Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №457 від 15.07.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Зустріч

Рівне на шляху до Європи

Нещодавно влада Рівного підписала угоду, яка допоможе місту у розвитку туристичної галузі й стане визначальною у “Великому культурному шляху Ради Європи”.

До мережі “Віа Регія”, з керівництвом якої триває плідна співпраця, вже приєдналися чотири країни: Німеччина, Франція, Польща та Україна. Вітчизняних міст-партнерів, окрім Рівного, ще небагато - Київ, Володимир-Волинський та Броди. Найближчим часом до програми планують долучити ще й Дубно. Одним із пріоритетних напрямів діяльності мережі є впровадження нових форм туризму, що супроводжується постійним ін-формаційним забезпеченням.

За словами керівника проекту “Віа Регія” Юргена ФІШЕРА, на порталі via-regia.org представлятимуться дані про визначні місця вищезазначених країн. Це неабияк допоможе туристам, які, наприклад, збираються у туристичну подорож Україною. На порталі можна буде знайти, по-перше, інформацію про заклади культури і відпочинку, по-друге - готелі, великі магазини, транспорт, яким найзручніше дістатися до потрібного пункту тощо.

В результаті таке нововведення дозволить створити нову форму міжнародного туризму - коли людина сама вирішує, що подивитися у іншій країні та як туди потрапити, а потім, не кваплячись, пройти визначеним маршрутом. Наразі з-поміж багатьох об’єктів Рівного на карті порталу розмістили лише 35, але це не межа.

15.07.2010Дмитро ГУБАНОВ



Рівне-Ракурс №10 від 15.07.2010p. 
На головну сторінку