Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №460 від 04.08.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Отруїлися магазинними яйцями

Відразу трьох людей госпіталізували до приймального відділення Березнівської ЦРЛ з діагнозом харчова токсикоінфекція. 37-річна Марія, 15-річна Наталія та дворічна Аліна, жительки села Яцьковичі Березнівського району, отруїлися курячими яйцями, які купили у магазині.

Невдало замінили балон

У Дубровиці, під час заміни газового балону, на четвертому поверсі дев’ятиповерхового будинку в квартирі Тамари виникла пожежа. Жінка та її чоловік Віктор отримали значні опіки та були госпіталізовані до Дубровицької ЦРЛ.

Італійці знайшли гранати

У селі Ситне Радивилівського району, під час будівництва моста автошляху Київ-Чоп, італійці знайшли 7 ручних гранат часів Великої Вітчизняної війни.

Покусали змії

Спершу до реанімації Березнівської ЦРЛ у важкому стані привезли 74-річну жительку с.Ільчин Устину. Згодом до Корецької ЦРЛ - 67-річного жителя с. Жорнівка Михайла. Цих людей покусали гадюки.

Обікрали у маршрутці

У жителя Дубровицького району 41-річного Івана під час проїзду в маршрутному таксі “Мирогоща-Рівне”, на зупинці біля залізничного вокзалу викрали залишену без нагляду сумку. У ній знаходилося 2150 гривень, паспорт та чорнобильське посвідчення.

Партнер виявився шахраєм

У лютому 2008 року у 47-річної рівнянки Ольги житель Гощанського району забрав 32 тисяч доларів США. Перед цим завіряв, що гроші потрібні для ведення спільного бізнесу.

Побили на вулиці

Біля одного з магазинів у Костополі 33-річний костопільчанин Роман побив 29-річного місцевого Андрія. У результаті цього Андрій із закритою травмою живота, розривом селезінки, внутрішньою кровотечею госпіталізований у хірургічне відділення Костопільської ЦРЛ.

Виробнича травма

До травматологічного відділення Здолбунівської ЦРЛ із діагнозом відкриті переломи обох ніг потрапив 51-річний Володимир. Чоловік, який працював електриком на Здолбунівській автобазі, потрапив під транспортер.

Директор кооперативу вимагала хабар

У 39-річного жителя Костопільського району Віктора директор одного із гаражних кооперативів Володимирецького району вимагала та отримала хабар у сумі 16 тисяч гривень. За ці гроші жінка мала внести підприємця до списку членів гаражного кооперативу та виділити земельну ділянку площею 0,48га під будівництво індивідуального гаража.

04.08.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 04.08.2010p. 
На головну сторінку