Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №464 від 02.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Замінована траса

Дев’ять мінометних мін часів Великої Вітчизняної війни знайшли під час виконання ремонтних робіт на автошляху “Київ-Чоп” поблизу с.Верба Дубенського району. Через два дні з’ясувалося, що в загальному під трасою знаходилося 34 одиниці мінометних мін калібром 50 мм, 8 гранат РГД-33, один артснаряд - 76 мм та два артснаряди часів ВВВ - 45 мм.

Відтяло ноги

На 132 км залізничного перегону “Озеряни-Здолбунів” під вантажний потяг потрапив 19-річний Володимир. Постраждалий з діагнозом травматична ампутація обох нижніх кінцівок на рівні верхньої треті гомілки та нижнього правого стегна перебуває у реанімаційному відділенні Здолбунівської ЦРЛ.

Рятуючи, мало не згорів

З термічними опіками рук та обличчя потрапив до лікарні 50-річний Володимир з Дубна. Чоловік отримав травми, коли гасив власний автомобіль, що зайнявся під час зварювання окремих деталей.

Залишили без зв’язку

У жительки Рівного, 17-річної Елли, в одному із нічних клубів невідомі особи викрали мобільний телефон вартістю 2 тисячі гривень, який вона лишила без нагляду.

Взули на 5 тисяч

Гараж 32-річної Анни з Рівного нещодавно пограбували невідомі. Потрапивши через вікно, зловмисники викрали 16 пар чоловічого зимового взуття загальною вартістю 5000 гривень.

Порубали вільху

На території лісового господарства села Пісків Костопільського району невідомі особи порубали чорну вільху. Збиток оцінюють у 19 тисяч гривень.

Сарненщина з новим прокурором

Генпрокурор України призначив у Сарненський район нового прокурора. Відтепер на цій посаді працюватиме Володимир Дяк, який донедавна займав посаду прокурора Рівненського району. Володимир Питель, який був Сарненським районним прокурором, працюватиме в апараті прокуратури області. Хто керуватиме прокуратурою Рівненського району - невідомо.

“Камази” “Деу” не страшаться

Під час ДТП, яка сталася у Рівному на вулиці Басівкутська постраждало троє чоловіків, життя одного врятувати не вдалося. Водій “Камаза”, який рухався по вулиці Чорновола, виїхав на смугу зустрічного руху і просто розчавив “Деу-Ланос”.

Внаслідок удару від передньої частини легковика майже нічого не залишилося. Не вдалося врятувати і життя 36-річного пасажира автівки, двох інших чоловіків відвезли до лікарні. Водій “Камазу” та сам транспортний засіб відбулися легким переляком.

02.09.2010Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 02.09.2010p. 
На головну сторінку