і рівномірно пропечене м’ясо.

Як смачно запекти м’ясо

Запікання м’яса починається з вибору правильного шматка. Ідеально підійдуть шматки м’яса без кісток: вирізка, філе, окіст. Шматок, який ти хочеш запекти цілком, повинен важити не більше 2-2,5 кг. Занадто великий підгорить по краях і так і не пропечеться в середині.

Будь-який вид м’яса для соковитості та аромату можна додатково нашпигувати салом або часником. Пісне м’ясо м’яким і соковитим зробить маринад. Для свинини відмінно підходить гірчиця і мед, яловичина чудово поєднується з кисло-солодкими соусами й прованськими травами.

1. Заздалегідь додайте спеції

Щоб спеції та приправи встигли передати великим частинам туші свій аромат, м’ясо слід натерти ними заздалегідь, ввечері напередодні приготування. У розкритому вигляді присмачене приправами м’ясо необхідно покласти на тацю і залишити в холодильнику до наступного дня. Ночі буде цілком достатньо, щоб м’ясо просочилося запахом спецій.

2. Дайте м’ясу дійти до кімнатної температури

Деякі господині відправляють м’ясо пектися просто з холодильника. Цього не можна робити, особливо, якщо це великий шмат. Дістаньте м’ясо з холодильника заздалегідь і дайте йому постояти 2-3 години, щоб встигла зрівнятися температура поверхні та середини шматка. Така хитрість дозволить м’ясу рівномірно пропектися.

3. Рум’яна скоринка

Більшість господинь просто ставлять м’ясо в духовку і чекають, коли воно запечеться. В результаті виходить сіре, гумове м’ясо, яке не подобається нікому.

Для отримання рум’яної скоринки метод запікання доведеться повністю переглянути. Якщо дозволяють розміри шматка, то перед відправкою м’яса в духовку його необхідно обсмажити на пательні до рум’яної скоринки.

М’ясо великих розмірів відразу ставте в розігріту до 220-250 градусів духовку і запікайте, поки воно не покриється золотистою скоринкою, потім зменшіть температуру до 160-180 градусів і продовжуйте випікати до бажаного результату.

4. І м’ясу потрібен відпочинок

Будь-якій м’ясній страві після запікання потрібно дати відпочити, щоб соки, що знаходяться в ній рівномірно розподілилися всередині шматка.

Стейкам для цього достатньо 10-15 хвилин, а ось великим шматкам знадобиться більше часу. Перед тим, як розрізати та подати на стіл, залишьте запечене м’ясо в теплому місці під фольгою або рушником і дай йому відпочити 15-30 хвилин.

5. Правильна нарізка зробить м’ясо м’яким

Перед тим як нарізати м’ясо, уважно подивися на шматок. Ви побачите лінії, що йдуть по довжині шматка м’яса. Це волокна. Розрізаючи м’ясо поперек волокон, ви зробите його шматки більш м’якими та соковитими.

25.06.2020


Переглядів: 278

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 975 від 30.07.2020p.
¤ 
Відпочинок в Карпатах з церквою «Христос є відповідь»

Відпочинок в Карпатах з церквою «Христос є відповідь»

З 13 по 18 липня відбулася чергова, вже дев’ятнадцята туристична подорож в Карпати з церквою «Христос є відповідь». На цей раз перлину України відвідали 60 людей, серед них було 13 сиріт, які до цього не мали можливості побачити живописні карпатські схили. Тепер вони це змогли зробити зовсім безкоштовно, за рахунок місії «Христос є відповідь»....

¤ 
Електронні лікарняні.

Електронні лікарняні.

Коли чекати і як користуватись?...

¤ 
Кожен п’ятий споживач газу не сплатив рахунки через коронавірус

Кожен п’ятий споживач газу не сплатив рахунки через коронавірус

В першому півріччі на газовому ринку не вдалось досягти прийнятного рівня сплати за доставку газу. Борги споживачів перевищують 2 млрд. грн., тобто не був сплаченим кожен п’ятий платіж....

¤ 
Власникам корів на Рівненщині відшкодовують кошти за придбані доїльні апарати

Власникам корів на Рівненщині відшкодовують кошти за придбані доїльні апарати

Селянам Рівненщини частково відшкодують кошти за придбане обладнання, зокрема, доїльні апарати. Фінансова підтримка сільгоспвиробників передбачена Комплексною програмою розвитку агропромислового комплексу Рівненської області на 2018 – 2022 роки....

¤ 
Хто заплатить за комерційні вузли обліку води?

Хто заплатить за комерційні вузли обліку води?

Минулого вівторка відбулась зустріч директора Рівненського обласного комунального підприємства «Рівнеоблводоканал» Андрія Карауша з членами міської Ради голів ОСББ. Сама зустріч тривала три години, і про її підсумки автор попросив розповісти самого Андрія Карауша....





Найпопулярніші статті:

• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (1435)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (1418)
• Живи до ста! [965] (1416)
• Бюджет і ми… [965] (1414)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (1409)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (1387)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (1376)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (1375)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (1371)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (1305)
• Допомога під час карантину [967] (1225)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (1215)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (1162)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (1157)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (1157)
• Гостра бюджетна пандемія… [964] (1142)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (1141)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (1138)

ТОП-15 свіжого номера:

• «Кармановірус»… (79)
• Кожен п’ятий споживач газу не сплатив рахунки через коронавірус (79)
• Електронні лікарняні. (76)
• Власникам корів на Рівненщині відшкодовують кошти за придбані доїльні апарати (74)
• Шоколадні мафіни з сирною начинкою (72)
• Хто заплатить за комерційні вузли обліку води? (72)
• 5 простих способів очистити повітря в кімнаті (71)
• Відпочинок в Карпатах з церквою «Христос є відповідь» (70)
• 10 речей, які треба викинути або купити нові, заради свого здоров’я (69)


 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2020 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31, (098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31, (098)0565477

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс