Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №230 від 09.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жіноча краса

Коса, як в Юлі

Коса, як в Юлі

З образу жриць у циганки перевтілювалися рівнянки

Не лише пані Тимошенко може пишатися розкішною косою! Минулого понеділка тридцять п'ять рівнянок з довгим мало не до колін, пишним волоссям демонстрували свою красу в Палаці культури «Хімік». Конкурс «Коса моя - краса моя» проводився в обласному центрі всьоме і був приурочений до Міжнародного жіночого дня 8 Березня.

Довге, пишне, здорове волосся - це не тільки гарно. Доведено, що довга коса енергетично захищає людину від поганого впливу навколишнього, робить її світосприйняття «тоншим». Бо, за словами біоенерготерапевтів, волосся підтримує зв'язок людини із Космосом.

Напевно, це справді так. Адже так загадково виглядали учасниці «кращої коси», які на початку конкурсу перевтілилися в єгипетських жриць й легкою ходою кружляли сценою перед декораціями фараонів та прадавніх божеств. Потім стали україночками - і під етнічну музику виходили з традиційними українськими косами. А третій тур конкурсу був найцікавішим - дівчата з розплетеним волоссям у циганському вбранні постали перед глядачами у всій своїй красі. Варто відзначити, що серед тридцяти п'яти учасниць наймолодшій було 3 роки, найстаршій - за 40.

А перемога за най-най-найкращу косу дісталася дівчатам у чотирьох вікових категоріях - Оксані Кулінко, Катерині Охріменко, Марині Шаншиній, Лізі Денисовій. Інші представниці прекрасної статі удостоїлися спеціальних титулів Міс «Маленьке диво», Міс «Шовкове волосся», Міс «Найдовша коса» (довжина - 139 сантиметрів) і Міс «Азот» (ВАТ «Рівнеазот» виступало генеральним спонсором). Без призів не залишився ніхто. В якості нагород були пилосмоки, телевізори, магнітофони, м'які іграшки та косметика.

30-річна Аня Павлова (на фото), якій дістався титул Міс «Розкішна коса» вже вдруге брала участь у конкурсі і вдруге удостоїлася цього титулу, поділилася секретом своєї пишної коси:

- Я полощу волосся настоями з трав. Мию його раз на два тижні. Не фарбую, не сушу феном. А ще важливо, яке волосся від природи. Ось і всі секрети!

Глядачі дійства переконалися, що 70 відсотків краси жінки залежить від її волосся. Для когось, можливо, це стане поштовхом докласти більших зусиль, щоб волосся було ідеально доглянутим. Адже конкурс «Коса моя - краса моя» ще не раз буде проводитися в обласному центрі. Тому є час виростити пишну, довгу косу собі на втіху і на здивування оточуючих.

09.03.2006Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 09.03.2006p. 
На головну сторінку