Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №461 від 12.08.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Тримаємо слово

Драмтеатр тепер як новий

Драмтеатр тепер як новий

Нарешті завершили ремонт фасаду та зміцнення фундаменту Рівненського драмтеатру. Як переконує адміністрація фірми-інвестора “Інтергалбуд”, фундамент театру укріпили настільки надійно, що дають гарантію на десятиріччя.

- Крім того, театру компенсують 70 тисяч гривень через незручності, які склалися під час будівництва та призвели до значного зменшення кількості глядачів протягом минулого сезону, - наголошує директор драмтеатру Володимир ПЕТРІВ. - Завдяки втручанню міської влади всі роботи зробили швидко та якісно, фасад зараз має навіть кращий вигляд, ніж до ремонту.

Для “оживлення” Театральної площі найближчим часом зроблять озеленення навколишньої території та поставлять лавки. Поряд з театром добудовують нову касу, яка раніше базувалася на сходинках головного входу і постійно створювала проблеми із пожежною службою. І хоча всередині заклад культури внаслідок будівництва, що велося “по сусідству” не пошкодився, все одно потребує нагального ремонту, якого там не проводили вже понад 27 років!

Довелося платити більше

За словами директора регіональної фірми, яка інвестує будівництво підземного містечка Степана ВОЗНЯКА, якби він знав про непередбачені труднощі, які виникнуть під час цього будівництва, то відразу відмовився б від участі. Проте все склалося, як склалося, і потрібно було доводити діло до завершення. Бюджет робіт із створення підземного містечка склав 39,5 мільйона гривень. А тут ще й з’явилися значні непередбачувані витрати - 780 тисяч гривень на ремонт фасаду драмтеатру та 1,6 мільйона гривень на зміцнення фундаменту. У підземному комплексі буде близько сотні торгових місць, за які вже давно домовилися про оренду.

Прикрасять свято

Рівнянам обіцяють до дня Незалежності повністю відкрити Театральну площу, а до дня Міста, яке цьогоріч припало на 29 серпня, представити нове підземне містечко у всій його красі. Сподіваймося, що міська влада дотримається свого слова.

12.08.2010Дмитро ГУБАНОВ



Рівне-Ракурс №10 від 12.08.2010p. 
На головну сторінку