Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №464 від 02.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Хроніка дня

Погуляли на славу

Cвоє День народження Рівне відсвяткувало досить потужно. І справа навіть не у витрачених на це коштах, а у кількості масштабних заходів та бажаючих до них долучитися. Рівняни ж дарували навзаєм свої посмішки та хороший настрій.

Численні виставки, акції, концерти, нагородження - від восьмої ранку на будь-який смак. У парку ім.Шевченка для дітлахів відкрили новий ігровий майданчик та гойдалки, для закоханих презентували міст, де на знак вічних почуттів чіпляли замки. На алеї Чайки, де свої роботи представили та продавали народні майстри з усієї України, не було де ступити. Додому рівняни не квапилися, так і гуляли цілий день із подарунками та сувенірами.

Варто згадати про чаювання, організоване “Арм-еко”, виставку “Бурштинові ряди”, відкриття підземного торговельного містечка… Скільки гарного відбувалося протягом дня…

Пополудні владні мужі міста та області зібралися у драмтеатрі, аби нагородити 22-х переможців рейтингу “Гордість міста” та відзначити орденом “За заслуги” трьох рівнян - Віктора Кучера, Марину Цурук та Валентину Оксенюк.

А що вже говорити про рекордний 180-кілограмовий коровай, який ділили між дев’ятьма молодятами! На його приготування семи пекарям ВАТ “Поліссяхліб” знадобилося шість днів, 130 кілограмів борошна, 180 яєць та 8 кілограмів дріжджів.

На день міста припадав і третій день фестивалю “Art Jazz Corporation - 2010”, який зібрав чимало щирих оплесків від шанувальників джазу. Підкріпив концерт відомий в Україні і не лише співак Олег Скрипка. Найкращі враження залишив і по собі салют, який осяяв рівненське небо різнокольоровими барвами.

02.09.2010Наталя ПЕНКІВСЬКА



Рівне-Ракурс №10 від 02.09.2010p. 
На головну сторінку