Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1063 від 14.04.2022p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Травень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс розваг

Hot cross buns. Англійські великодні хрестові булочки

Hot cross buns. Англійські великодні хрестові булочки

225 мл холодного молока; 20 г свіжих дріжджів; 100 г яєць; 65 г цукру; 5 г солі; 500 г борошна; 10 г суміші прянощів (кориця, мускатний горіх, гвоздика, дрібка меленого духмяного перцю); 125 г вершкового масла кімнатної температури; 200 г родзинок; 100 г апельсинових цукатів; 150 мл бренді; 100 г чорного шоколаду.

Заздалегідь замочити сухофрукти у бренді чи сиропі, відкинути на друшляк і дати повністю стекти. Шоколад порубати.

У чаші кухонного комбайна змішати молоко, яйця та подрібнені дріжджі насадкою «весло». Добре перемішати протягом кількох хвилин. Потім додаємо цукор, сіль, борошно, спеції, змінивши насадку на «гачок». Перемішуємо 5 хвилин на першій швидкості, поки тісто не перестане прилипати до стінок чаші. Продовжуючи перемішувати, по шматочках додаємо вершкове масло кімнатної температури. Новий шматочок додаємо щоразу тільки після того, як перший розійшовся у тісті. На це може піти хвилин 15. Вимішуйте ще хвилин 8. Тісто має стати гладким, ніжним, блискучим і трохи шовковистим на дотик.

В останню чергу додайте цукати, родзинки та шоколад, перемішайте лише до об’єднання. Викладіть готове тісто у миску для розстойки та залиште на 2 години у теплому місці.

За дві години тісто збільшиться у розмірі вдвічі.

Злегка обімніть його, викладіть на робочу поверхню і, відриваючи по шматочках 50-60 г, скачайте круглі булочки. Викладіть їх на лист, застелений пергаментним папером.

Залишіть на 20-30 хвилин, потім змастіть поверхню булочок сумішшю з яйця та молока і випікайте при 170оС близько 20-25 хвилин, до золотистого та рум’яного кольору.

Коли булочки трохи охолонуть, змастіть поверхню хрест на хрест розтопленим шоколадом або помадкою із цукрової пудри, соку лимона, прянощів та цедри і подавайте з чаєм або склянкою з молока.

14.04.2022


Переглядів: 833

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1168 від 02.05.2024p.
¤ 
Прості звички для нормалізації рівня холестерину

Прості звички для нормалізації рівня холестерину

Про шкоду холестерину чули всі – він може стати причиною атеросклерозу та ниркової недостатності, підвищує ризики інсульту та інфаркту....

¤ 
Зіткнення мотоцикла із мікроавтобусом

Зіткнення мотоцикла із мікроавтобусом

Автопригода сталася близько 16 години 28 квітня між селами Яблунне та Велике Поле Рівненського району....

¤ 
Рівненщина отримала статус партнера Союзу балтійських міст

Рівненщина отримала статус партнера Союзу балтійських міст

Рівненська область стала партнером Союзу балтійських міст (UBC). Рішення прийняли під час останнього засідання об’єднання у Ризі. Про це повідомив голова Рівненської ОВА Олександр Коваль....

¤ 
В обласній «молодіжці» відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА»

В обласній «молодіжці» відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА»

У Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулося офіційне відкриття оновленого Молодіжного простору «НОТА», який діє в рамках програми «Молодь як провідник української національної ідентичності» – «Мріємо та діємо». Вона спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні та реалізується за підтримки іноземних партнерів IREX та USAID....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21306)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17429)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14641)
• Допомога під час карантину [967] (14559)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14392)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14210)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14093)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14058)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14057)
• Живи до ста! [965] (14027)
• Бюджет і ми… [965] (13965)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13957)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13839)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13742)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13739)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13673)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13294)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13271)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному територію медзакладів освітлять найсучаснішим обладнанням (216)
• Прості звички для нормалізації рівня холестерину (64)
• Чому краще випікати паски в паперових формах, а не в металевих? (63)
• Бамбл-тірамісу (63)
• Рівненщина отримала статус партнера Союзу балтійських міст (57)
• Фольга чи рукав: у чому запікати продукти, щоб було корисніше? (57)
• Зіткнення мотоцикла із мікроавтобусом (56)
• В обласній «молодіжці» відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА» (54)
• Мастопатія любить каву й шоколад (52)
• Несподіваний помічник у побуті (50)
• Перевозили деревину без документів (49)
• Якщо ви помітили зміни на обличчі (49)
• Смертельна автопригода у Рівненському районі (48)
• Що означають прикраси на пасці? (46)
• Як вдома можна визначити натуральність сиру – чи є в ньому крохмаль та «пальма»? (45)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"