Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №457 від 15.07.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Проблема в дорозі

Облрада звернулась до Азарова

Недовподоби обласним обранцям ситуація, яка виникла навколо ремонту автошляху “Київ-Ковель-Ягодин”, внаслідок чого був заблокований рух автомобільного транспорту до п’яти районів області.

Таким чином нашим депутатам не залишилося нічого іншого, як написати і підтримати звернення з цього приводу до Прем’єр-міністра України Миколи Азарова. У ньому йтиметься про те, що через тривалий ремонт автошляху “Ки-їв-Ковель-Ягодин”, Зарічненський, Володимирецький, Сарненський, Дубровицький та Рокитнівський райони практично не мають жодного доступу до столиці. А звідси й проблеми, які впливають на життя мешканців, роботу підприємств, організацій, зокрема, Рокитнівського склозаводу, який є найбільшим бюджетоутворюючим підприємством району, і через ремонт автодороги несе мільйонні збитки. Вирішення ж проблеми за рахунок об’їзних шляхів - неможливе, бо їх немає.

Технологія, за якою здійснюють ремонт автодороги, передбачає повну заборону руху транспорту, тож депутати просять замінити бетонування асфальтуванням, що дозволить проїзд транспортних засобів під час проведення ремонтних робіт. На думку депутатів, це рішення не вимагає залучення додаткових коштів, а лише потребує зміни технології ремонтних робіт автодороги.

15.07.2010Алла БІДЮК



Рівне-Ракурс №10 від 15.07.2010p. 
На головну сторінку