Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №462 від 19.08.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Візит

На Рівненщину завітав Могильов

На Рівненщину завітав Могильов

- Потрібно зробити так, щоб міліція працювала для людей, а не для себе, - наголосив Міністр внутрішніх справ України Анатолій МОГИЛЬОВ під час робочого візиту на Рівненщину. І приїхав він “не з порожніми руками”: наші правоохоронці отримали ключі від десяти нових службових авто та десяти мотоциклів.

До роботи рівненських міліціонерів Міністр зауважень не має, а мешканців краю, у порівнянні з іншими областями, вважає законослухняними. Щодо масштабів усієї країни, то за словами Анатолія Могильова, сьогодні вкрай нагальним стало питання щодо перебудови органів внутрішніх справ відповідно до сучасних вимог суспільства. “Потрібно зробити так, щоб міліція працювала для людей, а не для себе, заробляючи певні показники та оприлюднюючи статистику. Необхідно адекватно реагувати і вирішувати скарги та заяви громадян, не порушувати їхні права та свободи - це зараз одне з основних наших завдань. Послуги ж населенню, які надають окремі підрозділи УМВС (надання дозволів, виготовлення паспортів тощо - ред.), мають бути максимально доступними як і у ціновому сегменті, так і щодо якості їх надання”, - зазначив він. Не оминув Міністр внутрішніх справ і болюче питання корупції в органах МВС. Тому, якщо стануть відомі факти службових зловживань у роботі правоохоронців, покарання буде жорстким.

Більше маневрів

Відтепер на наших вулицях міліціонери їздитимуть на новеньких мотоциклах марки “Viper”, правоохоронці працюватимуть у парі на двох “залізних конях”. Затримавши злочинця, вони викликатимуть “бобік”: справді, не катати ж його у себе за спиною. На кожен мотоцикл раз у 2 дні будуть виділяти по 5 літрів бензину.

Отож, візит Міністра пройшов для наших міліціонерів добре: і похвалив, і новенькі транспортні засоби виділив (за державний кошт та гроші спонсорів).

19.08.2010Дмитро ГУБАНОВ



Рівне-Ракурс №10 від 19.08.2010p. 
На головну сторінку