Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1048 від 30.12.2021p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс незвичайного

Гороскоп на 2022 рік

Гороскоп на 2022 рік

для всіх знаків зодіаку

Тигр уособлює твердість, розум і холодну розсудливість. Головні якості року – хоробрість і мужність, тому домогтися позитивних результатів зможуть лише ті, хто не боїться труднощів. До того ж, 2022 привнесе в життя представників всіх знаків елемент несподіванки і раптовості, тому не варто робити необдуманих вчинків і робити поспішні висновки.

Козеріг (22.12-20.01)

Представники знака, які знаходяться в пошуках чогось – другої половинки, роботи, хобі, прибутку, обов’язково знайдуть те, що хотіли. У цього знака вистачить впевненості в собі, щоб досягти бажаного. Якщо ж Козерога в житті все влаштовує, то гороскоп на 2022 для цього знака зодіаку обіцяє йому спокій і гармонію протягом усього року.

На початку року зірки обіцяють Козерогам втрату роботи. Однак не варто впадати у відчай, можливо, це зміни на краще. В кінці весни представники знака, можливо, знайдуть роботу, про яку давно мріяли. Тому в цей час необхідно уважно прислухатися до вступників пропозицій.

Друга половина року обіцяє бути стабільною і спокійною у всіх відносинах.

Що стосується відносин на любовному фронті, то 2022 принесе зміни в кращу сторону. Здоров’я також буде на висоті. На початку року Козероги можуть позбутися всіх хронічних хвороб. Кращий час для відпочинку і відпустки – кінець літа. В останні місяці року будьте обережні зі шлунком, забудьте про шкідливу їжу і велику кількість солодкого.

Водолій (21.01-18.02)

Новий рік може поставити перед представниками знака безліч завдань, виконати які буде досить проблематично. Також Водоліям необхідно бути гранично уважними і об’єктивними при прийнятті рішень.

Для народжених під знаком зодіаку Водолій, гороскоп на 2022 рік обіцяє удачу на професійній ниві, особливо в перші місяці року. Головне, звертати увагу на дрібниці, адже надмірна самовпевненість може привести до провалу.

Також постарайтеся бути менш емоційними.

На любовному фронті теж все не просто. 2022 рік стане роком сумнівів, з’явиться бажання зробити кардинальні зміни. Однак, необхідно проявити терпіння і постаратися все ретельно зважити перед тим, як прийняти доленосне рішення.

Зі здоров’ям все в порядку, особливо, якщо вести активний спосіб життя і дотримуватися здорового харчування. Влітку будьте обережні, висока ймовірність виникнення серйозних інфекційних захворювань.

Риби (19.02-20.03)

Рік Тигра стане для Риб часом нових можливостей і змін. Найбільш щасливі будуть ті, хто пов’язаний із соціальною та економічною сферою.

Гороскоп на 2022 рік обіцяє для знака зодіаку Риби успіх на професійній ниві. Навіть самі божевільні, на перший погляд, ідеї знайдуть своє втілення в реальності. У вересні потрібно бути більш уважним до справ. У цей період зірки не радять шукати нову роботу. Підготуйтеся до істотних грошових витрат, які можливі в першій декаді листопада. З середини грудня все налагодиться.

В особистому житті представники знаку будуть відчувати безліч складнощів. На початку року вам може здатися, що ви знайшли свою другу половинку, але розчарування настане дуже швидко. У сімейних Риб буде все стабільно.

Починаючи з лютого, представники знака просто «потонуть» в роботі, тому відпустку краще планувати не раніше вересня. Щоб не надірвати здоров’я, виключіть зі свого раціону некорисну їжу, ризик захворіти особливо високий на початку весни. Риби, які страждають від хронічних захворювань, повинні уважно прислухатися до себе протягом усього літа.

Овен (21.03-20.04)

У перші місяці нового року навколишні люди будуть дратувати Овна своєю простотою і легковажністю. Чи не пощастить тим, хто працює під начальством цього знака.

За гороскопом на 2022 рік, період з лютого по липень для знака зодіаку Овен буде щасливим в плані кар’єрного росту. У цей період баранці зможуть реалізувати навіть непідйомні проєкти. Починаючи з літа, з новими справами потрібно бути обережніше. У серпні-вересні Овни можуть придумати якийсь цікавий бізнес-проєкт. Незважаючи на те, що ідея може здатися прибутковою, краще в цьому році за її реалізацію не братися. У жовтні можуть бути серйозні фінансові витрати, тому до цього часу слід обзавестися деякими накопиченнями.

З травня по липень Овнів може мучити безсоння. Тому в цей час найкраще взяти відпустку і добре відпочити. Представникам знака, що має серцеві хвороби потрібно бути дуже обережними восени. У грудні зросте ризик інфекційних захворювань.

Телець (21.04-20.05)

Щоб 2022 рік став для Тельців вдалим, гороскоп на цей період радить представникам цього знаку зодіаку докласти трохи зусиль. Перед Тельцями може відкритися безліч дверей, головне, не пропустити їх і правильно розпорядитися можливостями.

У рік Тигра Тельці можуть сміливо міняти роботу і відправлятися на пошуки місця з найкращими умовами. Також у 2022 році представники знака можуть отримати додатковий дохід. Починаючи з осені, розпоряджайтесь грошима розумніше.

У любовному плані рік буде вдалим. Чекайте несподіваних, але приємних поворотів. Можливо, ваш обранець давно знаходиться поруч з вами.

У рік Тигра не варто затягувати з відпусткою. Відправляйтеся відпочивати вже навесні, так як великий обсяг роботи влітку може і зовсім позбавити вас відпустки. Не важливо, де ви проведете цей час – на курорті або вдома, головне, переключити свої думки з робочих питань.

Близнюки (21.05-21.06)

Цей рік обіцяє Близнюкам великі зміни. Причому тільки на краще. Виняток становить лише сфера особистих відносин, на любовному фронті все не так просто.

На професійному фронті гороскоп обіцяє присутність, як чорних, так і білих смуг. Перша половина року буде не дуже вдалою на професійній ниві. З вересня все остаточно налагодиться. У цей час можна приступати як до пошуків нової роботи, так і домогтися успіху на старій.

На будь-якому фронті буде тиша і порядок, особливо у тих представників знаку, які вважають за краще міцні і стабільні відносини.

Побережіть здоров’я. Так як на роботі успіх наздожене Близнюків тільки в другій половині року, у відпустку доцільно відправитися в середині весни. Представникам знака, що страждають від хронічних хвороб, потрібно бути обережними влітку, особливо це стосується сердечників. У листопаді-грудні можливі проблеми з нервовою системою.

Рак (22.06-22.07)

Наступаючі 12 місяців будуть надзвичайно насиченими для представників цього знака. При цьому, гороскоп обіцяє події, як з позитивним, так і негативним результатом. З іншого боку, 2022 рік назвати нудним і одноманітним не вийде.

Гороскоп для знаку зодіаку Рак на 2022 рік обіцяє досить бурхливе життя на всіх фронтах, що може привести до проблем зі здоров’ям, до емоційного і фізичного виснаження. Чи не виключені труднощі на особистому фронті.

Лев (23.07-23.08)

Гороскоп для Лева на 2022 рік обіцяє, що цей період буде досить сприятливим для представників цього знака зодіаку. Однак, сприятливо, ще не означає, що все буде гладко і спокійно. Втім, все закінчиться добре, а рік буде радувати стабільністю. Серйозних потрясінь ні в кар’єрному плані, ні в особистому житті, ні в плані здоров’я не очікується.

Діва (24.08-23.09)

Рік Тигра для представників знака принесе безліч можливостей для виходу на новий рівень практично у всіх сферах життя. Головне, розраховувати виключно на свої сили і не сподіватися на подачки з боку оточуючих.

За гороскопом на 2022 рік, знаку зодіаку Діва необхідно докласти чимало зусиль і відповідальності, щоб змінити життя на краще.

Також постарайтеся в цей рік довести до логічного завершення всі старі справи, і тільки потім беріться за виконання нових проєктів.

Терези (24.09-23.10)

Гороскоп на 2022 рік для Терезів, обіцяє представникам цього знаку зодіаку тільки хороше. Якщо в 2021 вас переслідували невдачі, то зараз починається біла смуга. Успіх супроводжуватиме в усіх справах.

Для просування по кар’єрних сходах ідеальним часом стане період з початку року по квітень. У цей час представники знаку будуть відрізнятися високою працездатністю. Для пошуку нової роботи більше підійде осінь. Кінець року також обіцяє бути вдалим в кар’єрному плані. А ось в березні потрібно бути обережним, так як можливі суттєві фінансові втрати.

Зі здоров’ям у 2022 році також все буде нормально, особливо сприятливим буде період з лютого по березень. В кінці року вас може почати мучити безсоння, тому в цей час краще піти у відпустку і відпочити.

Скорпіон (24.10-21.11)

Якщо ви за гороскопом Скорпіон, то на 2022 рік зірки обіцяють цьому знаку зодіаку удачу і стабільність.

У першій половині року представники знака легко доб’ються успіху на професійному фронті. Друга половина 2022 також буде успішною, проте кар’єрного росту можуть перешкодити складності на особистому фронті. Якщо давно хотілося поміняти роботу, то весь рік Тигра буде вдалим часом для цього.

Що стосується здоров’я, то висока ймовірність проблем з нервовою системою. Влітку остерігайтеся травм. Відпустку краще планувати на кінець літа початок осені, саме в цей час ви відчуєте максимальну втому.

Стрілець (22.11-21.12)

Незвичайним і повним на неординарні події буде 2022 рік за гороскопом для представників знака зодіаку Стрілець. У ці 12 місяців багато чого буде залежати від дрібниць. Нестабільність і непередбачуваність результату може істотно підкосити нервову систему. Щоб отримати бажане, необхідно прийняти правила гри і не переживати через дрібниці.

30.12.2021


Переглядів: 1159

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21068)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17211)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14466)
• Допомога під час карантину [967] (14380)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14224)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14033)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13878)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13860)
• Живи до ста! [965] (13852)
• Бюджет і ми… [965] (13786)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13777)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13657)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13567)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13565)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13504)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13116)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13098)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (803)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (87)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (80)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (79)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (79)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (77)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (77)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (77)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (76)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (75)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (75)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (75)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (75)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (70)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (67)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"