Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №464 від 02.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#В області

Зміна лідера

Перший тур другого кола чемпіонату обла-сті з футболу подарував уболівальникам зустріч двох головних на даний момент претендентів на чемпіонство - рівненського “Хіміка” та оржівського “ОДЕКа”.

До звітного матчу команди підійшли практично на рівних. “Хіміки” у турнірній таблиці поступалися лідеру усього одним очком. “ОДЕК” же небезпідставно розраховував на вдалий підсумок двобою у Рівному. Адже у грі першого кола в Оржеві перемогли саме господарі - 3:1. Та й успіх у нещодавньому фіналі Кубку області явно додавав футболістам “ОДЕКа” впевненості у власних силах.

Оптимізму додав і швидкий гол, який оржівці забили вже у дебюті зустрічі, скориставшись тимчасовим хаосом в оборонних порядках “Хіміка”.

Перша половина матчу так і завершилася із мінімальною перевагою гостей. А от після перерви перебіг гри кардинально змінив гол Андрій Колаковського. Капітан команди господарів ударом метрів із сорока п’яти застав зненацька В’ячеслава Голюка і м’яч, перелетівши воротаря, опинився у сітці воріт - 1:1.

Пізніше перемогу “Хіміку” подарував Вадим Жак. Півзахисник спершу заробив право на штрафний удар, а потім сам його майстерно і виконав - 2:1.

Таким чином “Хімік” вийшов на першу позицію у турнірній таблиці.

“ОДЕК” же залишився другим. Насамперед завдяки “Енергії”, яка сенса-

ційно у Сарнах обіграла “Маяк” - 3:2.

В інших поєдинках першого туру другого кола чемпіонату було зафіксовано такі результати: “Волинь-Цемент” - “Гоща” - 0:1, “Маяк” - “Енергія” - 2:3, “Ізотоп-РАЕС” - “Сокіл” - 0:0.

У другій лізі обласного чемпіонату було зіграно лише три матчі із п’яти. Одноосібним лідером залишився “РОКО”, який вже вдруге за сезон обіграв іншого претендента на підвищення у класі - “Сокіл” із Садового - 2:0.

Ще дві гри туру завершилися унічию. “Авангард” розійшовся миром із “Млинковом” - 0:0, а “Горизонт” та “Горинь” розіграли результативну мирову - 1:1.

Матчі “Фіалка” - “Полісся” та “Водник” - “Смига” - відбудуться пізніше.

02.09.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 02.09.2010p. 
На головну сторінку