Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №391 від 09.04.2009p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Квітень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Новини Рівне
QRcode

#Формула успіху

“Планета-друк”: орієнтир на споживача

“Планета-друк”: орієнтир на споживача

Унікальне виробництво, професійні кадри й ексклюзивна продукція

Вітчизняна поліграфічно-видавнича галузь нині об’єднує близько 6000 підприємств, кожне третє з них працює в столиці. Не так давно Київ був єдиним поліграфічним центром країни, сьогодні ж регіональні друкарні перехопили у столичних конкурентів левову частку замовлень. Серед підприємств, що успішно позиціонуються на загальнонаціональному ринку поліграфічних послуг, вирізняється компанія “Планета-друк”, яка входить до Корпорації “Група компаній “Планета”, - одна з найбільших у західному регіоні друкарень із повним циклом виготовлення поліграфічної продукції для різних галузей промисловості.

“Співпрацюємо з відомими брендами”

- Ми вже шість років працюємо на вітчизняному ринку поліграфії, - розповідає директор компанії “Планета-друк” Наталія ГЕРАСИМЧУК. - За цей час зарекомендували себе як надійний партнер-виробник упаковки та рекламної продукції. Співпрацюємо з відомими брендами - найкращими українськими підприємствами: кондитерська фабрика “Світоч”, ТОВ “Каскад”, ЗАТ “Київмлин”, ВАТ “Іскра”, ВАТ ВТКФ “Ласощі”, ТОВ “Росичі”, ТОВ “Юг-Контракт”.

- У чому секрет такого стрімкого успіху підприємства, яке почало свою історію з нуля?

- Нам пощастило залучити до роботи в компанії фахівців високого класу, зокрема, механіків. Вони зуміли здійснити монтаж і наладку поліграфічного обладнання, яке ми перевезли в Рівне із Севастополя. Це було нелегке завдання. Мені здається, що секрет перших успіхів підприємства, передовсім, у західноукраїнському менталітеті наших працівників: у нас працюють спокійні, врівноважені й розсудливі люди, які все, за що беруться, прагнуть зробити найкраще. Їх високий професіоналізм і згуртованість, наполегливість і відповідальне ставлення до справи дали змогу організувати випуск конкурентоздатної поліграфічної продукції.

Поступово завойовувався ринок. Знайти клієнтів було непросто, адже конкурентне середовище щоразу диктує інші умови, а потреби, смаки та вподобання споживачів змінюються. Набутий підприємством імідж допомагає нам успішно співпрацювати з провідними вітчизняними брендами. В основному, у нас стала клієнтська база, є довготермінові угоди, укладені з партнерами. Цього вдалося досягти завдяки організаторським здібностям генерального директора компанії “Планета-друк” Віталія Анатолійовича Ящука, його комунікабельності та вмінню налагоджувати контакти як із замовниками, так і з постачальниками.

На передових позиціях поліграфічного ринку

- Які види поліграфічної продукції та послуги пропонує “Планета-друк”?

- Одним із головних напрямків діяльності “Планети-друк” є випуск пакувально-рекламної продукції. Послідовний розвиток саме цього напрямку забезпечив компанії передові позиції в даному сегменті поліграфічного ринку. Але виробництвом упаковки і рекламної продукції не обмежуються можливості технічної бази друкарні. Її потужності дозволяють компанії пропонувати весь спектр поліграфічних виробів. А саме:

• Упаковки:

- для новорічних подарунків та кондитерських виробів (цукерки, печиво, торти);

- для харчових продуктів (каші, пластівці, чай, кава, крупи, цукор);

- для фармацевтичних препаратів (краплі, лікарські трави);

- для гігієнічних засобів (зубна паста, креми);

- для харчових продуктів (морозиво, соуси).

• Етикетки для напоїв (мінеральні води, соки).

• Конверти.

• Паперові пакувальні пакети місткістю 1, 2, 3, 5кг (для сипучих продуктів - борошна, цукру, солі, кави, крохмалю, манки).

• Рекламна продукція (плакати, буклети, листівки, календарі, презентаційні теки).

• Книжково-журнальна продукція.

“Планета-друк” - надійний партнер, що працює на перспективу і завжди відкритий до взаємовигідного співробітництва в галузі поліграфічного виробництва і впровадження нових сучасних технологій.

Потужна технічна база дозволяє компанії пропонувати на ринку такі послуги:

• виготовлення дизайну і конструкції фахівцями підприємства;

• повнокольоровий офсетний друк формату 700х1000мм із наступним покриттям водно-дисперсійним, перламутровим, блістерним або бар’єрним лаком;

• плоске або конгревне тиснення фольгою будь-якого виду;

• висікання будь-якої складності;

• машинне приклеювання поліпропіленових віконець;

• фальцювання і склеювання упаковки;

• ексклюзивна упаковка з використанням ручної праці.

Двісті п’ятдесят

пакетів за хвилину!

- Чи відповідає технічна озброєність підприємства вимогам ринку?

- Компанія “Планета-друк” оснащена сучасним устаткуванням світових виробників: машинами для аркушевого офсетного друку HEIDELBERG, MANROLAND, фальцювально-склеювальним і висікальним обладнанням фірми BOBST, машиною для вклеювання плівки в місця висікання віконець. Це дозволяє забезпечити весь комплекс поліграфічних послуг.

З метою розширення асортименту пакувальної продукції в 2005 році введено у дію новий пакеторобний комплекс німецької фірми Windmoller&Holsсher Triumph 2B з шестикольоровою друкарською секцією. Друк у шість кольорів на цьому устаткуванні дозволяє зберегти дизайн на лицьовій і зворотній сторонах пакета, а його склеювання по бічному шву гарантує додатковий захист продукції замовника. Пакеторобний комплекс виготовляє до двісті п’ятдесяти пакетів за хвилину. Сьогодні це - найпотужніше подіб-не устаткування в Україні, що дає змогу “Планеті-друк” утримувати позиції єдиного в країні виробника високоякісних ексклюзивних паперових пакетів.

Головна мета компанії “Планета-друк”: забезпечуючи високу якість продукції, максимально відповідати потребам ринку. Контроль за дотриманням технологічних параметрів на всіх стадіях виробничого процесу дозволяє гарантувати відповідність готової продукції встановленим критеріям якості та вимогам замовника.

Поряд із матеріалами провідних західноєвропейських фірм на підприємстві успішно використовуються матеріали, виготовлені першою і єдиною в Україні компанією “Планета-інкс”, яка входить у групу компаній “Планета”. Вона пропонує широкий спектр фарб, лаків і допоміжних матеріалів для офсетного, флексографічного і глибокого друку. Усі матеріали, що застосовуються у виробничому процесі нашого підприємства, сертифіковані.

Віталій Ящук: “Все у нас вийде!”

- Як вплинула економічна криза на показники підприємства за 2008 рік?

- Рік ми закінчили непогано, - вважає генеральний директор компанії “Планета-друк” Віталій ЯЩУК, - але очікували на кращі результати. У зв’язку зі зростанням курсу євро купувати обладнання, а також витратні матеріали європейського походження стало значно дорожче. Якби не криза, ми б у цьому році здійснили заплановане технічне переозброєння підприємства і провели підготовчі роботи до сертифікації за міжнародним стандартом ISO 9001, що дало би нам змогу вийти на якісно вищий рівень роботи. На жаль, економічна криза зірвала наші плани вирішити проблеми підприємства, але ми не втрачаємо надію втілити їх у життя. Все можна зробити і все у нас вийде за однієї умови - відновлення політичної та економічної стабільності в державі. Сьогодні ми працюємо над збільшенням кількості клієнтів, ведемо работу по розширенню асортименту поліграфічних послуг за рахунок оновлення виробничої бази, шукаємо нові джерела прибут-ку. Головне - зберегти дієздатність бізнесу, кадровий потенціал, добрі відносини з нашими клієнтами та партнерами.

Основні цінності компанії “Планета-друк” - порядність, професійність, творчий підхід до вирішення проблем сучасного бізнесу. Всі ці якості є критеріями оцінювання як наших працівників, так і партнерів, з якими підприємство прагне налагодити плідні ділові стосунки. Замовники готові працювати з компанією “Планета-друк”, яка завоювала на ринку репутацію надійного партнера. Наше підприємство випускає ексклюзивну продукцію високої якості, нерідко із застосуванням ручної праці, наприклад, оригінальна новорічна упаковка. Від таких замовлень великі друкарні, як правило, відмовляються. Та ми вважаємо, що зроблена нами упаковка має бути не тільки функціональною, а й дарувати людям добрий настрій, приносити радість дітям.

На завершення розмови хотів би закликати органи влади, підприємства, політичні та громадські організації Рівненщини до плідної співпраці з компанією “Планета-друк”. Оперативне виконання замовлень та сучасний поліграфічний дизайн, який задовольнить вимоги найвибагливіших клієнтів, - гарантуємо!

33016, м. Рівне, вул. Будівельників, 6. Тел./факс: (0362) 24-95-97, тел. (0362) 64-56-08; e-mail: planetadruk@ukrpost.ua

09.04.2009Олесь ДУБОВИК


Переглядів: 1296

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1165 від 17.04.2024p.
¤ 
Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

Побив в парку чоловіка телескопічною палицею

П’ятого квітня близько 18 год до поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім – побив металевою палицею та втік....

¤ 
Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід

КП «Рівненський обласний госпіталь ветеранів війни» РОР та релокований ДЗ «Луганський державний медичний університет» уклали тристоронній договір про співпрацю із Литовським університетом медичних наук....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21172)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17326)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14555)
• Допомога під час карантину [967] (14479)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14313)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14126)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (14001)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13974)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13963)
• Живи до ста! [965] (13948)
• Бюджет і ми… [965] (13884)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13878)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13751)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13660)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13655)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13601)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13213)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13185)

ТОП-15 свіжого номера:

• У Рівному вперше люди з інвалідністю отримають безкоштовне оздоровлення (366)
• Які шкідливі речовини можуть містити вологі серветки? (66)
• Госпіталь та медуніверситет Рівненщини перейматимуть литовський досвід (64)
• Тонкощі заварювання кави (61)
• Побив в парку чоловіка телескопічною палицею (60)
• Небезпека вологих серветок (58)
• Пиріг «Чорний ліс» (58)
• Рідні брат та сестра з бабусею загинули у ДТП (56)
• Часникові стрілки корисніші за часник (53)
• Особливості вживання видів води (52)
• Чому варто їсти кабачки, особливо жінкам? (51)
• А ваш шампунь безпечний? (49)
• Про стан печінки «розповість» ваш вказівний палець (47)
• Нецукровий діабет (45)
• Водій напідпитку пропонував хабар поліцейським (37)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"