Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №462 від 19.08.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Вболіваємо разом

Перші Юнацькі Олімпійські ігри стартували минулої суботи у Сінгапурі. Участь у змаганнях візьме і збірна України.

У складі нашої делегації є і двоє представниць Рівненщини. У бігу на 400 метрів з бар’єрами змагатиметься сімнадцятирічна Олена Колесниченко, а у тенісі - шістнадцятирічна Софія Ковалець.

З цієї нагоди у містах країни, зокрема і у Рівному (на стадіоні “Авангард”) було піднято Державний прапор та прапор Національного олімпійського комітету України.

Шемосюк - у “Кривбасбаскеті”

Розігруючий БК-93 “Пульсар” продовжить свою кар’єру у Кривому Розі, повідомляє офіційний сайт рівненського клубу.

Гравець вже підписав із криворіжцями контракт. У минулому чемпіонаті Ілля провів за рівнян тридцять три гри, набираючи в середньому 11,6 очок за матч.

Перевірка боєм

Останнє, восьме місце посів новостворений міні-футбольний клуб “Кардинал-Рівне” на передсезонному турнірі “Кубок Львівщини”.

Окрім рівнян участь у змаганнях взяли львівські клуби “Тайм”, “Лемберг” і “Енергія”, луганський “ЛТК”, польський “Хуртап”, грузинська “Іберія-Стар” та білоруський “Граніт”.

У своїй групі “Кардинал-Рівне” спершу програв “Хуртапу” - 4:6 (голи у рівнян забивали Жак, Дармовіс і двічі Басіч), поступився луганському “ЛТК” - 6:7 (чотири рази відзначився Волянюк, по разу - Піддубний і Танський) і нічого не змогли протиставити діючому чемпіону “Тайму” - 3:5 (Когут, Сондак, Волох).

Посівши останню позицію у групі, підопічні Юрія Баховського у грі за сьоме місце зійшлися із невдахою групи “А”, “Гранітом”.

І цього разу суперник виявився сильнішим. Білоруси перемогли - 6:4. Голи у “Кардинала” забивали Волянюк, Жак, Волох і Дармовіс.

У грі за п’яту позицію “Хуртап” обіграв “Лемберг” - 2:1. “Енергія” здобула бронзові медалі, впоравшись із опором “ЛТК” - 9:4.

У фіналі зійшлися чемпіони України та Грузії. Основний час матчу завершився унічию - 1:1. А у серії пенальті точнішими виявилися футболісти “Тайму” - 5:3.

19.08.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 19.08.2010p. 
На головну сторінку