Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №229 від 02.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Особистість

Її ідеали близькі людям

Її ідеали близькі людям

Директор фірми «Експерт-Рівне» Людмила Туровська (на фото) - одна з тих, хто в першій п'ятірці кандидатів у депутати міської ради від виборчого блоку політичних партій «Народний блок Литвина». Це керівник нової формації, який чітко бачить мету своєї діяльності, ставить її перед колективом і добивається результату. Торік у рейтингу популярності «Гордість міста» «Експерт-Рівне» було визнано переможцем у номінації «Краще підприємство року».

Людмила Валентинівна своєю енергійністю та працездатністю запалює не лише рідних, працівників фірми, всіх друзів, але й людей, які з нею щойно познайомилися. У ній приваблює вміння спілкуватися з людьми, співпрацювати з ними й допомагати вирішувати їхні майнові питання.

Як жінка, дружина, мама вона знає, що таке життєві цінності, дотримується їх з християнською мораллю. Вона не може бути осторонь проблем міста і держави, в якій живе і майбутнє якої їй не байдуже.

Вона хоче, щоб була стабільність в Україні, щоб люди жили щасливо й заможно. Це прагнення вирішила втілювати в життя спільно з однодумцями з «Народного блоку Литвина». Ось що з цього приводу сказала Людмила Туровська:

- Зараз усім стає зрозуміло, що амбіції та політичні чвари в більшості політичних сил заради своєї перемоги на виборах згідні «кинути» під колесо виборів саму Україну! Одні політичні сили прагнуть до реваншу, зведення рахунків. Інші вважають, що від революції ще не все отримали до кінця. Як вони будуть працювати завтра пліч-о-пліч в одному парламенті, якщо вже сьогодні заявляють про те, що не знайдуть спільної мови? Якщо вже сьогодні визначають один одного ворогами...

Я вибрала «Народний блок Литвина» тому, що він несе ідеали поміркованості, порозуміння, ратує за стабільність у державі. Мова йде про те, що блок Литвина намагається знайти компроміс, спільну мову зі всіма політичними силами. Якщо інші закликають до протистояння, то він - до конструктивних дій, до переговорів за круглим столом. Ми не маємо права ділити Україну, українців на своїх і чужих. Хоча вже є партії, які визначили для себе певний електорат або тільки на заході, або тільки на сході країни. Одні українці відмовили іншим українцям у праві називатися українцями.«Народний блок Литвина» працює й працюватиме з усіма політичними силами, з якими можна знайти спільну мову в парламенті, бо ми - не вороги, а лише конкуренти. Мені імпонує те, що блок проголошує формування влади з професіоналів, а не за політичними уподобаннями. А у владу політики повинні йти не заради самої влади, а задля розбудови України. Усі ми з блоку Литвина, та й, зрештою, багато наших співгромадян, відчуваємо зваженість цього 49-річного лідера. Володимир Литвин - професіонал, політик європейського виміру, з великим досвідом і зрілістю думок, якого з симпатією, однаково позитивно сприймають у всіх регіонах України.

Зважена й компромісна політика «Народного блоку Литвина», який голосує не «проти», а «за», - це й мої переконання. Усвідомлення відповідальності за те, що буде завтра в країні, в регіоні, в місті, я переконана, приведе моїх однодумів до перемоги.

Ідеали, які сповідує Людмила Туровська, близькі багатьом рівнянам. Її розуміють, поважають, підтримують, а вона підтримає їх, виконуючи програму «Народного блоку Литвина» з гаслом: «Народна влада - заможна громада - добробут рівнян».

02.03.2006



Рівне-Ракурс №10 від 02.03.2006p. 
На головну сторінку