Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №1151 від 29.12.2023p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Травень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Ракурс розваг

Торт «Агнес Бернауер»

Торт «Агнес Бернауер»

На 5 коржів діаметром 18 см: білки – 210 г; цукор – 210 г; мигдальне борошно – 180 г; крохмаль кукурудзяний – 20 г; какао – 1 ст. л.; кориця – 1 ч. л.; мигдальні пластівці – 200 г.

Разом з’єднати, просіяти та добре перемішати сухі інгредієнти – мигдальне борошно, какао та корицю. Білки кімнатної температури збити до пишної піни. Потім, не припиняючи збивання, поступово підсипати цукор. Збивати масу до щільного стану, значного збільшення в об’ємі. Додати крохмаль і перемішати міксером. Додати до збитих білків сухі інгредієнти та перемішати лопаткою до однорідного тіста. Щойно інгредієнти об’єдналися – готово. На пергамент відсадити з кондитерського мішка кола, діаметром 18 см, рівномірно розподілити тісто. Поверхню коржів посипати мигдальними пластівцями.

Випікати коржі при температурі 170°С режим верх-низ близько 25 хвилин. Готові коржі акуратно відокремити лопаткою від пергаменту і залишити охолоджувати.

Крем:

молоко – 400 мл;

міцна кава – 100 мл (або 500 мл молока + 3ст.л. розчинної кави);

крохмаль кукурудзяний – 50г;

цукор – 100г;

жовтки – 5 шт.;

масло вершкове –250 г.

До жовтків додаємо крохмаль, цукор, 100мл молока від загальної маси, розмішати до однорідного стану.

Молоко з кавою нагріваємо майже до кипіння, тоненькою цівкою вливаємо жовткову суміш і постійно помішуючи варимо крем до загустіння. Знімаємо з вогню, накриваємо плівкою в контакт і залишаємо охолоджуватися до кімнатної температури. Збиваємо масло до пухкої маси і в три прийоми вводимо наш крем. Ці маси мають бути однакової температури, щоб не розшарувалися.

Перемазуємо коржі кремом, даємо йому охолодитися не менше 5 годин, тоді прикрашаємо мигдальними пластівцями.

29.12.2023


Переглядів: 310

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1168 від 02.05.2024p.
¤ 
Прості звички для нормалізації рівня холестерину

Прості звички для нормалізації рівня холестерину

Про шкоду холестерину чули всі – він може стати причиною атеросклерозу та ниркової недостатності, підвищує ризики інсульту та інфаркту....

¤ 
Зіткнення мотоцикла із мікроавтобусом

Зіткнення мотоцикла із мікроавтобусом

Автопригода сталася близько 16 години 28 квітня між селами Яблунне та Велике Поле Рівненського району....

¤ 
Рівненщина отримала статус партнера Союзу балтійських міст

Рівненщина отримала статус партнера Союзу балтійських міст

Рівненська область стала партнером Союзу балтійських міст (UBC). Рішення прийняли під час останнього засідання об’єднання у Ризі. Про це повідомив голова Рівненської ОВА Олександр Коваль....

¤ 
В обласній «молодіжці» відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА»

В обласній «молодіжці» відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА»

У Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулося офіційне відкриття оновленого Молодіжного простору «НОТА», який діє в рамках програми «Молодь як провідник української національної ідентичності» – «Мріємо та діємо». Вона спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні та реалізується за підтримки іноземних партнерів IREX та USAID....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21296)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17420)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14634)
• Допомога під час карантину [967] (14552)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14384)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14205)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14084)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (14051)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (14050)
• Живи до ста! [965] (14021)
• Бюджет і ми… [965] (13960)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13952)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13833)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13737)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13733)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13669)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13287)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13262)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному територію медзакладів освітлять найсучаснішим обладнанням (110)
• Чому краще випікати паски в паперових формах, а не в металевих? (54)
• Бамбл-тірамісу (54)
• Прості звички для нормалізації рівня холестерину (49)
• Рівненщина отримала статус партнера Союзу балтійських міст (46)
• Зіткнення мотоцикла із мікроавтобусом (45)
• Фольга чи рукав: у чому запікати продукти, щоб було корисніше? (45)
• В обласній «молодіжці» відкрили оновлений молодіжний простір «НОТА» (44)
• Несподіваний помічник у побуті (18)
• Смертельна автопригода у Рівненському районі (17)
• Як вдома можна визначити натуральність сиру – чи є в ньому крохмаль та «пальма»? (17)
• Що означають прикраси на пасці? (16)
• Мастопатія любить каву й шоколад (16)
• Перевозили деревину без документів (15)
• Якщо ви помітили зміни на обличчі (15)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"