Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №462 від 19.08.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Незабаром

“Текстильник” змінить назву

Адміністрація МПК “Текстильник” оголосила конкурс на нову назву закладу. Це, кажуть, стане своєрідним “символом змін” в архітектурі палацу.

- Це наче корабель: як назвеш - так він і попливе, - наголошує директор міського палацу культури Олександр ЛЕВШУК. - Тому, одразу після перейменування добиратимемо відповідний архітектурний стиль Палацу: ззовні й усередині. Раніше Палац візуально був більше схожий на торговий дім, ніж на заклад культури, але тепер все змінилося: ми розірвали договори з усілякими базарами, ярмарками, магазинами, які брали у нас приміщення в оренду. А на місці “Холідею” вже однозначно буде спортивна зала.

Той, хто вигадає найкращу, з точки зору комісії, назву для нашого закладу, матиме можливість безкоштовно прийти на 10 будь-яких вистав чи концертів, які проходять у приміщенні МПК, навіть якщо їх влаштовують орендатори.

Латають найбільші дірки

Міська влада вже виділила 245 тисяч гривень на ремонт даху Палацу. “З цих коштів можна буде повністю залатати діри над великою залою та сценою, - зазначає пан Левшук. - Однак, щоб зробити ремонт усієї будівлі, якого не було вже 35 років, потрібні мільйони…”

Шукають таланти

Наразі у Палаці діє 27 художніх колективів (театральні, танцювальні, музичні). Їх кількість планують збільшити, зменшуючи для цього ставки працівникам і збільшуючи фінансування колективів. Якщо раніше за дитину вносилася батьківська плата, відтепер це буде бюджетний кошт.

19.08.2010Дмитро ГУБАНОВ



Рівне-Ракурс №10 від 19.08.2010p. 
На головну сторінку