Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №290 від 03.05.2007p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Абітурієнт-2007

Микола  Григорович Лустюк

Європейський університет

Елітна освіта плюс два дипломи - державного і міжнародного зразка

Європейський університет - неодноразовий переможець Міжнародного Академічного Рейтингу популярності та якості “Золота Фортуна”, лауреат конкурсів “100 найкращих підприємств України” та “Кращий навчальний заклад нового покоління”, нагороджений золотою медаллю “Незалежність України”, переможець національного конкурсу “Золоті торгові марки”

2002 року в номінації “Виховання професійної еліти України”.

Європейський університет - провідний вищий навчальний заклад України. Він вирізняється сучасними технологіями навчання, кваліфікованими викладачами, сімейною атмосферою та батьківською турботою про кожного студента. І, що найважливіше, вважає директор Рівненської філії Європейського університету, кандидат технічних наук, доцент Микола ЛУСТЮК, - відповідає найвищим стандартам якості навчання: його випускники отримують солідний базовий капітал знань і навичок для майбутньої кар’єри.

Інакше й бути не може. Адже Європейський університет здійснює міжнародне співробітництво з університетами й освітянськими центрами країн Європи та США. З січня 2003 року Європейський університет став членом міжнародної асоціації університетів. Матеріали про Європейський університет включені до довідників ЮНЕСКО - “Міжнародний довідник університетів”, “Навчання за кордоном”.

“У нас немає конкурентів”

- В Європейському університеті, - розповідає Микола Григорович, - підготовка і перепідготовка фахівців проводиться на денній, заочній та дистанційній формах навчання з восьми напрямів підготовки, за 15 спеціальностями та 18 спеціалізаціями (освітньо-кваліфікаційні рівні: бакалавр, спеціаліст, магістр) та 10 спеціальностями за рівнем молодший спеціаліст. Належний рівень підготовки фахівців забезпечують високопрофесійні вітчизняні та зарубіжні викладачі. Всього до навчального процесу залучено більше, ніж 1500 викладачів, серед яких понад 65 відсотків докторів та кандидатів наук.

У нас немає конкурентів, адже організація навчального процесу в університеті спрямована не тільки на отримання студентами необхідних професійних знань та навичок, а й на формування особистості, яка впевнено може претендувати на відповідне місце в соціально-економічній системі держави: науці, виробництві, підприємництві. Університет допомагає студентам у створенні своєї інтелектуальної власності на основі поєднання навчального процесу з практикою наукової, науково-технічної та інноваційної підприємницької діяльності.

З 2004/2005 навчального року в університеті впроваджена кредитно-модульна система організації навчального процесу, що відповідає вимогам Болонської декларації. Однією з інноваційних форм організації навчального процесу є тренінгові заняття, що проводяться у спеціально створених навчально-тренувальній фірмі та навчально-тренувальному банку. У процесі навчання студенти виконують професійні функції працівників підрозділів фірми - виробничого, комерційного, бухгалтерського, менеджерського та інших.

В університеті сформована система наскрізної практичної підготовки студентів першого-п’ятого курсів та діє система їхньої професійної адаптації до умов реальної економіки, що гарантує практично стовідсоткове працевлаштування випускників.

Європейський університет уклав двосторонні угоди про наукове та навчально-практичне співробітництво майже з 200 діючими комерційними фірмами, спільними підприємствами, банками, фінансово-кредитними організаціями, які є сучасним полігоном для практичної підготовки студентів та працевлаштування випускників. Також передбачено стажування студентів за обраним фахом з одержанням відповідних сертифікатів у Польщі, Великобританії та США.

“Потужна матеріально-технічна база, високопрофесійні науково-педагогічні кадри, оновлений зміст навчання та його гуманізація, застосування в навчальному процесі сучасних комп’ютерних інформаційних технологій та інноваційних форм навчання, можливість поглибленого вивчення іноземних мов, - вважає Микола Лустюк, - сприяють ефективному оволодінню професією та формуванню особистості майбутніх фахівців - випускників Європейського університету”.

“Ми самі собі конкуренти”

- Ми пишаємося тим, що за нашим навчальним закладом закріпилася назва “елітний”, - продовжує Ігор СЕМЕЩУК, відповідальний секретар приймальної комісії Рівненської філії Європейського університету, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри математичних дисциплін та інформаційних систем. - Елітність отриманої в університеті освіти базується на високому рівні професійних знань, досконалому освоєнні сучасної комп’ютерної техніки. Для відчуття абсолютної впевненості в собі і безпроблемного працевлаштування у провідних вітчизняних фірмах та за кордоном людині з сучасним світоглядом достатньо: вільно володіти іноземними мовами; комп’ютером та інтелектуальними технологіями для інформаційного забезпечення своєї спеціальності, мати високий рівень спеціальної підготовки за обраним фахом, знати основи світової і національної культури.

Все це є основою основ освітньої діяльності Європейського університету. Постійно поліпшуючи якість навчального процесу, ми стали врешті-решт, самі собі конкурентами: у нас кращі навчальні технології конкурують із найкращими на всіх факультетах та кафедрах. А зараз пропоную майбутнім абітурієнтам ближче познайомитися зі спеціальностями, які вони можуть здобути в Європейському університеті.

Випускник кафедри системного програмування - це висококваліфікований спеціаліст за фахом “Інформаційні управляючі системи і технології”. Він володіє сучасними інформаційними технологіями та вміє їх застосовувати в різних галузях: у банківських установах і приватних фірмах, в наукових, проектних та конструкторських установах, на промислових підприємствах, у державному управлінні та бізнесі. У зв’язку з поглибленням комп’ютеризації суспільної діяльності в усьому світі попит на таких фахівців постійно зростає як в Україні, так і за кордоном.

Зокрема, фінансове управління, банки, управління внутрішніх справ, податкова інспекція, управління соціального захисту та різні комерційні структури використовують програмне забезпечення, що створюється висококваліфікованими програмістами. Саме таким спеціалістом ви зможете стати, якщо будете навчатися на кафедрі математичних дисциплін та інформаційних систем.

“Документознавство та інформаційно-аналітична діяльність”. Це спеціальність професійних документознавців-аналітиків управлінської, економічної, фінансової, банківської та міжнародної інформації - фахівців найвищого професійного рівня, які, завдяки поєднанню основних базових знань із вмінням обробляти інформацію, можуть працювати на всіх рівнях управління або займатися інформаційним бізнесом.

Бухоблік - це

мова бізнесу

“Облік і аудит”. Бухгалтерський облік здебільшого називають мовою бізнесу. І це справді так, адже він широко використовується в діловій сфері бізнесових структур. Крім того, термінами і поняттями бухгалтерського обліку широко оперують не тільки бухгалтери і менеджери, фінансисти і плановики, інші фахівці управлінського апарату будь-якого підприємства та його власники, а й інвестори, банкіри, юристи - всі, хто так чи інакше причетний до ділового життя.

Головне завдання бухгалтера - використання наявної інформації, її аналіз та інтерпретація. Кваліфікований бухгалтер повинен знати принципи і методи прийняття господарських рішень в умовах ринкової економіки, правильно відображати їх в обліку та звітності. Опанувавши цю спеціальність, ви матимете змогу обіймати посади: обліковця (реєстрація бухгалтерських даних), конторського службовця (бухгалтерія), інспектора з основної діяльності, касира у банку, інкасатора, бухгалтера, касира-експерта, інспектора-ревізора.

Фахівець за спеціальністю “Фінанси” - це економіст-фінансист високої кваліфікації, підготовлений для виконання різноманітних організаційно-управлінських функцій у всіх галузях економічної діяльності. До цих функцій входять планування, прогнозування, координація, фінансування і кредитування, облік, аналіз, ревізія, контроль, інвестування на підприємствах, у фірмах, страхових компаніях, державному казначействі, фінансових установах, органах виконавчої влади тощо. Він здатний вирішувати завдання у фінансово-економічній сфері на макро- та мікрорівні.

Фахівці з фінансів, як і фахівці з обліку та аудиту, можуть працювати у фінансових управліннях, державних адміністраціях, контрольно-ревізійній службі, у відділах місцевих державних адміністрацій, на підприємствах різних форм власності та в бюджетних установах.

Фахівці, що пройшли навчання за спеціальністю “Економіка підприємства”, володіють сучасними методами та практичними навиками забезпечення ефективності економічної діяльності підприємств, уміють користуватися засобами правової підтримки їх діяльності. Їх готують для організаційно-управлінської, комерційної, аналітичної та науково-дослідної діяльності в галузі менеджменту, маркетингу, соціальної активізації праці в умовах ринку.

Випускник за фахом “Економіка підприємства” може вдосконалювати внутрішньогосподарський механізм функціонування підприємства, обирати та обгрунтовувати стратегічні напрями розвитку підприємства, визначати ефективність інвестиційних рішень та проектів, вишукувати резерви підвищення ефективності діяльності підприємства та його підрозділів, рекомендувати економічно обгрунтовані рішення на підставі аналізу правового поля підприємницької діяльності.

Рівненська філія Європейського університету

5 травня 2007 року проводить “День відкритих дверей”

Запрошуємо на зустріч з адміністрацією та професорсько-викладацьким складом.

Всі бажаючі зможуть ознайомитися з умовами навчання, відвідати навчальні аудиторії, бібліотеку, комп’ютерні класи, пройти попереднє тестування.

Початок об 11.00.

Рівненська філія Європейського університету: 33000, м.Рівне, вул. Київська, 64-б. Тел.: (0362) 623-429; моб.: 8-097-5876481; тел./факс (0362) 620 475. e-mail: eufimb@rv.uar.net ICQ: 102796842 Акредитований МОН України за ІV рівнем. Ліцензія АБ №122179 від 23 травня 2005 р.

03.05.2007Підготував Олександр ОЛЬХОВИК


Переглядів: 1084

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21188)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17330)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14561)
• Допомога під час карантину [967] (14484)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14321)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14135)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14008)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13980)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13972)
• Живи до ста! [965] (13954)
• Бюджет і ми… [965] (13890)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13882)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13757)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13667)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13661)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13609)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13218)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13193)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (540)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (73)
• Тонкощі заварювання кави (68)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (68)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (68)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (65)
• Небезпека вологих серветок (63)
• Часникові стрілки корисніші за часник (62)
• Особливості вживання видів води (61)
• Пиріг «Чорний ліс» (61)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (60)
• А ваш шампунь безпечний? (58)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (57)
• Нецукровий діабет (54)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (50)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"