Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №230 від 09.03.2006p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Благодійна акція

Чотири кроки добра

На даний час в нашій країні проживає безліч людей, які не мають можливості самі себе вберегти чи забезпечити необхідними речами. Досить високий рівень соціальної незахищеності, масове безробіття, сирітство й безпритульність породжують нові проблеми, зокрема хвороби.

На жаль, не завжди можна подолати їх за допомогою пігулок, адже така страшна і важка недуга, як туберкульоз лікується, переважно, чистотою та висококалорійним харчуванням.

Але не кожен може дозволити собі раціонально харчуватися, адже якісні продукти коштують недешево. Тому газета “Афіша”, за підтримки управління культури та туризму Рівненського міськвиконкому, а також за сприяння Фундації ім.князів-благодійників Острозьких, розпочала доброчинну акцію під назвою “Чотири кроки добра”.

Називається акція так тому, що пожертви збиратимуться на чотири добрі справи: на допомогу протитуберкульозному дитячому санаторію “Новостав”, на організацію благодійних мистецьких заходів, на допомогу хворій на лейкоз Ірині Павловій та на стипендію талановитому студенту з малозабезпеченої сім’ї чи сироті.

Такі заходи обрані невипадково, адже туберкульоз – це захворювання, яке дуже поширене в Рівненській області, і на цю хворобу, в основному, страждають діти і люди з малозабезпечених сімей. А санаторій недостатньо фінансується, аби придбати речі і ліки, необхідні для оздоровлення цих хворих.

Як повідомила головний редактор газети “Афіша. Рівне” Олена КЛАЧКО, для того, щоб зібрати кошти, з усіх надходжень з реклами газета буде скеровувати один відсоток на вищеназвані цілі. Також вона візьме на себе організацію збору коштів протягом березня, благодійного концерту з фуршетом, під час якого буде підведено підсумки акції. До того ж, під час заключного заходу відбудеться кілька благодійних аукціонів.

За словами голови ради директорів Фундації ім.князів-благодійників Острозьких Руслана КРАПЛИЧА, усім дітям, на жаль, вони не в змозі допомогти, тому увагу приділять найбільш нужденним.

Проте самостійно, без допомоги підприємців та керівників фірм, колектив редакції здійснити цей хороший задум не зможе. А тому сподівається на допомогу небайдужих до чужого болю людей.

09.03.2006Наталія МОРОЗЮК



Рівне-Ракурс №10 від 09.03.2006p. 
На головну сторінку