Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №462 від 19.08.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Акція

Оголосимо війну комп’ютерам!

Оголосимо війну комп’ютерам!

Саме під таким лозунгом розпочала безкоштовне навчання рівненських дітей багаторазова чемпіонка України та Європи з плавання Анна ХЛІСТУНОВА.

- Діти сьогодні, на жаль, мало цікавляться спортом, - наголошує Анна. - Їх притягує комп’ютер та Інтернет. Тому нам необхідно із самого раннього віку привчати їх до спорту та здорового способу життя, і міжнародний просвітницький проект “Збережи життя”, у рамках якого я зараз навчаю дітей плавати, надзвичайно у цьому допомагає.

Навчає дітей чемпіонка групами по 3-4 чоловіка, щоб не було скупчення, тоді до кожної дитини можна підібрати індивідуальний підхід та приділити максимум уваги. Наприклад, на першому занятті хлопчик так боявся лізти у воду, що Анні хвилин десять довелося його вмовляти та переконувати, що нічого страшного у цьому немає. І це дало результат: дитина, яка нещодавно панічно боялася води, вже пропливла кілька метрів.

- Я радий тому, що проводять такі навчання дітей, - наголошує начальник міського управління у справах дітей Андрій МІЩЕНЯ. - І буду особисто говорити з організаторами про можливість продовження такого проекту і надалі.

За словами організаторів акції “Збережи життя” Романа ЯВОРСЬКОГО та Олександра ПОЛІЩУКА, найкращий спосіб захистити та вберегти наших дітей - професійно навчити їх поводитися на тих чи інших потенційно небезпечних об’єктах. Адже випадки у житті бувають різні і якщо дитина при цьому буде загартована та навчена, то зможе вибратися із небезпечної ситуації чи навіть заздалегідь її передбачити і таким чином - уникнути.

19.08.2010Дмитро ГУБАНОВ



Рівне-Ракурс №10 від 19.08.2010p. 
На головну сторінку