Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №464 від 02.09.2010p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Три поразки “Західного вогню”

Невдачею завершився виїзд рівненського бейсбольного клубу до столиці, де підопічні Володимира Судимака у рамках п’ятого туру чемпіонату України серед команд вищої ліги дивізіону “Б” протистояли місцевій команді “Атма”.

У першому колі у Рівному наші хлопці тричі перемагали столичних бейсболістів. Тепер же кияни, які посилилися двома гравцями збірної Молдови, зуміли взяли реванш.

“Атма” тричі святкувала перемогу - 9:8, 7:4 та 11:4.

Не допомогли рівнянам навіть відмінні подачі пітчера Ігора Литвинчука та хоумрани від Сергія Забужка і того ж Ігоря Литвинчука.

Тим часом на чемпіонаті Європи серед молодіжних команд, що відбувався у чеському Брно, збірна України посіла четверту позицію.

Українці зуміли перемогти команди Італії - 4:1, Чехії - 6:2 та поступилися збірним Франції - 3:7, Росії - 6:7 і Словаччини - 8:14.

У складі збірної команди України виступали вихованці рівненського бейсболу: Костянтин Остапчук, Іван Скринський та Олександр Вознюк.

Репетиція втішного фіналу?

Сьогодні рівненський спідвейний клуб “Каскад” на власному треці проведе заключну гонку першого етапу Української ліги спідвею сезону 2010 року.

Суперником рівнян стане львівський “СКА-Фаворит”.

Ця гонка найімовірніше стане репетицією протистояння за бронзові медалі ліги, адже саме львівський та рівненський клуби наразі посідають третю та четверту сходинки турнірної таблиці.

Свою попередню гонку “СКА-Фаворит” програв, не зумівши на рівних протистояти у Балаково лідеру чемпіонату, “Турбіні” - 31:59.

Рівнянка здобуває нагороду

Бронзову медаль перших юнацьких Олімпійських ігор привезе додому наша землячка Олена Колесніченко.

У Сінгапурі рівненська легкоатлетка стала третьою на дистанції чотириста метрів із бар’єрами, пропустивши поперед себе лише суперниць із Франції та Данії.

Окрім Олени Колесніченко, на змаганнях також виступала рівненська тенісистка Софія Ковалець. В одиночному розряді вона вилетіла вже у першому раунді, а от у парі з харків’янкою Еліною Світоліною дійшла до чвертьфіналу, де українки програли росіянкам.

Успішно виступили рівняни і на чемпіонаті світу з плавання серед спортсменів з порушенням опорно-рухового апарату та вадами зору.

Так, на турнірі, що завершився у Ейнтховені (Нідерланди) Ярина Матло здобула срібну медаль на дистанції 100 метрів брасом.

Минулого четверга призерку змагань було вшановано в обласному центрі “Інваспорт”.

Польське срібло

Учень обласної школи вищої спортивної майстерності, майстер спорту України міжнародного класу Олександр Максимчук вдало виступив на чемпіонаті світу із веслування на байдарках і каное.

На турнірі, що минулого тижня фінішував у польському Познані, дубнівчанин виборов срібну медаль із веслування на каное в естафеті чотири по двісті метрів.

02.09.2010Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 02.09.2010p. 
На головну сторінку